Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΥΓ. Οσοι εχετε κατα νου αλλες ωραιες ταινιες που να διαδραματιζονται ολοκληρες σε ενα χωρο (δωματιο, αυλη, οτιδηποτε), ριχτε. Εννοειται πως εχω δει το The man from earth. Θα δω συντομα και το "Lifeboat" του Hitchcock, που απ' οτι διαβασα λαμβανει χωρα σε μια βαρκα.

127 + buried+ vacancy

Δημοσ.

@ marantonis, Ξεκινα με το Tape που ειναι must-see και το καλυτερο στο ειδος του.Μετα δες το Fermat's Room που εχει και σχετικα καλα puzzles για να σκεφτεις κατα τη διαρκεια και μετα την ταινια.

Δημοσ.

Profumo di donna (1974)

ή αλλιως "Scent of a woman" ή αλλιως η original ταινια ενος πασιγνωστου remake που χαρισε οσκαρ στον Al Pacino. Αρτια σκηνοθετημενο, αψογες ερμηνειες, ομορφη μουσικη επενδυση (αν και ισως, μετα απο ενα σημειο, γινεται ελαχιστα μονοτονη εξαιτιας της επαναληψης) μπολικες δοσεις χιουμορ, τουλαχιστον στο πρωτο μισο, δραμα -στο δευτερο μισο- μη αμελητεο αν και οχι σημαντικα αισθητο για 'μενα. Συγκρισεις με το remake δε μπορω να κανω, γιατι ημουν αρκετα μικρος οταν το ειδα, ωστοσο το original ειναι λιγοτερο υπερβολικο και σιγουρα λιγοτερο ομογενοποιημενο. Αξιζει να σημειωθει οτι ενω το remake διαρκει 2 ωρες και 37 λεπτα, το original κρατα 1 ωρα λιγοτερο.

7.5/10

Lifeboat (1944)

Αμερικανοι επιζωντες (πολιτες) απο τον βομβαρδισμο του πλοιου τους, βρισκονται σε μια σωσιβια λεμβο, οταν περιμαζευουν απο το νερο εκεινον (τον Γερμανο) που το βυθισε. Ταινια για την ανθρωπινη κοινωνικη συμπεριφορα μεσα στις αντιξοες συνθηκες επιβιωσης. Αριστοτεχνικα γυρισμενο, με ατμοσφαιρικα πλανα και σκηνικα, περιεργως κλειστοφοβικο (αφου βρισκομαστε στον απεραντο ωκεανο καθ' ολη τη διαρκεια). Προσεγμενοι διαλογοι και αξιολογη αναπτυξη χαρακτηρων, κρατα το ενδιαφερον για 97 λεπτα, ενω το κλεισιμο ειναι μεγαλιωδες.

7.5/10

Δημοσ.

ήθελα να δω το limitless εχτές αλλά έφαγα άκυρο γιατί ήταν rc και η tv δεν το έπαιζε.Για δώστε καμιά info σε πμ.

Δημοσ.

Remember me

9/10

Ένταξει δεν έχω λόγια παιδιά.Από τις καλύτερες τανίες που έχω δει.

Απειρα ευχαριστω.Ειπα να το δω κ γω λογο της βαθμολογιας που του εδωσες.Δεν το μετανιωσα.Ειδικα το τελος,δεν το περιμενεις απο πουθενα.Μιλαμε απο πουθενα...

Δημοσ.

Remember me9/10Ένταξει δεν έχω λόγια παιδιά.Από τις καλύτερες τανίες που έχω δει.

Απειρα ευχαριστω.Ειπα να το δω κ γω λογο της βαθμολογιας που του εδωσες.Δεν το μετανιωσα.Ειδικα το τελος,δεν το περιμενεις απο πουθενα.Μιλαμε απο πουθενα...

Παίζει να είμαι η μόνη που αυτή την ταινία τη βρήκα κακή στα όρια του γελοίου :unsure:

Ειδικά το τέλος...

Όταν γράψανε την ημερομηνία στον πίνακα (πάει αρκετός καιρός που την είδα αλλά αν δεν κάνω λάθος, έτσι "δηλώθηκε" η ημερομηνία),

κρόσαρα τα δάχτυλά μου να μη γίνει αυτό που φαινόταν αλλά δεεεν...

Τέσπα... Γούστα υπάρχουν πολλά και είναι όλα δεκτά :-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παίζει να είμαι η μόνη που αυτή την ταινία τη βρήκα κακή στα όρια του γελοίου :unsure:

Σιγά μην είσαι η μόνη. Η ταινία είναι άθλια και μπαίνει στο ίδιο καζάνι με εκατοντάδες άλλες.

Το τέλος, όμως, παραδέχομαι ότι είναι το μόνο στοιχείο της ταινίας που μου άρεσε (το βρήκα γενικότερα ενδιαφέρον σαν ιδέα - χαλάστηκα που πήγε χαμένη σε τέτοια ταινία). Όλη η υπόλοιπη είναι η αποθέωση του κλισέ και της κάκιστης ερμηνείας, μαζί με το κλασικό χολιγουντιανό "χρησιμοποιούμε τη σωστή μουσική και διάφορα τρικ για να δημιουργήσουμε ταύτιση με τους χαρακτήρες".

Δημοσ.

Σιγά μην είσαι η μόνη. Η ταινία είναι άθλια και μπαίνει στο ίδιο καζάνι με εκατοντάδες άλλες.

Είδα τα σχόλια εδώ, είδα και τη βαθμολογία στο imdb και σκέφτηκα ότι κάτι πάει στραβά με τα κριτήρια που έχω για τις ταινίες :fear:

'Ντάξει, μετά το ποστ σου σα να ησύχασα ε λιτλ μπιτ...

Δημοσ.

Είδα τα σχόλια εδώ, είδα και τη βαθμολογία στο imdb και σκέφτηκα ότι κάτι πάει στραβά με τα κριτήρια που έχω για τις ταινίες :fear:

'Ντάξει, μετά το ποστ σου σα να ησύχασα ε λιτλ μπιτ...

Aπορω τι βυσμα εχει αυτος ο Pattinson και τον προωθουν.Απο τους χειροτερους ηθοποιους imo στην ιστορια, εχει αυτο το βλεμμα της αγελαδος μονιμως, σαν κλαμμενο ***νι ειναι.Το Water For Elephants το κατεστρεψε ο ιδιος με την ερμηνεια του.Καποιος να τον μαζεψει!Το Remember me, εκτος του τελους που ειναι καλουτσικο, ειναι gtp.

Δημοσ.

True Grit

θελω να καταθέσω αν και μεγάλος φαν των Κοεν και μεγάλος φαν των western το true grit το βρήκα πολύ υπερεκτημημένο. Δεν το περίμενα έτσι με βάση το 8ρι στο imdb διστυχως..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είδα κι εγώ το Confessions.

Πολύ καλή ταινία. Το περίεργο είναι ότι κάθε 15 λεπτά περίπου, έχεις την αίσθηση ότι η ταινία τελειώνει και δεν μένει κάτι παραπάνω να ειπωθεί. Ναι, αυτό ισχύει και για το πρώτο 15λεπτο.

Ορισμένες σκηνές πάντως, πολύ δυνατές. Νομίζω ότι θα μου μείνουν για καιρό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...