Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pirates of the Caribbean I,II,III

Αύριο θα πάμε να δούμε το 4 οπότε τα έριξα εναν κύκλο σήμερα.

1) Η μυθολογία του σπέρνει.

2) Ο Ντεπ είναι κορυφαίος.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Aπορω τι βυσμα εχει αυτος ο Pattinson και τον προωθουν.

+22

Για μένα στην ίδια κατηγορία ανήκει κι ο Kutcher. Ήθελα να 'ξερα: με κλήρο διαλέγουνε ποιους θα κάνουνε σταρ;

Αύριο θα πάμε να δούμε το 4 οπότε τα έριξα εναν κύκλο σήμερα.

Εγώ πριν καμιά ώρα γύρισα απ' το cosmos. Αν δεν είχα καλή παρέα, θα 'χα κοιμηθεί... Γενικά όμως δε μου αρέσουν οι Πειρατές (πλην του 1ου) οπότε η γνώμη μου μάλλον έχει ακόμα λιγότερη βαρύτητα απ' ό,τι συνήθως B)

Πάντως ούτε του παιδιού που πήγαμε μαζί -φαν αυτών των ταινιών- άρεσε. Έχω περιέργεια αν θα αρέσει σε σένα, πες μας αύριο αν θες :-)

PS: Θέλω επιτέλους να δω μια πολύ καλή ταινία!!! :cry: Πάει καιρός που έχω να δω κάποια που να με βουρλίσει! Ο θείος έφερε το lifeboat που πρότεινε ο marantonis, καθώς το στόρι μού κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. In lifeboat we trust, λοιπόν!

Δημοσ.

Brooklyn's Finest.

8/10 από μένα , πάρα πολύ καλή ταινία με τις παράλληλες ιστορίες 3 αστυνομικών με διαφορετικό ψυχισμό και backround. Διαφθορά, έγκλημα και πολύ καλές ερμηνείες ειδικά από τον Ίθαν Χωκ. Μεγάλη έκπληξη σε δεύτερο ρόλο ο , κρατηθείτε, Γουέσλι Σνάιπς. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

(το 8 για μένα είναι πολύ καλή ταινία, 10 παίρνει μόνο το 7 σαμουράι και άλλες 4-5 ταινίες)

Δημοσ.

ειδα τους πειρατες.στα συν το ενδιαφερον στορυ η καλη ερμεινεια του ντεπ η αλιως απολαυστικη ,και εντυπωσιακα εφε και κανα 2 creepy σκηνες.

στα μειον Η μεγαλη δειαρκεια καπου κουραζει αφου η ταινια εξελισεται καπως αργα σε μερικα σημειά.Το 3d effect ειναι για τα μπαζα μονο 2 σκηνες να το δειχνουν καλα αλλα τελικα και να μην ειπηρχε δεν θα το καταλαβαινες κριμα που δωσα παραπανω λεφτα να το δω ετσι.ασε που δεν βλεπεις και τους υποτιτλους γιατι η ταινια γινεται πιο σκοτεινη.

Επησεις δεν υπαρχει χημεια της κρουζ με τον ντεπ και σου ναι δυσκολο να πιστεψεις πως αυτοι οι 2 τα ειχαν ισως αν ηταν αλλη ταινια με διαφορετικους ρολους να φενοταν αλλα εδω δεν φενεται.Προτιμουσα την κιρα.. <οχι οτι αυτη ειναι φοβερη ηθοπιος αλλα πιο σεχι στανταρντ>

παρολλα αυτα το εργο βλεπεται ευχαριστα αν και στο τελος εμιαζε πιο πολυ με το ιντιανα τζουνς το 3 παρα τους πειρατες

για μενα περνει ενα 7

Δημοσ.

Kokuhaku μέτρησε άσχημα.

Αφού το είδατε όλοι είπα να το δω και εγω.

6/10 και πολύ του είναι.

Το ξεφτύλισε με το θέλω τη μαμά μου ο σκηνοθέτης... :eek: :eek: :eek:

Κρίμα γιατί ήταν ενδιαφέρον μέχρι να φύγει η δασκάλα.

Δημοσ.

How I Ended This Summer

Σας προκαλώ να βρείτε άλλη ταινία με υπόθεση που γράφεται σε μια γραμμή και την εξελίσει σε 2 ώρες και ένα τέταρτο.

Η ταινία είναι υπερβολικά αργή και χωρίς λόγο θα έλεγα. Η ατμόσφαιρα της είναι πολύ καλή και αυτό που αξίζει περισσότερο

είναι τα τοπία της Αρκτικής. Ωστόσο 2 ώρες και, με 2 μόνο ηθοποιούς και μια τόσο απλή υπόθεση δεν γίνονται.

5,5/10

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αφού το είδατε όλοι είπα να το δω και εγω.

6/10 και πολύ του είναι.

Το ξεφτύλισε με το θέλω τη μαμά μου ο σκηνοθέτης... :eek: :eek: :eek:

Κρίμα γιατί ήταν ενδιαφέρον μέχρι να φύγει η δασκάλα.

Μάλλον έχεις κάποια θέματα που θέλεις να καταπιέσεις. :-)

Δημοσ.

Die Well (aka The Wave) : Πολύ καλή πολιτική/κοινωνική ταινία

The Candy : Παρόμοιο κάπως με ρεκβιεμ αλλά καλύτερο ! Λιγότερο δραματικό και πιο ρεαλιστικό

Death Proof: Μια μεγαλη μαλακία!

Δημοσ.

Σας προκαλώ να βρείτε άλλη ταινία με υπόθεση που γράφεται σε μια γραμμή και την εξελίσει σε 2 ώρες και ένα τέταρτο.

Challenge accepted! Σου 'χω το βρετανικό Another Year. Η ταινία είναι αργή, χωρίς καμία απολύτως κορύφωση. Όταν λέμε καμία, εννοούμε ΚΑΜΙΑ. Δε σ' έχει σε αγωνία, δεν περιμένεις κάτι συγκεκριμένο να δεις, δεν δεν δεν... Είναι λες και έχεις βάλει μια κάμερα στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού (ίσως ακούγεται σιχαμερά naughty αλλά ευτυχώς δεν είναι :P) και παρακολουθείς τις συζητήσεις της οικογένειας και των -ανύπαντρων κι απελπισμένων- φίλων τους.

Παρ' όλα αυτά, η ταινία μ' άρεσε αρκετά και έχει λάβει πολύ καλές κριτικές (μάλιστα υπήρξε υποψήφια για όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου στα τελευταία academy awards αλλά το έχασε απ' το The King's Speech).

6-7/10

Δημοσ.

Είδα το Heartless

Στα όρια του θρίλερ, με έντονους συμβολισμούς και πιστεύω αξιόλογες ιδέες.Αξίζει σίγουρα μια ματιά. Βασικά η ιστόρία ενός αγοριού με σημάδι στο πρόσωπο (το οποίο απεχθάνεται) που συναντάει υπερφυσικά στοιχεία και κάνει μια συμφωνία με το ''διάβολο''.

7/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...