Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Burning Bright 2010

παρολο που ειναι lionsgate

δεν το προτεινω

γιατι

το να σε κυνηγαει μια τιγρη μεσα στο σπιτι ειναι οκ,

αλλα οχι οταν εχεις παρεα και το αυτιστικο μαζι

παιζει να το πεταγα στην τιγρη

με 2 νουμερα παραπανω βυζι θα ηταν blockbuster

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δείτε το Hanna. Είναι τραγική, δεν τη σώζει τίποτα! Σενάριο της πλάκας, ρυθμός ανύπαρκτος, απορώ πως δέχθηκαν να παίξουν σε τόσο κακή ταινία Blanchett, Bana και Ronan.

Ο σκηνοθέτης θέλει κρέμασμα για την εκνευριστικότατη μουσική επένδυση, έφυγα με πονοκέφαλο από το cinema.

2/10

Δημοσ.

Τις 2 τελευταίες μέρες είδα 3 ταινίες:

The Green Hornet

Δε μου πολυάρεσε. Κάποια καλά στοιχεία, μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση και ένα ψιλοράπισμα στους "αστραφτερούς" ήρωες (μου θύμησε Kick Ass) που όμως δεν ολοκληρώνεται, ούτε καταλήγει πουθενά. Ψιλοβαρέθηκα για να είμαι ειλικρινής. 6,5/10

The Forgotten

Η Τζούλιαν Μουρ έχει χάσει τη λάμψη της τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι το πράγμα που θέλω να πω.

Την ταινία δεν την λες κακή, αν τη δεις χωρίς να περιμένεις πολλά. Έχει μια ψιλοαγωνία και δράση σε κάποια σημεία, αλλά γενικά δεν πείθει.

Αρκετά καλός ο Ντόμινικ Γουέστ. Γελοίο τέλος. 7/10

The Disappearance of Alice Creed

Μου άρεσε αρκετά. Κάπως κλειστοφοβική, αλλά παράλληλα ατμοσφαιρική, με ανατροπές και αρκετή αγωνία για να σε κρατήσει προσηλωμένο.

Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τελευταία. 8/10

---

@ marantonis: (re Oldboy) η αλήθεια είναι ότι ουσιαστικά είμαι άσχετος από ασιατικό κινηματογράφο. Καταλαβαίνω όταν παρακολουθώ ασιατικές ταινίες ότι δεν έχω την εμπειρία που χρειάζεται για να καταλάβω κάποια πράγματα που μου φαίνονται περίεργα ή την κουλτούρα τους.

Για την ώρα αυτό που μπορώ να κάνω όσον αφορά την κριτική, είναι να μιλήσω για την γενικότερη εμπειρία της ταινίας μέσα από το δυτικό μάτι (for what it's worth), όπως είπες κι εσύ. ;)

Δημοσ.

Εκνευριστική μουσική επένδυση οι Chemical Brothers?? Τόσο τραγική η ταινία... Ψιλοψήνομαι να το δω, αλλα 2/10??

Δημοσ.

Εχει παιξει σε κανενα καλο thriller ειτε horror ειτε mystery η Moore; Οποτε την εχω δει αποτυχια ειναι (ειδικα στο αισχος με τις μαγισσες, τις τετραπλες προσωπικοτητες και την θρησκευτικη προπαγανδα).

Παντως το "The Disappearance of Alice Creed" λεω να το "τσιμπησω", thnx.

Ας δωσω κι εγω μια αναφορα:

Hobo with a shotgun (2011)

Δειτε την αν σας αρεσε το Machete. Ξεκινα με ενα πολυ ομορφο opening, στη συνεχεια ειναι ανω του μετριου αλλα δε με εντυπωσιασε οσο θα θελα, τεραστιες ποσοτητες αιματος εννοειται, cheesy ατακες, λιγο δραμα, κωμωδια μεσω της τραγικοτητας, μετριες ηθοποιιες απο τους δευτερευοντες χαρακτηρες, αλλα φανταζομαι οτι ετσι θα επρεπε να ειναι, λογω b-cultίλας. Στα τελευταια 30 λεπτα της ταινιας το πραγμα αλλαζει αρκετα και μιλαμε για Epic win. Η cult splatter ατμοσφαιρα φτανει στο αποκορυφωμα, η (retro) μουσικη ειναι καταπληκτικη, τα χρωματα φανταστικα, τα πλανα αριστοτεχνικα, ολα εντυπωσιακα. Θα ναι στανταρ απο τις πιο ενδιαφερουσες παραγωγες φετος. Αληθεια, θα εχουμε αλλα grindhouse films στο μελλον;

7/10

Inshite miru: 7-kakan no desu gêmu (2010)

Ten people who agree to take the same lucrative "job" find themselves locked in an underground complex and forced to play a murder game for seven days.

Αρχιζει αρκετα υποσχομενο, εχει ωραιο μυστηριο, σε φτιαχνει (αλλωστε ο σκηνοθετης, παρα τις κακες επιλογες του παντα κατειχε το αθλημα), για να αποδειχθει αλλη μια σεναριακη μετριοτητα. Κοινοτυπο, προβλεπομενο, σχεδον χαζο. Ερμηνειες στο ιδιο επιπεδο, μουσικη ενταξει αλλα τί να την κανεις.

6/10

Δημοσ.

Εκνευριστική μουσική επένδυση οι Chemical Brothers?? Τόσο τραγική η ταινία... Ψιλοψήνομαι να το δω, αλλα 2/10??

Δεν κρίνω τη μουσική, αλλά τον τρόπο που την ενσωματτώνει στην ταινία ο σκηνοθέτης.

Δημοσ.

Δεν κρίνω τη μουσική, αλλά τον τρόπο που την ενσωματτώνει στην ταινία ο σκηνοθέτης.

μμμμ. εδώ θα διαφωνήσω. Την είδα την ταινία και μου άρεσε πάρα πολὐ. και το soundtrack κόλλαγε με την ταινία και το όλο στυλάκι της ταινίας μου έκανε κλικ. αλλά οκ γούστα ειναι αυτά :-D

Δημοσ.

μμμμ. εδώ θα διαφωνήσω. Την είδα την ταινία και μου άρεσε πάρα πολὐ. και το soundtrack κόλλαγε με την ταινία και το όλο στυλάκι της ταινίας μου έκανε κλικ. αλλά οκ γούστα ειναι αυτά :-D

Αχα! Ωραίος ο Αυστραλός, με ενθαρρύνεις τώρα... Είπα και γω, 2/10...

Δημοσ.

I Am Number Four

Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλος αυτός ο ντόρος και ο πανικός γι' αυτή την ταινία. Μετριότατη σε όλα τα επίπεδα. Βαρετή.

Όπως λέει και το review (σποϊλάρει λίγο) των NYT:

"Strip away the uninspired mythology, and “I Am Number Four” is just your average high school movie with below-average drama."

6,5/10 χαριστικά για την Dianna Agron που μπορεί να είναι αγγούρι, αλλά είναι από τις αδυναμίες μου και για τη

Νούμερο Έξι

.

Δημοσ.

Ποιος ντόρος και ποιος πανικός έχει γίνει για το I Am Number Four;

Ισχυει, εγω ειχα δει ενα poster του καποτε.

Unstoppable

Αμερικανιά για γερά στομάχια. 3/10

E.. τα 'θελες και τα 'παθες.

Δημοσ.

Βασικά ο ντόρος με το I Am Number Four δεν έγινε τόσο από την επίσημη διαφήμηση, που δεν ξέρω αν έγινε καν στην Ελλάδα,

όσο από πολύ κόσμο στο Ίντερνετ (αμερικάνους κυρίως, φυσικά) που που την περίμενε σαν τρελός και έκανε το παν για να τη δει. :wacko:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...