Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Megan is missing (2011)

Πιστευω πως αυτη η ταινια κανει ο,τι θα επρεπε οποιαδηποτε ταινια με συνηθισμενο-χιλιοπαιγμενο τροπο κινηματογραφισης (και οχι μονο). Προσθετει νεα στοιχεια, γινεται δημιουργικη, δινει την αισθηση του φρεσκαρισματος. Με κρατησε ολη σχεδον την ωρα, μπραβο στο σκηνοθετη γιατι εκεινος ουσιαστικα εκανε ενα συνηθισμενο horror-thriller σεναριο απαγωγης σε κατι ενδιαφερον, μυστηριωδες και αρκετα αγωνιωδες. Δεν ειναι καθολου τελειο ως εργο, στα τελευταια λεπτα μας τα χαλαει καπως, στο βωμο του ρεαλισμου

Εκει που εσκαβε μια ωρα βαρεθηκα

, ωστοσο αξιζει και με το παραπανω μια προβολη. Απο μενα γυρω στο 6.8.

6.5+/10

ΥΓ. Οσοι γουσταρετε φασεις "Δειτε το υλικο που ανακτησαμε απο τις ταδε κασετες/καμερες που βρεθηκαν", να τσεκαρετε το "Noroi" (supernatural horror).

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γιατι δεν σας αρεσε το S. Darko? :mrgreen:

:shock:

παραδέχομαι ότι για 1sec με ψάρωσες! :D

είδα το I Am Legend... δεν εντυπωσιάστηκα,

ειδικά προς το τέλος, ένα 6.5/10 από εμένα

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1231277/

γιατι το ειδες?

αποφεύγω γιατί έχω ακούσει τόοοσα... συν του οτι το DD είναι η αγαπημένη μου ταινία,

οπότε ε, δύσκολα θα κάνω το βήμα να δω το SD, ούτε από περιέργεια! ;)

πάντως τώρα με μπέρδεψες πραγματικά!

σου άρεσε? γιατί νόμιζα ότι αρχικά το είπες κοροϊδευτικά!

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ B-MOVIE!

DRIVE ANGRY :angry: :angry: :angry: :angry:

Η υπόθεση στα γρήγορα: ο-σκοτωμένος-νίκολας-κέιτζ-δραπετεύει-από-την-κόλαση-για-να-σώσει-το-μωρό-της-δολοφονημένης-κόρης-του-από-αρχηγό-σατανικού-cult-που-θέλει-να-το-θυσιάσει. Σεξ, αίμα-σπλάτερ, άσκοπη-μπόλικη βία, παρανόρμαλ, γκόμενες σε ένα ωραίο κοκτέιλ στα πρότυπα του from dusk till dawn. Άντε, γιατί πολύ ποιοτικοί είστε σε αυτό το thread. :P

Αποκλειστικά και μόνο για b-movers!!!

Δημοσ.

το "The Man from Earth"

http://www.imdb.com/title/tt0756683/

με μια λέξη: καταπληκτική!

πραγματικά δεν κατάλαβα πότε πέρασε μιάμιση ώρα, μου φάνηκαν σαν 10 λεπτά!

σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς λίγο διαφορετικά το θέμα το οποίο πραγματεύεται.

μια οπτική γωνια που μπορεί να μην έχεις σκεφτεί καν!

σίγουρα παραπάνω από το 8/10 του imdb

---edit---

να μην ξεχάσω και την απίστευτη μουσική!

Beethoven - Allegretto, το δεύτερο μέρος από την 7η Συμφωνία,

το ίδιο κομμάτι μου είχε χρησιμοποιηθεί στο επίσης καταπληκτικό "The Fall"

το trailer είναι τρελό spoiler, μην το δείτε πριν την ταινία

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ B-MOVIE!

DRIVE ANGRY :angry: :angry: :angry: :angry:

Η υπόθεση στα γρήγορα: ο-σκοτωμένος-νίκολας-κέιτζ-δραπετεύει-από-την-κόλαση-για-να-σώσει-το-μωρό-της-δολοφονημένης-κόρης-του-από-αρχηγό-σατανικού-cult-που-θέλει-να-το-θυσιάσει. Σεξ, αίμα-σπλάτερ, άσκοπη-μπόλικη βία, παρανόρμαλ, γκόμενες σε ένα ωραίο κοκτέιλ στα πρότυπα του from dusk till dawn. Άντε, γιατί πολύ ποιοτικοί είστε σε αυτό το thread. :P

Αποκλειστικά και μόνο για b-movers!!!

Οι δημιουργοι της την εφτιαξαν για b-movie ή τους βγηκε οτινανται και γι' αυτο τη λες ετσι;

Δε την εχω δει, και μου φαινεται ενδιαφερουσα σαν αυτο που ειναι, ωστοσο δισταζω γιατι με ανακατευει η φατσα του Κέιτζ :devil:

Beethoven - Allegretto, το δεύτερο μέρος από την 7η Συμφωνία,

το ίδιο κομμάτι μου είχε χρησιμοποιηθεί στο επίσης καταπληκτικό "The Fall"

Και στο King's Speech (απτα πιο προσφατα) και στο Love exposure και παντου. Ειναι οντως εκπληκτικο.

Δημοσ.

μολις ειδα το πειρατες της καραιβικης σε αγνωστα νερα, η ταινια ισως η καλυτερη του ειδους της, ο johny depp πραγματικα ανεπανατιπτος, τα εφε μοναδικα οπως παντα αλλα εκεινο που με εντυπωσιασε ηταν το 3δ, πολυ προσεγμενη ταινια με την εγγυηση της ντισνευ ! 9-10 απο εμενα

Δημοσ.

Μολις ειδα το

I am omega..

σε fast forward..

δε πιανει μια μπροστα στο αμερικανικο με τον will smith!

ουτε 5/10

κενο story

εφε μηδεν

πλοκη ο,τι να ναι..

iphone.png

Δημοσ.

Και στο King's Speech (απτα πιο προσφατα) και στο Love exposure και παντου. Ειναι οντως εκπληκτικο.

χαχχα, εντωμεταξύ τώρα είδα ότι έχω γράψει "το ίδιο κομμάτι μου είχε χρησιμοποιηθεί..."

την είδα Beethoven για λίγο! :lol:

τα King's Speech και Love Εxposure δεν τα έχω δει αλλά θα μπουν στη λίστα!

Δημοσ.

μολις ειδα το πειρατες της καραιβικης σε αγνωστα νερα, η ταινια ισως η καλυτερη του ειδους της, ο johny depp πραγματικα ανεπανατιπτος, τα εφε μοναδικα οπως παντα αλλα εκεινο που με εντυπωσιασε ηταν το 3δ, πολυ προσεγμενη ταινια με την εγγυηση της ντισνευ ! 9-10 απο εμενα

και γω μόλις το είδα..συμφωνώ μαζί σου και απορώ πως αρκετοί έλεγαν τόσο κακά σχόλια.

ένα 8ράκι για μένα,την χάρηκα και δεν μετάνιωσα τα 5ε που δωσα :P

αχ αυτές οι γοργόνεςςςς

Δημοσ.

και γω μόλις το είδα..συμφωνώ μαζί σου και απορώ πως αρκετοί έλεγαν τόσο κακά σχόλια.

ένα 8ράκι για μένα,την χάρηκα και δεν μετάνιωσα τα 5ε που δωσα :P

αχ αυτές οι γοργόνεςςςς

ελα ρε κακα σχολια σε ταινια του τζακ ??? ε οχι....ενταξει αν ηταν και το ξανθο το μωρο που επαιζε και στα προηγουμενα 3 δεν λεω θα γινοταν μεγαλυτερος χαμος αλλα ειχε γοργονες ! 5 ευρω ? τστστσ στην πολη μου μας τα πηρανε κανονικα 10 ευρω οι απατενες ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...