Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το καταλαβα μολις διαβασα το ποστ οτι θα ηταν το The god who wasnt there :P

Μήπως έχεις να προτείνεις κανένα παρόμοιο????

Το καταλαβα μολις διαβασα το ποστ οτι θα ηταν το The god who wasnt there :P

Μήπως έχεις να προτείνεις κανένα παρόμοιο????

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειδα το valentine και γι ακομα μια φορα ακρη δεν εβγαλα!

Απ' ότι θυμάμαι στην τελευταία σκηνή ο δολοφόνος (δε θυμάμαι ονόματα, γένη και πρόσωπα, μόνο καταστάσεις) σκοτώνει κάποιον/κάποια, του φοράει τα ρούχα του και τον/την πετάει στην πρωταγωνίστρια που υποθέτει (μαζί με τον θεατή) ότι αυτός είναι ο δολοφόνος. Μετά αγκαλιάζει έναν που υποτίθεται ότι την έσωσε και το αίμα από τη μύτη του αποκαλύπτει ότι όόόόχι, αυτός ήταν τελικά ο δολοφόνος και ο άλλος ήταν θύμα.

Δημοσ.

Μετά αγκαλιάζει έναν που υποτίθεται ότι την έσωσε και το αίμα από τη μύτη του αποκαλύπτει ότι όόόόχι, αυτός ήταν τελικά ο δολοφόνος και ο άλλος ήταν θύμα.

ΟΥΑΟΥ!!! Πανούργο.

Δημοσ.

Unknown 9/10 πολύ καλό.

Το προβλημα του Unknown ειναι ότι απο τα μισα της ταινιας εχει καταλαβει τι συμβαινει

Μετα γινεται απλα μπουρδα περιπετεια

Δημοσ.

City island - Πολύ καλή κοινωνική ταινία το 7.5 στο imdb ειναι δικαιολογημένο

lost in translation - το ίδιο με το παραπάνω αν και δεν ειναι τόσο ευπεπτο

Δημοσ.

το νοσταλγία του Ταρκοφσκι, 10/10 για φωτογραφία και αισθητική, αλλά οι διαλογοι και το σενάριο χάνουν, αν ήμουν λιγο κουρασμένος θα είχα κοιμηθει.

οπότε 7.8/10 ολική

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε Ταρκόφσκι δεν μπαίνουν βαθμολογίες και δεν μπαίνει σε λίστες. Νόμος. :mellow:

Δημοσ.

Σε Ταρκόφσκι δεν μπαίνουν βαθμολογίες και δεν μπαίνει σε λίστες. Νόμος. :mellow:

Γιατι οχι σε λιστες;

anyway, εγω τον Ταρκοφσκι τον κραταω στην αναμονη μεχρι να καταφθασει η πιο ξεκουραστη περιοδος της ζωης μου :P

===============================================================================================================

Sleuth (1972)

Ενας αλλαζονικος μα ευστροφος αριστοκρατης, συγγραφεας επιτυχημενων αστυνομικων βιβλιων, καλει στην επαυλη του τον μελλοντικο αντρα της γυναικας του... Εξυπνη αστυνομικη ιστορια, ανατρεπτικη, με εκλεπτυσμενο υφος και στυλ. Καπως αλλοκοτη, καθως αφ' ενος πολλες φορες γινονται δυσδιακριτα τα ορια μεταξυ πολυ σοβαρου και πολυ αστειου, αφ' ετερου, ενω τα δρωμενα διαδραματιζονται στα 70's, μοιαζει να ειναι πολυ παλιοτερη, εχει μια καπως μεσαιωνικη υφη (και μουσικη). Οπως και να 'χει, δικαια θεωρειται κλασσικο, σαν φιλμ μυστηριου και αγωνιας.

7.5/10

Special (2006)

Πριν σώσει τον κόσμο, θα πρέπει να σώσει τον εαυτό του. Ο Λες Φράνκεν (Μάικλ Ράπαπορτ) είναι ένας ευγενικός λιγομίλητος νεαρός που περνάει απαρατήρητος στους γύρω του και λατρεύει τα κόμικ. Όλα όμως θα αλλάξουν όταν αποφασίσει να συμμετάσχει σε ένα φαρμακευτικό πείραμα, το οποίο θα έχει απρόβλεπτες επιπτώσεις στη ζωή του, καθώς μετά την ολοκλήρωση του, θα πειστεί ότι έχει αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις.

Wow. Περιμενα πως θα βλεπα μια ωραια γουστοζικη ταινιουλα αλλα αυτο μου τιναξε στον αερα τα μυαλα! Δε μπορω αυτη τη στιγμη να το περιγραψω τοσο καλα οσο του αξιζει, ομως βιωσα μια εκπληκτικη ιστορια, πανεμορφη σε καθε πτυχη, εμπνευσμενη και γεματη ισχυρα συναισθηματα. Μάστερπις, που προφανως ποτε δε πηρε την προσοχη που επρεπε να παρει.

8.5+/10

Δημοσ.

Γιατι οχι σε λιστες;

anyway, εγω τον Ταρκοφσκι τον κραταω στην αναμονη μεχρι να καταφθασει η πιο ξεκουραστη περιοδος της ζωης μου :P

===============================================================================================================

Sleuth (1972)

Ενας αλλαζονικος μα ευστροφος αριστοκρατης, συγγραφεας επιτυχημενων αστυνομικων βιβλιων, καλει στην επαυλη του τον μελλοντικο αντρα της γυναικας του... Εξυπνη αστυνομικη ιστορια, ανατρεπτικη, με εκλεπτυσμενο υφος και στυλ. Καπως αλλοκοτη, καθως αφ' ενος πολλες φορες γινονται δυσδιακριτα τα ορια μεταξυ πολυ σοβαρου και πολυ αστειου, αφ' ετερου, ενω τα δρωμενα διαδραματιζονται στα 70's, μοιαζει να ειναι πολυ παλιοτερη, εχει μια καπως μεσαιωνικη υφη (και μουσικη). Οπως και να 'χει, δικαια θεωρειται κλασσικο, σαν φιλμ μυστηριου και αγωνιας.

7.5/10

το σλουθ παιζει και στο θεατρο με κιμουλη μαρκουλακη . Πολυ καλο για οποιον ψηνεται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...