6xXx6 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 It's Kind Of.A Funny Story http://www.imdb.com/title/tt0804497/ πολυ καλο το προτεινω!!!
Genatos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ειδα το splice εχθες. Ψιλομαπα. Μονο το freak sex ελεγε! 5.5/10 Μονο ψιλομαπα? Τρελη πατατα η ταινια που τοσα ειχαν ακουστει γι αυτην και τους προβληματισμους που εβαζε...
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 the lincoln lawyer 8/10 μου άρεσε γενικά η ταινία.Μετράει.
viper2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 βλεπω miniseries [uk] the shadow line 7 eps οι χαρακτηρες δεν υπαρχουν... ειδικα ο γυαλακιας θα μπορουσε να χαρακτηριστει το δεξι χερι του Lucifer
marantonis Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 12 angry men (1957) Το ειδα κι αυτο. Ταινια ανταξια των προσδοκιων μου. Φρεσκοτατο σεναριο, ακομα και τοσα χρονια μετα, πανεξυπνοι διαλογοι, θιγονται με υπεροχο τροπο θεματα οπως η προκαταληψη και γενικοτερα η κριση (οι δυσκολιες, οι τροποι και οι επιπλοκες), υπαρχει κοινωνικη εξαψη, γενικα καταφερνει εξαισια ο,τι οι εξαισιες ταινιες "δωματιου". Ειναι ωραια να τα βλεπουμε αυτα σε ταινιες γιατι πολυ σπανια τα χαιρομαστε στην πραγματικοτητα (μας), αν τα χαιρομαστε ποτε να κερδιζει δηλαδη η λογικη εναντι του θυμου, της προκαταληψης, της ψυχολογιας των μαζων και του ρατσισμου, ολων αυτων δηλαδη που οδηγουν στην παραλογη κριση . Ακομη και ο τιτλος της ειναι θαυμαστη επιλογη. 8.5/10 ΥΓ. Οσοι εχετε κατα νου αλλες ωραιες ταινιες που να διαδραματιζονται ολοκληρες σε ενα χωρο (δωματιο, αυλη, οτιδηποτε), ριχτε. Εννοειται πως εχω δει το The man from earth. Θα δω συντομα και το "Lifeboat" του Hitchcock, που απ' οτι διαβασα λαμβανει χωρα σε μια βαρκα.
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 El secreto de sus ojos (THe secret in their eyes) Πόσο ωραία ταινία. Αργεντίνικη, ξεκινάει αργά , αίσθημα, δράμα και μυστήριο συνυπάρχουν αρμονικά. Την προτείνω σε όσους θέλουν να βλέπουν ταινίες με ανθρώπους. 8,5/10
yiannis_1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Network (1976) Άριστο!!! Τόσα χρόνια πριν και όμως τόσο επίκαιρο... Του βάζω 100 στα δέκα και λίγα είναι...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Είδα το Black Hawk Down (2001). Δέκα χρόνια μετά από όταν έπρεπε αλλά οκ, κάλιο αργά παρά ποτέ. Καλό ήταν, είχε πιστολίδι, ελικόπτερα, εκρήξεις και Αμερικανους ήρωες. Ότι χρείαζεται δηλαδή μια καλή ταινία.
Oscar_Mike Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ΥΓ. Οσοι εχετε κατα νου αλλες ωραιες ταινιες που να διαδραματιζονται ολοκληρες σε ενα χωρο (δωματιο, αυλη, οτιδηποτε), ριχτε. Εννοειται πως εχω δει το The man from earth. Θα δω συντομα και το "Lifeboat" του Hitchcock, που απ' οτι διαβασα λαμβανει χωρα σε μια βαρκα. Σου προτείνω το "Moon" αν δεν το έχεις δει! http://www.imdb.com/title/tt1182345/ ουσιαστικά σε ένα μέρος είναι γυριμένη η ταινία, προσωπικά την βρήκα εξαιρετική! στα συν, οι μουσικαρες για άλλη μια φορα του Clint Mansell, αν τη δεις περιμένω απόψεις! Είδα το Black Hawk Down (2001). Δέκα χρόνια μετά από όταν έπρεπε αλλά οκ, κάλιο αργά παρά ποτέ. Καλό ήταν, είχε πιστολίδι, ελικόπτερα, εκρήξεις και Αμερικανους ήρωες. Ότι χρείαζεται δηλαδή μια καλή ταινία. Αρκετά δυνατό το Black Hawk Down, από τις αγαπημένες "σύγχρονες" πολεμικές! ------ Ειδα το "The Deer Hunter" http://www.imdb.com/title/tt0077416/ ότι και να πω είναι λίγο, μετά το Taxi Driver και το Goodfellas ήρθε αυτό το τρίωρο αριστούργημα για να εκτιμήσω ακόμα περισσότερο τον De Niro!
finch Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Είδα το Hangover Part II. οκ δεν είχα τρελαθεί με το πρώτο αλλά overall ήταν καλή κωμωδιούλα να περάσει η ώρα, αλλά το δεύτερο μέρος δε παλεύεται ρε παιδί μου.. Έψαχνα να βρω την έξοδο κινδύνου μπας και γλιτώσω. Clopy-Paste τα σκηνικά του πρώτου απλά με άλλα ζώα και σε άλλη πόλη. FAIL από τα λίγα. είχε κάτι σκηνικά που χαμογέλασα αλλά μέχρι εκεί. Οκ που και που γουστάρω καμια brainless κωμωδία να περάσει η ώρα, αλλά αυτό το πράμα ήταν σκέτη απελπισία. 5/10 τραβηγμένο από τα αυτιά. (βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι 3/10 με το ζόρι) Tην επόμενη μέρα πήγα και είδα το The Source Code. Ταινιάρα απλά. Όσο πιο λίγα ξέρεις για την ταινία τόσο καλύτερα. Είχα εναν ενδιασμό στην αρχή για το πως θα διαχειριστεί ο Zowie μια Hollywood oriented movie, αλλά με διέψευσε πανηγυρικά. Nice Story, καλές ερμηνείες, σωστή και ωραία δράση εκεί που έπρεπε. Τη χάρηκα τη ταινία. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, θα κάνει παπάδες σε λίγα χρόνια... Ειδικά στο SCI-FI genre που έχουμε να δούμε καλές ταινίες εδώ και πολύ καιρό. 9/10
marantonis Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Σου προτείνω το "Moon" αν δεν το έχεις δει! http://www.imdb.com/title/tt1182345/ ουσιαστικά σε ένα μέρος είναι γυριμένη η ταινία, προσωπικά την βρήκα εξαιρετική! Οχι, δε το 'χω δει αλλα το εχω στη λιστα για να δω εδω και πολυ καιρο, αφου ειναι γυρισμενη και σ' ενα μερος -αυτο δε το ξερα- ακομα καλυτερα
parsifal Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 marantonis, τον Εξολοθρευτή Άγγελο του Μπουνιουέλ τον έχεις δει; Πολύς σουρρεαλισμός στο δωμάτιο...
fearwhatnow Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ειδα το the tempest . αγαπαω julie taymor , οπτικα η ταινια ειναι πανεμορφη, αλλα η σεξπηρικη γλωσσα με δυσκολεψε παρα πολυ να την παρακολουθησω... πιστευω οτι θα ηταν πολυ καλυτερα για την τειμορ να παει σε πιο συγχρονες ιδεες και να ξεφυγει απο τον σεξπηρ οπως εκανε με το across the universe Me loves Julie Taymor too.Μου αρεσε και το Tempest, παρολο που ειναι δυσκολη ταινια.Στο Across The Universe εκανε παπαδες απο ολες τις αποψεις και οπως ειχα γραψει παλαιοτερα το θεωρω ενα απο τα καλυτερα musicals ever μαζι με το Dancer In The Dark. p.s. Το Frida να πω την αληθεια δεν μου ειχε πολυαρεσει.Το Titus ηταν εξαιρετικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις