Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα χθες το Fast Five. Ένω απογοητεύτηκα εντελώς με το 4, το 5 μου άρεσε αρκετά. Βέβαια όπως προαναφέρθηκε, ξεχνάς τελείως τους νόμους της φυσικής, και απλά απολαμβάνεις. Δράση, αυτοκίνητα, γέλιο... Μια χαρά για popcorn ταινία σε σινεμά με φίλους.

Έχει και σκηνή μετά τους τίτλους τέλους για όσους θα πάνε να το δούν.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειδα εχτες με κατι φιλους το source code σε εκεινους φανηκε μετριο προς καλο . Εμενα αρχικα μου φανηκε μετριο αλλα μετα μεγαλη μλκ.Ανεφικτο σεναριο(που το εχω ξαναδει) δεν εξηγει πως λειτουργει το ολο συστημα αποτυχια για μενα.Επειδη εχω δει πολυ χειροτερα δεν θα το βαθμολογισω πολυ χαμηλα 4/10.

To Source Code πιθανως ειναι απο τις καλυτερες ταινιες του Hollywood των τελευταιων ετων.Σκηνοθετικα ειναι αψεγαδιαστο, εχει ρυθμο και καλουτσικες ερμηνειες (ειδικοτερα η ερμηνεια της Farmiga ειναι καταπληκτικη κατα τη γνωμη μου).Επισης το σεναριο ειναι σφιχτοδεμενο και δεν αφηνει κενα.Τι εννοεις ανεφικτο?Τι ηθελες να σου κανει και τεχνικη αναλυση πως λειτουργει το συστημα? :shock:

Δημοσ.

To Source Code πιθανως ειναι απο τις καλυτερες ταινιες του Hollywood των τελευταιων ετων.Σκηνοθετικα ειναι αψεγαδιαστο, εχει ρυθμο και καλουτσικες ερμηνειες (ειδικοτερα η ερμηνεια της Farmiga ειναι καταπληκτικη κατα τη γνωμη μου).Επισης το σεναριο ειναι σφιχτοδεμενο και δεν αφηνει κενα.Τι εννοεις ανεφικτο?Τι ηθελες να σου κανει και τεχνικη αναλυση πως λειτουργει το συστημα? :shock:

Δηλαδή σου φαίνεται λογικό ο εγκέφαλος ενός σχεδόν νεκρού να συνδέεται με ένα νεκρό? Και άντε και συνδεθηκαν και μπήκε στις αναμνήσεις του, πως διάολο μπορεί να τις αλλάζει και να δημιουργεί καινούργιες?

Για το τέλος, τί να πω. Ποιά εταιρεία κινητής έχει τόσο καλό σήμα που να στέλνεις μήνυμα μέσα από τις αναμνήσεις, και να φτάνει σε αποδέκτη "πραγματικού χρόνου"?

Άλλο πράγμα να μπερδεύεις την υπόθεση, και άλλο να την ξεσκίζεις...

Δημοσ.

^^ WTF.Ταινια επιστημονικης φαντασιας ειναι.Σιγα μην κατσω να ψαξω αν στηριζεται και στις αρχες τις κβαντικης το σεναριο.Μ'αρεσει που ψαχνεις και λογικη εξηγηση! :shock:

Δημοσ.

I saw the Devil, μολις τωρα. Συνηθως οταν βλεπω ταινια τετοια ωρα με πιανει ο υπνος απο τα πρωτα 40 λεπτα. Ε λοιπον αυτην την ειδα ολοκληρη χωρις να κλεισω ματι. Ταινια με @@. Πραγματικα πως μου ξεφυγε τοσο καιρο αυτο το διαμαντι?

Χαλαρα 9/10 για να μην πω 10/10.

Δημοσ.

Όντως το I Saw The Devil είναι ταινιάρα. Θέλω να την ξαναδώ με κάποιον που δεν την έχει δει για να κόψω αντιδράσεις.

Είδα το I Am Number Four. Για το είδος της είναι μια πολύ ωραία ταινία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

textuality 2011

ειχε καποιες καλες ιδεες

αλλα η ταινια ηταν φλομπα

los ojos de julia 2010

καλο ητανε

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

Tην Τεταρτη ειδα στο Ρεντη το "Εργένηδες για μια βδομάδα".

Σε όσους αρεσει το κάπως καφροχιουμορ να πατε να την δείτε.

Εγω γέλασα, πολυ. Βέβαια θα ηταν προτιμότερο να τη δείτε με φιλους και οχι με το έτερον ήμισυ. Παρ' ολα αυτα, η κοπέλα μου στο τέλος, είπε πως της άρεσε. :unsure:

Πρωτοτυπία: 6/10

Ηθοποιία: 7/10

(καφρο)Γέλιο: 9/10

Γυμνές σκηνές: Είχε. Πολλές.

(ακατάλληλη για ανηλίκους θα έλεγα)

Δημοσ.

George Carlin... It's Bad for Ya! (2008)[stand up comedy]

Λυπαμαι που δε τον γνωριζα πρωτυτερα. Οπως και να 'χει αυτη ηταν η αρχη της γνωριμιας μου με τον George Carlin. Τα 70 λεπτα της παραστασης (παραγωγη του HBO btw) ηταν υπεραρκετα για να τον αγαπησω. Απιστευτο σατιρικο χιουμορ, χωρις κανεναν απολυτως υποκριτικο-ηθικο ενδοιασμο, κυνισμος (με την -θετικη για μενα- εννοια του να λες την πικρη, ψυχρη αληθεια), εξυπναδα, ευρηματικοτητα και διαυγεια (παρα τα 70 του χρονια, που τοσο ειναι στην εν λογω παρασταση). Εξαιρετικος. Εννοειται πως απο δω και περα θα τον ξεκοκαλισω, φαινεται σαν τον διδυμο αδερφο του Bill Hicks.

8.5/10

Tucker & Dale vs Evil (2010)

Περιεργο. Μου ελεγαν -και διαβαζα- οτι ολοι γελουσαν παρα πολυ και τετοια. Οχι οτι δε γελασα σε μερικα σημεια, αλλα μονο ξεκαρδιστικη δε μου φανηκε, ενω καποιοι διαλογοι μου φανηκαν βαρετοι, ανεμπνευστοι. Καλη προσπαθεια παρωδιας, anyway.

6/10

Slam (1998)

Υπεροχη ταινια για το slam poetry με θαυμασια κατα καποιο τροπο πεσιμιστικη (a.k.a. ρεαλιστικη), κατα καποιο τροπο οπτιμιστικη (αλλα περισσοτερο το πρωτο). Δεμενη με ομορφα beats και δυνατα, καθολικα πολλες φορες νοηματα και μηνυματα. Εξτρα συγκινητικη (ειδικα στο τελος) για οσους ασχολουνται ενεργα με την ποιηση (count me in). Ευχαριστω τον xavier που την προτεινε.

8+/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...