margaritagr Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Scream 4 Καλη κωμωδια με στοιχεια ανατροπης κ μπολικο αιμα! Sent from my iPhone using Insomnia
marantonis Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Be sure to share (2009) Αλλη μια ταινια απο τον λατρεμενο μου κινηματογραφικο ποιητη και μαεστρο Shion Sono. Αρκετα διαφορετικη απο τις αλλες ταινιες του, αλλα εχω συνηθισει πια την πολυμορφια και τον πλουραλισμο του και δε μου φαινεται περιεργο. Προκειται για καθαροαιμο κοινωνικο, φιλοσοφημενο slow-paced δραμα, με θεματα την αξια των ανθρωπινων σχεσεων στη ζωη του ατομου, τα διαφορα εμποδια για την επιτευξη της επικοινωνιας, τον -προωρο- θανατο και την "αντιμετωπιση" του, τις οικογενειακες λειτουργιες και δυσλειτουργιες, την αγαπη και πανω απ' ολα τη ζωη. Σκηνοθετικα δεν τιθεται θεμα. Η φωτογραφια ειναι πανεμορφη, φωτεινη, με μια πινελια αισιοδοξιας πανω στο δραμα των γκριζων ατυχιων, δενει με τον καλυτερο τροπο (καθ' ολη τη διαρκεια της ταινιας καθως εμφανιζεται συχνα) η απαλη, γλυκια μουσικη της ακουστικης κιθαρας. Οι ερμηνειες εχουν τον καταλληλο οιστρο, κι οταν χρειαζεται, την απαραιτητη ενταση. Ομορφη και συγκινητικη ταινια, ο,τι πρεπει για αποθεραπεια (των θεατων αλλα και του δημιουργου) επειτα απο το σοκαριστικο αριστουργημα "Love exposure". 7.5/10
Sellers Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Be sure to share (2009) Αλλη μια ταινια απο τον λατρεμενο μου κινηματογραφικο ποιητη και μαεστρο Shion Sono. Αρκετα διαφορετικη απο τις αλλες ταινιες του, αλλα εχω συνηθισει πια την πολυμορφια και τον πλουραλισμο του και δε μου φαινεται περιεργο. Προκειται για καθαροαιμο κοινωνικο, φιλοσοφημενο slow-paced δραμα, με θεματα την αξια των ανθρωπινων σχεσεων στη ζωη του ατομου, τα διαφορα εμποδια για την επιτευξη της επικοινωνιας, τον -προωρο- θανατο και την "αντιμετωπιση" του, τις οικογενειακες λειτουργιες και δυσλειτουργιες, την αγαπη και πανω απ' ολα τη ζωη. Σκηνοθετικα δεν τιθεται θεμα. Η φωτογραφια ειναι πανεμορφη, φωτεινη, με μια πινελια αισιοδοξιας πανω στο δραμα των γκριζων ατυχιων, δενει με τον καλυτερο τροπο (καθ' ολη τη διαρκεια της ταινιας καθως εμφανιζεται συχνα) η απαλη, γλυκια μουσικη της ακουστικης κιθαρας. Οι ερμηνειες εχουν τον καταλληλο οιστρο, κι οταν χρειαζεται, την απαραιτητη ενταση. Ομορφη και συγκινητικη ταινια, ο,τι πρεπει για αποθεραπεια (των θεατων αλλα και του δημιουργου) επειτα απο το σοκαριστικο αριστουργημα "Love exposure". 7.5/10 109 ΛΕΠΤΑ??? Πφφφ... Τρείλερ γύρισε?
marantonis Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 109 ΛΕΠΤΑ??? Πφφφ... Τρείλερ γύρισε? Καλο Σε πληροφορω οτι η πρωτη του ταινια κρατουσε μολις 30 λεπτα
Sellers Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Πάντως εντάξει χωρίς πλάκα, εχω αρχίσει να το αγαπάω το love exposure. Και αυτό δεν είναι δείγμα ψυχικής υγείας.
fandomduck Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Hanna Ταινία χωρίς νόημα. Βαρετό θρίλερ.. Η βαθμολογία στο ιμδβ (7.9) απλά οτινάναι. (τα reviews το ίδιο) Το μόνο που αξίζει κάπως είναι η μουσική και το acting της μικρής.. Οι "κακοί" της ταινίας θυμίζουν λίγο τους βλάκες από το home alone! και το όλο concept κάτι από ταινία για πιτσιρίκια.. 4/10 και πολύ του είναι.. (Αν κάποιος κατάλαβε τί ήθελε να πει η ποιητής, please να μου εξηγήσει)
fearwhatnow Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Λοιπον The Be All And End All: Τρυφερο, συγκινητικο και αστειο σε αρκετες στιγμες. 7,7/10 Επισης Loong Boonmee raleuk chat (http://www.imdb.com/title/tt1588895/). Για τον marantonis ταινια συστημενη.Λογικα μολις την δει θα ανοιξει θεμα και θα τα πουμε εκει. 8,2/10 απο εμενα.
marantonis Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Επισης Loong Boonmee raleuk chat (http://www.imdb.com/title/tt1588895/). Για τον marantonis ταινια συστημενη.Λογικα μολις την δει θα ανοιξει θεμα και θα τα πουμε εκει. 8,2/10 απο εμενα. thnx, το ειχα ηδη στη λιστα, μαζι με τη μιση (νοτια) Κορεα και την μιση Ιαπωνια Πάντως εντάξει χωρίς πλάκα, εχω αρχίσει να το αγαπάω το love exposure. Και αυτό δεν είναι δείγμα ψυχικής υγείας. Ειναι σχεδιασμενο να το αγαπας ολο και πιο πολυ οσο αυξανεται η αποσταση απο την ημερα της πρωτης προβολης Οσο για τη φωτο που εβαλες, ειναι ολα τα λεφτα. Εμενα ακομα μεγαλυτερη εντυπωση μου ειχε κανει η εικονα της πολυκοσμης πολης στην οποια οι πολιτες περιτριγυριζονται απο ιπταμενες, αδεσποτες σφαιρες. Και γαμω τις αλληγοριες.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Patrik 1,5 .Σουηδικη κωμωδια (ναι βγαζουν κ τετοιες) για ενα γκει ζευγαρι που υιοθετει ενα μωρακι.Ενα τυπογραφικο λαθος απο το γραμμα της Σουηδικης Προνοιας φερνει τα πανω κατω.Αλλον περιμενουν να νταντευσουν κ αλλος ερχεται..Ωραιο χιουμορ ,αφθονο βρισιδι αλλα κ δραματικες κορυφωσεις.Γενικα πολυ ευχαριστη κ γρηγορη ταινια. http://www.youtube.com/watch?v=myg6EEjkTKk&feature=related
Κωστάκης Plus Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) El Cuerno de la Ambundancia - Το Κερας της Αφθονίας Κουβανέζικη κωμωδία. Σε ενα ήσυχο και βαρετό χωρίο φθάνουν τα νέα για μια κληρονομιά, οι καταστάσεις/αντιδράσεις των κατοίκων αλλάζουν με κωμικόδραματικό τρόπο. Εξαιρετική η περιγραφή της αλλαγής του ανθρώπινου χαρακτήρα όταν "παιζει" το χρήμα... Επεξ/σία 15 Απριλίου 2011 από Sellers
Sellers Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Φίλε Κωστάκης Plus: 1. Το insomnia δεν υποστηρίζει την πειρατεία, οπότε δεν επιτρέπονται λινκς για ταινίες και σειρές. 2. Μην γράφεις με μεγάλα γράμματα γιατί είναι κουραστικό για τους υπόλοιπους. Βλέπουμε και με κανονικού μεγέθους γραμματοσειρά. Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις