Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι, δε το 'χω δει αλλα το εχω στη λιστα για να δω εδω και πολυ καιρο, αφου ειναι γυρισμενη και σ' ενα μερος -αυτο δε το ξερα- ακομα καλυτερα B)

θα διορθώσω το πρώτο μου post και θα πω καλύτερα ότι είναι γυρισμένη σε μια τοποθεσία (γιατί έχει και 2-3 "εξωτερικά" γυρίσματα),

δεν θέλω να πω παραπάνω για να μην μου ξεφύγει κανένα spoiler,

θα καταλάβεις τι θέλω να πω όταν την δεις ;)

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ΥΓ. Οσοι εχετε κατα νου αλλες ωραιες ταινιες που να διαδραματιζονται ολοκληρες σε ενα χωρο (δωματιο, αυλη, οτιδηποτε), ριχτε. Εννοειται πως εχω δει το The man from earth. Θα δω συντομα και το "Lifeboat" του Hitchcock, που απ' οτι διαβασα λαμβανει χωρα σε μια βαρκα.

Ταινία απ τις λίγες το man from earth! Το moon ίσως δεν ανήκει ακριβώς στην ίδια κατηγορία με το 12 angry men γιατί δε βασίζεται ιδιαίτερα στο διάλογο, αλλά και πάλι αξίζει σα ταινία. Το lifeboat ενδιαφέρον φαίνεται, δε το γνώριζα. Από Hitchcock πάλι, στη κατηγορία που ψάχνεις, προτείνω το rear window.

Τώρα θυμήθηκα και το εξαιρετικό sleuth που διαδραματίζεται σε μια βίλα.

Δημοσ.

Cue ειχε τοσο γελιο οσο η πρωτη;;

Στην πρωτη παιζει να εκλαψα απο το γελιο καποια στιγμη, δε μπορουσα να παρω ανασες!!

iphone.png

Δημοσ.

ΥΓ. Οσοι εχετε κατα νου αλλες ωραιες ταινιες που να διαδραματιζονται ολοκληρες σε ενα χωρο (δωματιο, αυλη, οτιδηποτε), ριχτε. Εννοειται πως εχω δει το The man from earth. Θα δω συντομα και το "Lifeboat" του Hitchcock, που απ' οτι διαβασα λαμβανει χωρα σε μια βαρκα.

Τώρα θυμήθηκα και το εξαιρετικό sleuth που διαδραματίζεται σε μια βίλα.

Πάνω που θα έλεγα το Sleuth , αν κι έχω δει το πρόσφατο , όπου ο Michael Caine, παίζει τον Andrew, δηλαδή τον άλλον χαρακτήρα, από αυτόν που είχε ερμηνεύσει παλιότερα! (η διαφορά στην βαθμολογία του imdb, είναι ο λόγος, που προτείνω κι εγώ το πρώτο.

Άλλες ταινίες παρόμοιες, είναι τα εξαιρετικά, έως πολύ καλά: [Rec] , Misery , Midnight Express (καθώς και οι περισσότερες, που έχουν σχέση με φυλακές), À l'intérieur , Battle Royale , Das Experiment , Devil , Four Rooms , Funny Games , High Anxiety , Δείπνο ηλιθίων (http://www.imdb.com/title/tt0119038/, δεν κατάφερα να το ενσωματώσω, με τον τίτλο)

Επίσης, θα έλεγα και τον κυνόδοντα, αλλά δεν θέλω να προκαλέσω. :)

(Δεν ξέρω για ποιο λόγο, δεν ενσωματώνονται τα links με τους τίτλους)

Δημοσ.

on topic:

είδα το The Gods Must Be Crazy: αθώο γέλιο και προβληματισμός. 8/10

ωωω, είναι αυτό που σκάει ένα μπουκάλι της coca cola από τον ουρανό (από ένα αεροπλάνο αν θυμάμαι καλά)

σε έναν ιθαγενή? αν ναι, τι είχα πετύχει πριν χροοοονια στην tv!

Δημοσ.

12 angry men (1957)

Δες και την "Θηλειά" (Rope) του Χίτσκοκ. Ανατριχιστική σαν θέμα, αλλά πολύ καλή.

Δημοσ.

ενα κλασσικο αγαπημενο

TAPE

και ενα προσφατο

sunset ltd

btw και το clerks ηταν ψιλοπαρομοιο στυλ, αλλα νταξ ειμαι σιγουρος οτι το εχεις δει.

Δημοσ.

Cue ειχε τοσο γελιο οσο η πρωτη;;

Στην πρωτη παιζει να εκλαψα απο το γελιο καποια στιγμη, δε μπορουσα να παρω ανασες!!

iphone.png

Εγώ σπάνια κλαίω από τα γέλια. Ήταν χαβαλεδιάρικη :)

Αν σου άρεσε η πρώτη, έφυγες όπως είσαι.

Δημοσ.

το Αftermath tου Nacho Cerda,

για μισή ώρα καλή ήταν B)

Ωραια -νεκρικη- ατμοσφαιρα και η εναρκτηρια σκηνη απ' οτι θυμαμαι εντυπωσιακη. Εχεις δει και το Genesis; πιο "καλλιτεχνικο", σουρεαλ, αξιζει και με το παραπανω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...