Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι αλλά κάτι μου λέει πως πρέπει να γίνεις πιο απαιτητικός.

Οντως αλλα αν το καλοσκεφτεις οσοι δεν ειναι απαιτητικοι -σαν κι εμας- περνανε παντα πιο καλα...

Δημοσ.

Παίδες να πάτε να δείτε όλοι το Meet The Spartans, άπειρο γέλιο, κλασική καφροκωμωδία. 1 ώρα τα ξεφτιλίζει όλα. Εύκολο 8/10 από μένα. Έλιωσα στο γέλιο.

See what i did there?

Δημοσ.

Μαραντόνη σε έφαγε ο xlapatsas.

χαχα :-D περιμενετε να τελειωσω με τον the wire και θα σας πω εγω. Χθες κατεβασα 6 ταινιες :devil:

Δημοσ.

χαχα :-D περιμενετε να τελειωσω με τον the wire και θα σας πω εγω. Χθες κατεβασα 6 ταινιες :devil:

6 ταινίες ? Οταν ειναι η μερα για american pie που το συνηθίζω 2 φορες το μηνα βλεπω ολα τα american pie, road trip, beer ponk trip σε μια μερα, μου αρεσουν πολυ οι ταινιες,

σόρυ κιόλας δν ειναι ποιοτικες οι ταινιες μου ? Ιεροσυλία !

Δημοσ.

Παίδες να πάτε να δείτε όλοι το Meet The Spartans, άπειρο γέλιο, κλασική καφροκωμωδία. 1 ώρα τα ξεφτιλίζει όλα. Εύκολο 8/10 από μένα. Έλιωσα στο γέλιο.

See what i did there?

Γεια σου ρε απαιτητικε εσυ! :D

Ειδα το TRON και TRON : LEGACY

Tron 6/10 με κουρασε λιγο, αλλα πηρα μια πρωτη γευση. Ενταξει για την τοτε εποχη ισως ηταν καλα τα γραφικα και οι διαλογοι, αλλα προσωπικα δε μου εκαναν αισθηση

Tron Legacy 8+/10 Πολυ καλη ταινια, τελεια τα γραφικα, και δε με κουρασε καθολου! Την συνιστω! Παντως θα ηταν καλυτερα να δειτε και την 1η ταινια για να καταλαβαιτε στο περιπου τι γινεται.

Δημοσ.
Tron 6/10 με κουρασε λιγο, αλλα πηρα μια πρωτη γευση. Ενταξει για την τοτε εποχη ισως ηταν καλα τα γραφικα και οι διαλογοι, αλλα προσωπικα δε μου εκαναν αισθηση

Για την ιστορια:

πώς πρόκειται για την πρώτη ταινία που "γυρίστηκε" με χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών σε τόσο ευρεία κλίμακα.

- Η Ακαδημία απέκλεισε την ταινία απο την κατηγορία των Ειδικών Εφέ, επειδή θεωρήθηκε ότι η χρήση των ηλ. υπολογιστών είναι απάτη.

Δημοσ.

το οτι το χειροτερο πηρε 8,5 δεν σου ειπε τπτ...

δεν τις εβλεπα για πρωτη φορα χαχα ειναι απο τις αγαπημενες μου.να το heart locker που ειδα τωρα ηταν

μια πατατα 4/10 και πολυ ειναι...πηρε και 8 οσκαρ ελεοςη...

Δημοσ.

Για την ιστορια:

Αυτο το ξερω, αλλα δε σημαινει οτι θα ειμαι και επιεικης. Αντιθετως.

Δημοσ.

μόλις είδα Transformers 1-2 εν'όψη του 3 που βγαίνει τώρα.

απορώ γιατί τόσο καιρό δεν τις είχα δει..τι εφέ είναι αυτά?? :confused:

αρκετά καλές και οι δύο,πιο πολύ βέβαια μ'άρεσε η πρώτη!

είχανε βέβαια το κλασικό-σπαστικό στοιχείο του στυλ είμαστε αμερικάνοι,είμαστε γαματοί,έχουμε όπλα,επίδειξη δύναμης κλπ. αλλά δε βαριέσαι!

8/10 στη 1η , 6,5/10 στη 2η!

ps.ερωτεύτηκα megan,ερωτεύτηκα τη φοιτήτρια-ρομπότ,ερωτεύτηκα τη νέα πρωταγωνίστρια στο 3!!

:wub:

Δημοσ.

Confessions. 8/10

Πολυ καλη λεμε. Η δασκαλα ολα τα φραγκα. Βαρια ταινια σιγουρα. Δεν μπορω να στοχευσω καπου συγκεκριμενα, αξιζει να τη δει καποιος σιγουρα. Κατα προτιμηση μονος/η.

Δημοσ.

Είδα στο σινεμά το Insidious. Με τα θρίλερ γενικότερα έχω πολύ κακή σχέση για τον απλό λόγο ότι τρομάζω υπερβολικά εύκολα. Γι' αυτό άλλωστε είχα να δω καμιά 5ετία... Το συγκεκριμένο όμως... τι να πω! Πολύ πολύ προβλέψιμο σχετικά με τα κλασικά-απότομα πλάνα αυτού του είδους ταινιών και οι "κακοί" της υπόθεσης ήταν λες και είχαν βγει από καρτούν:

insidious+corner.jpg

insidious-trailer.jpg

Ο εξοπλισμός δε, που χρησιμοποίησαν οι πρωταγωνιστές για να "επικοινωνήσουν με πνεύμα", ήταν το λιγότερο τραγικός:

insidious+mask.jpg

insidious3-465x232.jpg

Βλέπω τη βαθμολογία στο imdb και αντιλαμβάνομαι γι' άλλη μια φορά πόσο διαφορετικά γούστα υπάρχουν στο μάταιο τούτο κόσμο... :P Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, μού φάνηκε πολύ πολύ κακή ταινία. (Όταν τελείωσε ούτε 2 λεπτά δεν τη συζητήσαμε με το παιδί που πήγαμε να τη δούμε, κι αυτό το γεγονός αυτομάτως κάνει μια ταινία αποτυχημένη για μένα)

2-3/10 (απλά και μόνο λόγω υποσχόμενης αρχικής ατμόσφαιρας, ιδιαίτερα χαμηλού budget και της Rose Byrne που μ' αρέσει σαν ηθοποιός και σα γυναίκα γενικότερα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...