Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το "Ο άγνωστος" (Unknown). Δεν θα το χαρακτήριζα αριστούργημα (κάνει κάποιες "κοιλιές"), αλλά έχει και αρκετό σασπένς και απροσδόκητο τέλος. Τη συνιστώ χωρίς τύψεις ότι θα σας κρεμάσω.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Γιατι δε το προτεινεις; Δεν εισαι των grindhouse films?

γενικα δεν μου λεει και τπτ

αλλα οταν καινε ζωντανα τα παιδακια του δημοτικου

i draw the line

Δημοσ.

tamara drew 20something

αυτη η κοπελα

ειναι

ασχημη να την πω

αδιαφορη να την πω

κατι αλλο να την πω...?

οσο ιδιαιτερη εδειχνε στο prince of persia

τοσο bad δειχνει στις υπολοιπες ταινιες...

Δημοσ.

Παντως εχεις εναν πολυ ιδιαιτερο τροπο να γραφεις την αποψη σου για τις ταινιες που ειδες...

Και σε περιεχομενο και σε παρουσιαση..

============================================================================================

L: Change the world

Τελειωνοντας το μυθικο αριστουργημα που ακουει στο ονομα Death Note, πριν περιπου 3 χρονια (για το anime λεω), ειχα χαρει οταν ανακαλυψα οτι υπαρχουν και οι αντιστοιχες live action ταινιες. Ετσι κατεβασα την πρωτη απο τις 2 και στρωθηκα να τη δω. Η φρικη μου και η απογοητευση μου ηταν συναισθηματα τοσο μεγαλα που αναγκαστηκα να τη βγαλω μετα το πρωτο 20λεπτο, και να υποσχεθω στον εαυτο μου οτι θα ξεχασω εκεινη την εμπειρια και δε θα ξαναμιλησω γι' αυτη. Η ιστορια συνεχιζεται αρκετο καιρο μετα, οταν, προσφατα, ανακαλυψα οτι το spin-off, με το ονομα "L: Change the world" οχι μονο ηταν spin-off και οχι live action μεταφορα της σειρας, αλλα ηταν σκηνοθετημενο και απο τον Hideo Nakata. "Ε, δε μπορει", σκεφτηκα, "θα ειναι καλο". Αρκετες ωρες μετα, κι αφοτου καταφερα να δω ολοκληρη την ταινια, σε δυο δοσεις, βρισκομαι εδω για να ομολογησω την πληρη απογοητευση μου για την καταστροφη του υπεργαματου χαρακτηρα "L", τη θλιψη μου για τη γελοιοποιηση του και την αποτυχημενη προσπαθεια του να μετατραπει σε Μπρους Γουιλις στο Die Hard. Οου μαη φακινγκ γκόντ.

Ως Death Note fan: 2/10

Ως σινεφιλ γενικα: 4.5/10

Δημοσ.

δεν κανω παρουσιαση

γιατι ειμαι λιγο λακωνικος και βαριεμαι και ευκολα

δλδ δεν ειμαι εδω να πεισω καποιον να δει κατι

βεβαιως το ποστ μου

ειναι η παρατηρηση μου [οχι κριτικη]

για κατι που μου εκανε αρνητικη εντυπωση...

^_^

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι κανεις παρουσιαση, αλλα οτι ειναι περιεργο σε παρουσιαση το post.

Εννοωντας

οτι φαινεται

σα

να γραφεις

[ας πουμε]

καποιο ποιημα.

Δημοσ.

Εννοωντας

οτι φαινεται

σα

να γραφεις

[ας πουμε]

καποιο ποιημα.

L

O

L

!

----------

Μόλις είδα το incendies, αλλά θα γράψω στο τόπικ του διότι ειναι λιγο ξεφτιλα να εχει καθε Αμερικανικη κλισε ξεπετα το δικο της topic και να γεμιζει 4-20 σελιδες και οι πραγματικα καλες ταινιες να "κερδιζουν" 3-4 post στο "ποια ταινια μολις ειδατε", που λέει και ένας φίλος μου.

Δημοσ.

Εννοωντας

οτι φαινεται

σα

να γραφεις

[ας πουμε]

καποιο ποιημα.

Many posting forms

Haiku format one of them

Haters gonna hate

Δημοσ.

καλα ρε παιδες θα τα βαλω ολα σε μια γραμμη για να ειμαστε ευχαριστημενοι και μην παρεξηγιωμαστε. :devil:

Δημοσ.

καλα ρε παιδες θα τα βαλω ολα σε μια γραμμη για να ειμαστε ευχαριστημενοι και μην παρεξηγιωμαστε. :devil:

Εγω εχω καποιες αλλες προτασεις... :devil:

http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%A4%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8A%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%82

Αλλα ισως καλυτερο θα 'ταν κατι πιο προοδευτικο.

Δημοσ.

Γράφε όπως προτιμάς φίλε.Δε χρειάζεται να μπαίνουμε όλοι σε καλούπια.

Δημοσ.

κρατα το στυλ σου ρε!Εισαι ο μονος με διαφορετικο στυλακι γραφης.Πολυμορφια περικαλω.Θελουμε το ποιημα σταιλ του βαιπερ πισω :devil:

Δημοσ.

Μολις ειδα την ταινια Battle:LA

Αυτα που θα πω αντιστοιχουν σε μια φιλανθρωπια 1 εκατ.ευρω

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...