doutsos13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Προτείνετε μου καμία κοινωνικόδραματική , ιστορικοβιογραφική , έχω όρεξη
DKNI Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Το Beautiful Mind ισως? Το Ali? Θεωρω δεδομενο οτι εχεις δει τον Λωρενς
marantonis Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 χμ... Θα πω τις 2 πρωτες πολυ ωραιες που θα μου ερθουν στο μυαλο: -Shooting dogs -Grave of the fireflies Ψαξ' τις.
christiana78 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Την Πέμπτη πήγα σε ένα απο τα multiplex στο Φαληρο με σκοπό να παρακολουθήσω το Thor.Οταν έφτασα κατάλαβα οτι έχει γίνει λάθος στο πρόγραμμα -του περιοδικού που κοίταξα;Τους έδωσε λάθος πρόγραμμα ο κινηματογράφος; Δεν ξέρω. Λίγο πιο μετά ξεκινούσαν οι Πειρατές της Καραϊβικής σε 3D και είπαμε να δούμε αυτό για να μην ξαναγυρίσουμε σπιτι. Η προβολή ήταν φρικτή! Εβλεπες συνέχεια μια θολούρα και πολύ σκοτεινά!Και το εφε του 3D σχεδόν ανύπαρκτο.Ζαλίστηκα μιλάμε. Οταν βγήκαμε είπαμε οτι προφανώς είχε κάποιο πρόβλημα η κόπια της ταινίας.Την Παρασκευή έκανα το λάθος να ξαναπάω γιατί έπαιζε πράγματι το Thor.Ηταν το ίδιο! Βγήκαμε και ορκιστήκαμε οτι δεν ξαναπατάμε για 3D προβολή στο συγκεκριμένο σινεμά. Αλλά και πάλι εγώ είδα δύο πολύ διασκεδαστικές και θεαματικές ταινίες με έναν τρόπο που μου κατέστρεψε και την διασκέδαση και το θέαμα.
johnyboy Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Unstoppable 5/10.Εντελώς αμερικανιά.Μια ταινία σαν όλες του είδους.Τίποτα το διαφορετικό.Και το το 5 λόγο του ότι έπαιζε ο Denzel και ότι βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Tangshan dadizhen (aftershock) 8/10.Πάρα πολύ καλή ταινία.
DKNI Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Βattle: Los Angeles 5/10 γιατι ηταν εντελως ηλιθιο, Αμερικανικο, πολεμικο μπαμ-μπαμ(πολεμικο κυριολεκτικα, οι εξωγηινοι δεν εχουν κανενα στοιχειο sci-fi, απλα επειδη περασαν τα χρονια και δεν βαζουν πια Γερμανούς και Ρώσσους, βαλαν εξωγηινους, κατα τα αλλα ειναι war movie εντελως) και το 5αρι το παιρνει γιατι ειναι καλοφτιαγμενο το μπαμ-μπαμ και μονο Fair Game Οχι που λενε για Στρος Καν τι σωστοι που ειναι οι Αμερικανοι. 7/10 για τον τονο και το στορυ, τα 3 τα χανει στα καλλιτεχνικα γιατι ο Λιμαν με ψιλοαπογοητευσε σε ρυθμο και σκηνοθεσια, και εμενα να εβαζες ετσι το παρουσιαζω και εγω. Και μπορω να πω οτι η Γουατς δεν μου εβγαλε κατι. Παντως το κοινωνικο κομματι (η διαλυση της ζωης και της οικογενειας τους) μου αρεσε περισσοτερο απο το spy κομματι Ισως φταιει που την ιστορια την ειχα διαβασει σε αρθρο και ηξερα τι θα παιξει Επεξ/σία 21 Μαΐου 2011 από DKNI
fearwhatnow Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Megan Is Missing : 7.8/10 μεχρι και 22 λεπτα πριν το τελος της ταινιας.Σε αυτα τα τελευταια 22 λεπτα γινονται "πραματα" και "θαματα" και η ταινια παει ή προς το 0/10 ή προς το 9/10.Μου ειναι αδυνατο να εκφερω αποψη για προς τα που κλινω.
koulouri Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 battle of los angeles πραγματικα πολυ καλα εφε.. αλλα πρεπει και οι ιδιοι οι αμερικανοι να εχουν βαρεθει να βλεπουν τετοιες εμετικες ταινιες aka ειμαστε οι γ@μαωΤαω αμερικανοι Καλοι πεζοναυτες που σωζουμε τον λαο..
skipperas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Megan Is Missing : 7.8/10 μεχρι και 22 λεπτα πριν το τελος της ταινιας.Σε αυτα τα τελευταια 22 λεπτα γινονται "πραματα" και "θαματα" και η ταινια παει ή προς το 0/10 ή προς το 9/10.Μου ειναι αδυνατο να εκφερω αποψη για προς τα που κλινω. μόλις τελείωσε..αρκετά καλή,διαφορετική απτά συνηθισμένα! και γω εκεί γύρω παίζω,θα βάλω ένα 7/10! για τα τελέυταία 22 λεπτά που λες,πριν την δω περίμενα να δω πολύ χειρότερα.οκ απλά όλη η ταινία παρουσιάζει τα πράματα όπως είναι,αρκετά ωμά δηλαδή.αυτή είναι η πραγματικότητα δυστυχώς.τον στόχο της τον πετυχαίνει πάντως.
john1987 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Never Let Me Go Πολυ καλη η ταινιουλα και η Carrey Mulligan παρα πολυ καλη στο ρολο,φυσικα θελει να εχεις την αναλογη διαθεση γιατι οσο να ναι ειναι λιγο καταθλιπτικη η ταινια.Καιρο παντως ειχα να δω ενα καλο κοινωνικο/δραμα κτλ. 7/10
paris.gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 limitless Μου αρεσε αρκετα,δειτε την Καλή ιδέα, χάλια εξέλιξη, άκυρο τέλος. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα που δεν έπιασα.
kenmitsakos Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 εγω χτες ειδα το ζητητε ψεφτης και δεν με ενθουσιασε καθολου
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Καλή ιδέα, χάλια εξέλιξη, άκυρο τέλος. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα που δεν έπιασα. Ακυρο τελος ναι,τα αλλα μαρεσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις