Dakonblackblade Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ναι αλλά κάτι μου λέει πως πρέπει να γίνεις πιο απαιτητικός.
marantonis Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ναι αλλά κάτι μου λέει πως πρέπει να γίνεις πιο απαιτητικός. Οντως αλλα αν το καλοσκεφτεις οσοι δεν ειναι απαιτητικοι -σαν κι εμας- περνανε παντα πιο καλα...
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Παίδες να πάτε να δείτε όλοι το Meet The Spartans, άπειρο γέλιο, κλασική καφροκωμωδία. 1 ώρα τα ξεφτιλίζει όλα. Εύκολο 8/10 από μένα. Έλιωσα στο γέλιο. See what i did there?
marantonis Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μαραντόνη σε έφαγε ο xlapatsas. χαχα περιμενετε να τελειωσω με τον the wire και θα σας πω εγω. Χθες κατεβασα 6 ταινιες
xlapatsas4000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 χαχα περιμενετε να τελειωσω με τον the wire και θα σας πω εγω. Χθες κατεβασα 6 ταινιες 6 ταινίες ? Οταν ειναι η μερα για american pie που το συνηθίζω 2 φορες το μηνα βλεπω ολα τα american pie, road trip, beer ponk trip σε μια μερα, μου αρεσουν πολυ οι ταινιες, σόρυ κιόλας δν ειναι ποιοτικες οι ταινιες μου ? Ιεροσυλία !
viper2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Όλα αυτά σε μια μέρα. :o το οτι το χειροτερο πηρε 8,5 δεν σου ειπε τπτ...
Luxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Παίδες να πάτε να δείτε όλοι το Meet The Spartans, άπειρο γέλιο, κλασική καφροκωμωδία. 1 ώρα τα ξεφτιλίζει όλα. Εύκολο 8/10 από μένα. Έλιωσα στο γέλιο. See what i did there? Γεια σου ρε απαιτητικε εσυ! Ειδα το TRON και TRON : LEGACY Tron 6/10 με κουρασε λιγο, αλλα πηρα μια πρωτη γευση. Ενταξει για την τοτε εποχη ισως ηταν καλα τα γραφικα και οι διαλογοι, αλλα προσωπικα δε μου εκαναν αισθηση Tron Legacy 8+/10 Πολυ καλη ταινια, τελεια τα γραφικα, και δε με κουρασε καθολου! Την συνιστω! Παντως θα ηταν καλυτερα να δειτε και την 1η ταινια για να καταλαβαιτε στο περιπου τι γινεται.
marantonis Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Tron 6/10 με κουρασε λιγο, αλλα πηρα μια πρωτη γευση. Ενταξει για την τοτε εποχη ισως ηταν καλα τα γραφικα και οι διαλογοι, αλλα προσωπικα δε μου εκαναν αισθηση Για την ιστορια: πώς πρόκειται για την πρώτη ταινία που "γυρίστηκε" με χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών σε τόσο ευρεία κλίμακα. - Η Ακαδημία απέκλεισε την ταινία απο την κατηγορία των Ειδικών Εφέ, επειδή θεωρήθηκε ότι η χρήση των ηλ. υπολογιστών είναι απάτη.
xlapatsas4000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 το οτι το χειροτερο πηρε 8,5 δεν σου ειπε τπτ... δεν τις εβλεπα για πρωτη φορα χαχα ειναι απο τις αγαπημενες μου.να το heart locker που ειδα τωρα ηταν μια πατατα 4/10 και πολυ ειναι...πηρε και 8 οσκαρ ελεοςη...
rafail1994 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Faster Αρκετά ωραία ταινία σχεδόν μέχρι την μέση σε έχει λίγο μπερδεμένο και μετά στα ξεδιαλύνει όλα της βάζω 7,5/10
Luxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Για την ιστορια: Αυτο το ξερω, αλλα δε σημαινει οτι θα ειμαι και επιεικης. Αντιθετως.
skipperas Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 μόλις είδα Transformers 1-2 εν'όψη του 3 που βγαίνει τώρα. απορώ γιατί τόσο καιρό δεν τις είχα δει..τι εφέ είναι αυτά?? αρκετά καλές και οι δύο,πιο πολύ βέβαια μ'άρεσε η πρώτη! είχανε βέβαια το κλασικό-σπαστικό στοιχείο του στυλ είμαστε αμερικάνοι,είμαστε γαματοί,έχουμε όπλα,επίδειξη δύναμης κλπ. αλλά δε βαριέσαι! 8/10 στη 1η , 6,5/10 στη 2η! ps.ερωτεύτηκα megan,ερωτεύτηκα τη φοιτήτρια-ρομπότ,ερωτεύτηκα τη νέα πρωταγωνίστρια στο 3!!
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Confessions. 8/10 Πολυ καλη λεμε. Η δασκαλα ολα τα φραγκα. Βαρια ταινια σιγουρα. Δεν μπορω να στοχευσω καπου συγκεκριμενα, αξιζει να τη δει καποιος σιγουρα. Κατα προτιμηση μονος/η.
Zugzwang Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Είδα στο σινεμά το Insidious. Με τα θρίλερ γενικότερα έχω πολύ κακή σχέση για τον απλό λόγο ότι τρομάζω υπερβολικά εύκολα. Γι' αυτό άλλωστε είχα να δω καμιά 5ετία... Το συγκεκριμένο όμως... τι να πω! Πολύ πολύ προβλέψιμο σχετικά με τα κλασικά-απότομα πλάνα αυτού του είδους ταινιών και οι "κακοί" της υπόθεσης ήταν λες και είχαν βγει από καρτούν: Ο εξοπλισμός δε, που χρησιμοποίησαν οι πρωταγωνιστές για να "επικοινωνήσουν με πνεύμα", ήταν το λιγότερο τραγικός: Βλέπω τη βαθμολογία στο imdb και αντιλαμβάνομαι γι' άλλη μια φορά πόσο διαφορετικά γούστα υπάρχουν στο μάταιο τούτο κόσμο... Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, μού φάνηκε πολύ πολύ κακή ταινία. (Όταν τελείωσε ούτε 2 λεπτά δεν τη συζητήσαμε με το παιδί που πήγαμε να τη δούμε, κι αυτό το γεγονός αυτομάτως κάνει μια ταινία αποτυχημένη για μένα) 2-3/10 (απλά και μόνο λόγω υποσχόμενης αρχικής ατμόσφαιρας, ιδιαίτερα χαμηλού budget και της Rose Byrne που μ' αρέσει σαν ηθοποιός και σα γυναίκα γενικότερα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις