Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατι οχι σε λιστες;

Γιατί είναι μοναδικός.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί είναι μοναδικός.

Ε, τοτε... δε θα μπορουσε να μπει σε μια λιστα με μοναδικους σκηνοθετες;

@Ρε μλκ Sellers προσεχε πως τα πετας αυτα γιατι θα παθουμε κανενα south park-like εγκεφαλικο :lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έλα, μην το παρακάνουμε και χαλάμε το τόπικ (αν και έχω πολλά να γράψω). Είναι δόγμα, τέλος. Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης.

ΥΓ. Οι πιο παλιοί του insomnia ξέρουν σε τι αναφέρομαι. Εννοώ παλιούς από 7+ χρόνια πίσω. Αλλά δεν μπαίνουν πια, οπότε... :P

Δημοσ.
Έλα, μην το παρακάνουμε και χαλάμε το τόπικ (αν και έχω πολλά να γράψω).

Έχεις δίκιο. Ο μοντ του section είναι μεγάλος μαλάκας.

Πέρα απο την πλάκα Ταρκόφσκι δεν έχω δει ποτέ μου αλλά απο τα λίγα που έχω ακούσει απο ανθρώπους που πιστεύω ότι έχουν μια α άποψη για τον κιν/φο, τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Και δεν είναι θέμα αν σου αρέσει η όχι, είναι θέμα τεχνικής. Δεν υπάρχει ''υποκειμενικό'' κάποια θέματα. Αν ο άλλος είναι μάστορης και το κατέχει και έχει δώσει στον κιν/φο, ε τότε μετά υπάρχει απλά το ''Ναι δεν μου αρέσει, αλλά τον παραδέχομαι.''

Δημοσ.

anyway, εγω τον Ταρκοφσκι τον κραταω στην αναμονη μεχρι να καταφθασει η πιο ξεκουραστη περιοδος της ζωης μου :P

===============================================================================================================

Eχει σινεμαδες στον παραδεισο? :devil:

Δημοσ.

ειδα και εγω το Χανα και μου αρεσε αρκετα και ας μην το περιμενα...δλδ το κονσεπτ το εχουμε δει απειρες φορες, αλλα μετραει πως το σερβιρεις...

Δημοσ.

το "Una pura formalità"

http://www.imdb.com/title/tt0110917/

εδώ και χρονια το είχα σταμπάρει και χτες επιτέλους το είδα!

παρα πολύ καλο!

ταινία για δυο ρόλους (Gerard Depardieu, Roman Polanski), ωραίες ερμηνείες, ωραίοι διάλογοι, ωραία μουσική (Ennio Morricone), το προτείνω!!!

marantoni, ταιριάζει στις ταινίες που έψαχνες τις προάλλες, είναι γυρισμένη και αυτή σε ένα δωμάτιο

Δημοσ.

Το προβλημα του Unknown ειναι ότι απο τα μισα της ταινιας εχει καταλαβει τι συμβαινει

Μετα γινεται απλα μπουρδα περιπετεια

Δηλαδή τώρα σοβαρά κατάλαβες στα μισά του εργου τι παιζόταν;

Δημοσ.

Το προβλημα του Unknown ειναι ότι απο τα μισα της ταινιας εχει καταλαβει τι συμβαινει

Μετα γινεται απλα μπουρδα περιπετεια

Παραδεξου το..

Εισαι ο Τσακ Νορρις ετσι;;

Πολυ καλη περιπετεια, ωραιο σεναριο, ανατροπες, καλη πλοκη κλπ κλπ.. 8,75/10

( καλυτερη περιπετεια που εχω δει φετος )

iphone.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...