Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 εκατσα και την ειδα απο περιεργια,μεχρι και 10-15 λεπτα πριν το τελος ελεγα "μα αυτη ειναι πολυ καλη ταινια,γιατι τις εβαλε μονο 4/10?" Μετα καταλαβα οτι ο σεναριογραφος ηθελε να μας κανει να χασουμε τον χρονο μας και να μας κανει πληγη στον εγκεφαλο. Χεχε! Έτσι, έτσι! Join the club! Ελπίζω να γέλασες τουλάχιστον!
DKNI Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Χεχε! Έτσι, έτσι! Join the club! Ελπίζω να γέλασες τουλάχιστον! Σορρυ αλλα δεν τους ειπε οτι δεν πρεπει να επικοινωνουν μεταξύ τους? Πως μιλουσαν? (δεν εχω δει την ταινια, διαβασα τα spoiler) Δεν κανω καν τον κοπο να την δω, μου την σπανε γενικα καλλιτεχνικες δημιουργιες οποιασδηποτε τεχνης που βασιζονται στην τεχνοτροπια ή την ιδιεταιροτητα για το wow effect ενω το νοημα θα μπορουσε να δοθει απλα Πχ στο τοπικ για τα ταξιδια αναφερα ποσο με τσαντισε στο ΜοΜΑ ενα εργο που ειχε γινει απο τα "υπολλειματα" που μένουν σε ενα torch μολις σβησει η φλογα. Το εργο δεν ειχε καποιο νοημα, αλλα το ειχαν εκει για την "πρωτοπορια της τεχνοτροπια". Ομοιως, εκτιμώ το Memento γιατι το πως ειναι γυρισμενο έχει άμεση σχέση με την ίδια την ταινία, αλλά αν ειναι να δω μια ταινια με ενα τοσο κλισεδιάρικο θέμα - οπως το περιγραψατε - και ενα τόσο κουλο στησιμο μόνο και μονο για να κανει εντυπωση, καλυτερα να βγαλω τον εγκεφαλο μου με κουταλακι
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 donnie darko αρκετα καλη ταινια και με εκανε να ψαχνομαι για αρκετη ωρα μετα το τελος της back to the future trilogy ενα καλο flashback βλεπονται πολυ ευχαριστα για μενα
-nick- Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Το Donnie Darko χανει λιγο σεναριακα. Π.χ αν ο πιτσιρικας επαιρνε αντιψυχωτικα φαρμακα, οπως δειχνει η ταινια, δεν παίζει - ή έστω δεν θα ήταν καθόλου πιθανό - να είχε ψευδαισθήσεις ( να έβλεπε λαγό imaginary friend κλπ )
ThanosA Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πριν απο λιγο ειδα το Piranha..Με αναγκασαν βασικα Μεγαλυτερο ψεμα σε ταινια δεν εχω δει!
DKNI Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το Donnie Darko χανει λιγο σεναριακα. Π.χ αν ο πιτσιρικας επαιρνε αντιψυχωτικα φαρμακα, οπως δειχνει η ταινια, δεν παίζει - ή έστω δεν θα ήταν καθόλου πιθανό - να είχε ψευδαισθήσεις ( να έβλεπε λαγό imaginary friend κλπ ) Το εχεις καταλαβει οτι ΔΕΝ εβλεπε ψευδαισθησεις, ετσι?
Kasrith Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το Donnie Darko χανει λιγο σεναριακα. Π.χ αν ο πιτσιρικας επαιρνε αντιψυχωτικα φαρμακα, οπως δειχνει η ταινια, δεν παίζει - ή έστω δεν θα ήταν καθόλου πιθανό - να είχε ψευδαισθήσεις ( να έβλεπε λαγό imaginary friend κλπ ) Μας κοροϊδεύεις με της υποθέσεις και τα "καλύτερα να"? Πως τα πετάμε τόσο ανοιχτά και απλόχερα??
nosileutisgr1980 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Είδα το stay alive πολύ καλό έργο για μένα συγκεκριμένα είναι θρίλλερ...
alex_000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Cargo. Νοτ bad το περίμενα χειρότερο. Τετριμμένο σενάριο/story αλλά πολύ καλή σκηνοθεσία και φωτογραφία.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Σορρυ αλλα δεν τους ειπε οτι δεν πρεπει να επικοινωνουν μεταξύ τους? Πως μιλουσαν? (δεν εχω δει την ταινια, διαβασα τα spoiler) Ας το γράψω σε spoiler αν και φαίνεται πολύ νωρίς: Όχι μεταξύ τους. Με τον ίδιο και τον φρούρο που στεκόταν στο δωμάτιο δεν έπρεπε να μιλάνε. Αυτός είναι ο (και καλά) πρώτος γρίφος της ταινίας. Δηλαδή η συνειδητοποίηση ότι "α, μπορούμε να μιλάμε μεταξύ μας". Δεν κανω καν τον κοπο να την δω, μου την σπανε γενικα καλλιτεχνικες δημιουργιες οποιασδηποτε τεχνης που βασιζονται στην τεχνοτροπια ή την ιδιεταιροτητα για το wow effect ενω το νοημα θα μπορουσε να δοθει απλαΠχ στο τοπικ για τα ταξιδια αναφερα ποσο με τσαντισε στο ΜοΜΑ ενα εργο που ειχε γινει απο τα "υπολλειματα" που μένουν σε ενα torch μολις σβησει η φλογα. Το εργο δεν ειχε καποιο νοημα, αλλα το ειχαν εκει για την "πρωτοπορια της τεχνοτροπια". Ομοιως, εκτιμώ το Memento γιατι το πως ειναι γυρισμενο έχει άμεση σχέση με την ίδια την ταινία, αλλά αν ειναι να δω μια ταινια με ενα τοσο κλισεδιάρικο θέμα - οπως το περιγραψατε - και ενα τόσο κουλο στησιμο μόνο και μονο για να κανει εντυπωση, καλυτερα να βγαλω τον εγκεφαλο μου με κουταλακι Και η πλάκα είναι ότι δε θα σου κάνει εντύπωση, μιας και το τέλος είναι φάρσα (ουσιαστικά)! Προσωπικά, δε με χαλάνε οι ταινίες που στήνονται γύρω από ένα wow, φτάνει το wow να το αξίζει. Ας πούμε, δε μετάνιωσα που είδα το Skeleton Key. Δεν τη θεωρώ και τίποτα ιδιαίτερο, αλλά καλά πέρασα όταν την είδα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, το wow αξίζει μόνο από την άποψη ότι μπορεί να γελάσεις με το πόσο μπαρούφα είναι. Όχι, δεν την προτείνω, πραγματικά. Τα spoiler μου στο πρώτο post νομίζω πως αρκεί. ΥΓ. Δεν μπόρεσα να αποκρυπτογραφήσω τι εννοείς με το MoMA.
-nick- Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το εχεις καταλαβει οτι ΔΕΝ εβλεπε ψευδαισθησεις, ετσι? Οχι ειχα μεινει με αυτην την εντυωση. Αν δεν ηταν ψευδαισθησεις τοτε τι ηταν ? Μας κοροϊδεύεις με της υποθέσεις και τα "καλύτερα να"? Πως τα πετάμε τόσο ανοιχτά και απλόχερα?? Τι εννοεις ? μηπως οτι επρεπε να το βαλω σε spoiler?
DKNI Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Οχι ειχα μεινει με αυτην την εντυωση. Αν δεν ηταν ψευδαισθησεις τοτε τι ηταν ? Πραγματικοτητα. Για να μην γραψω σεντονι, κάνε search στο φορουμ για το αντιστοιχο τοπικ ή δες το Director's cut που εχει επηξηγηματικες σκηνες
marantonis Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Indidious Αμερικανικο supernatural horror εν ετη 2011, "From the makers of Paranormal Activity and Saw". Καταρχας τ' αρνητικα: 1. Το σεναριο δεν εχει να προσφερει τιποτα απολυτως καινουριο, ειναι κατα 70% το Poltergeist και σχεδον ολο το υπολοιπο 30% παει σε αλλες πολλες ταινιες. 2. Απο ενα σημειο και μετα, παυει να ειναι και τοσο "σοβαρη" η ιστορια, καθως οι μεγαλυτεροι "κακοι"-φοβοι και τρομοι της ταινιας ειναι α) Ενα πραγμα απο το Star Wars β) Μια ασχημη γρια. Παρολαυτα ομως, παει πολυ καλα με τις συνηθεις horror τεχνικες, τον αιφνιδιασμο με αποτομα πλανα, τον φωτισμο, την στοιχειωμενη ατμοσφαιρα κλπ. Καταφερνει επομενως να τρομαξει, αρκετες φορες μαλιστα. Το τελος ειναι λιγο κλισε-wannabe twist ξενερωμα, αλλα αν ψηνεστε να δειτε καποιο καινουριο horror, μια και πλεον τα καλα καλα σπανιζουν οσο οι καλες καλες κωμωδιες, δειτε (κι αυτο). 6.5/10
viper2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 narnia & the voyage of the dawn treader ξεπεσμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις