Dakonblackblade Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ναι γιατί το Narnya ήταν απίστευτη ταινία. Δεν. Easy A. 6.5/10. Χαλαρή χιουμοριστική ταινία με νέα η οποία λέει ψέματα για τη σεξουαλική της ζωή στο σχολείο και γίνεται χαμός. Αν και ταινία με teenager γοητευτικότατη η πρωταγωνίστρια. Άνετη και χαλαρή για ένα άνετο και χαλαρό απόγευμα. Witty humor όχι καφριλίκια.
Kasrith Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Indidious α) Ενα πραγμα απο το Star Wars Χαχαχα ωραία δεν είμαι ο μόνος που νόμιζε πως είναι καραripoff
viper2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 the lincoln lawyer καλο ητανε αλλα κατι τετοια μου ανοιγουν την ορεξη για δικαστικα thriler
DKNI Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Indidious Αμερικανικο supernatural horror εν ετη 2011, "From the makers of Paranormal Activity and Saw". Καταρχας τ' αρνητικα: 1. Το σεναριο δεν εχει να προσφερει τιποτα απολυτως καινουριο, ειναι κατα 70% το Poltergeist και σχεδον ολο το υπολοιπο 30% παει σε αλλες πολλες ταινιες. 2. Απο ενα σημειο και μετα, παυει να ειναι και τοσο "σοβαρη" η ιστορια, καθως οι μεγαλυτεροι "κακοι"-φοβοι και τρομοι της ταινιας ειναι α) Ενα πραγμα απο το Star Wars β) Μια ασχημη γρια. Παρολαυτα ομως, παει πολυ καλα με τις συνηθεις horror τεχνικες, τον αιφνιδιασμο με αποτομα πλανα, τον φωτισμο, την στοιχειωμενη ατμοσφαιρα κλπ. Καταφερνει επομενως να τρομαξει, αρκετες φορες μαλιστα. Το τελος ειναι λιγο κλισε-wannabe twist ξενερωμα, αλλα αν ψηνεστε να δειτε καποιο καινουριο horror, μια και πλεον τα καλα καλα σπανιζουν οσο οι καλες καλες κωμωδιες, δειτε (κι αυτο). 6.5/10 Ψαρωσα στην αρχη, με εχασε στο τελος, κακως το γελοιοποιησαν τοσο πολυ στο τελος με τους ghostbusters να πουμε και τον αρχικακο Κωστα Τσακωνα (ο Darth Sid Τσακωνας ηταν) Ασε που το otherwrld sequence ηταν εντελως "θελω να κανω κατι surreal αλλα δεν εχω το μπατζετ"
hurin Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Χθες βράδυ είδα το Source Code. Είχα ακούσει καλές κριτικές αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ήταν μια μίξη από 12 Monkeys , Johnny Got His Gun και Lola rennt , σε έναν ανεκδιήγητο αχταρμά. Το σενάριο έμπαζε από παντού, δεν είχε δράση, εκτός του Gyllenhaal δεν υπήρχε άλλος ηθοποιός που να ξεχωρίσει. Ακόμα πιο ενοχλητικό είναι ότι στην προσπάθεια για ένα καλό και "πατριωτικό" τέλος, χάλασαν και τις όποιες καλές εντυπώσεις μου είχε αφήσει η ταινία. Μόνο για dvd... 5/10
marantonis Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Εκανα μια μικρη βολτουλα σε 70's-80's, κωμωδιες πιο πολυ... Bananas (1971) Η πιο αστεια ταινια του Woody Allen που εχω δει, ως τωρα, μαζι, μαλλον, με το Deconstructing Harry. Εξυπνη πολιτικη σατιρα, ισως και πολιτικη παρωδια (αν παρουμε την χωρα της ταινιας ως την Κουβα, που αυτο ειναι), ευρηματικοτητα, περιπετεια, καλες ατακες και ερμηνειες. Δεν με ενθουσιασε αλλα ηταν καλη. 7/10 Sleeper (1973) Κι αλλη ταινια του Allen, με plot που θυμιζει Futurama (ή μαλλον το Futurama θυμιζει το κεντρικο plot του Sleeper). Κι αυτη καλη, οι ατακες μου αρεσαν, το χιουμορ στις βουβες σκηνες δε μου φανηκε αστειο. Σε καποια σημεια επεσε καπως, ηταν κι εκεινη ευφανταστη αλλα οχι εξαιρετικη. 6.5+/10 Cet obscur objet du désir (1977) Θεωρειται κλασσικη και απο διαφορους αριστουργημα, γι' αυτο περιμενα πως θα μου αρεσε περισσοτερο. Τεχνικα ειναι πολυ καλη, μετρημενη σκηνοθεσια, ωραια φωτογραφια, πειστικοτατες ερμηνειες. Το σεναριο -παροτι καθολου αδιαφορο- και η ροη της ιστοριας ειναι πραγματα που δε με εντυπωσιασαν, μαλλον σε καποιες φασεις βαρεθηκα. 6.5/10 Airplane! (1980) Απο τις ελαχιστες κωμωδιες που ή θα γελουσα δυνατα με τα γινομενα, ή θα μου φαινοταν πολυ μετρια ειτε τελειως βλακειες. Το ποσοστο ειναι 35%-65% αντιστοιχα. 6/10
xavier Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 το lincoln lawyer ειδα... το στορι δεν με επεισε καθολου, τραβηγμενο... 6/10
ikaruga24 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Επεσε στα χερια μου το παλιο και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ "big trouble in little China". Πραγματικα τετοιες ταινιες δεν προκειται να ξαναδουμε, ever. 10/10 η ταινια για τους σκοπους της.
xavier Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 πραγματικα απο τις πολυαγαπημενες b movies των 80ς. Απορω πως δεν την προοριζουν για ριμεικ ή για σικουελ...
μαφαλντα Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Του Carpenter μου άρεσε το the fog.Μιλάμε βέβαια για ταινία του 80, αλλά για τους φαν του "είδους" την συστήνω ανεπιφύλακτα.
Ceridwen Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αν σε κάποιον αρέσει ο χορός, νομίζω ότι πρέπει να δει το pina. Είναι η μόνη 3D ταινία που δε με ζάλισε (όμπβιουσλι, δεν είναι ότι έχει και αερομαχίες ή κυνηγητά). Πριν το δω, δεν μπορούσα να καταλάβω το νόημα του 3D, αλλά είναι εκπληκτικό γιατί όντως δημιουργεί κάπως την αίσθηση του θεάτρου. άσχετο κουτσομπολιό αλλά δεν έχω δει ποτέ τόσους πολλούς διάσημους μαζί στο σινεμά. Κάποια στιγμή άκουσα μια κάπως μπόσυ γυναικεία φωνή να φωνάζει "Θεόδωρε! Μιλάω! Τρέχα!" και γύρισα να δω ποιος είναι ο υπάκουος σύζυγος και ήταν ο Αγγελόπουλος. Παρόλο που δεν του έχω κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια, δεν κρύβω πως ήμουν λίγο awestruck.
DKNI Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ταινια που ευθυνεται για την υπαρξη του Rayden, God Lord of Thunder δεν μπορει παρα να ειναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ Ασε που το Κιμμακι ηταν σουπερ τοτε
yiannis_1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Honey, I Shrunk the Kids (1989) Είπα να το ρίξω στην κουλτούρα. 6.1 imdb κατ εμέ ενα εφταμισάρι το αξίζει αφού ακόμα και σήμερα βγάζει γέλιο.
marantonis Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 κατ εμέ ενα εφταμισάρι το αξίζει αφού ακόμα και σήμερα βγάζει γέλιο. σημερα γελαμε πιο δυσκολα, ε;
yiannis_1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 σημερα γελαμε πιο δυσκολα, ε; Πέστο ψέματα... Πάντως οι 80τίλες είναι αναζωογοννητικότατες και το γέλιο που προσφέρουν σίγουρα διαφορετικό, απο ταινίες τύπου scary movie.
Προτεινόμενες αναρτήσεις