Kasrith Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Sucker Punch 6/10 Source Code 7.6/10 Και εγώ που είχα σκοπώ το σ/κ να δω το Sucker Punch, να προτιμήσω Source Code?? Σαν eye candy αξίζει τουλάχιστον? :Ρ
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Το Sucker Punch? Ναι αξιζει. Αλλα κατσε, τι εννοεις eye candy? Τα εφφε και τις ποζερικες ληψεις του Snyder η τα γκομενακια? Γιατι το Source Code εχει μακραν πιο υπεργαματη Γυναικα απο τα πουτανακια του SP. Βασικα δεν σου προτεινω τιποτα. Δεν θα σε παρω στον λαιμο μου και να μου τη λες μετα. Edit: Το Source Code πηγαινε δες.
Kasrith Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Το Sucker Punch? Ναι αξιζει. Αλλα κατσε, τι εννοεις eye candy? Τα εφφε και τις ποζερικες ληψεις του Snyder η τα γκομενακια? Γιατι το Source Code εχει μακραν πιο υπεργαματη Γυναικα απο τα πουτανακια του SP. Βασικα δεν σου προτεινω τιποτα. Δεν θα σε παρω στον λαιμο μου και να μου τη λες μετα. Edit: Το Source Code πηγαινε δες. Λολ σιγά μη στην λέω μετά. Δεν εννοώ γκομενάκια, εφφέ και παπατζιλίκη ρωτάω
otm Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Shaun of the Dead που πρότεινε ο hanzo. Ευχάριστη ταινιούλα με άφθονο φλεγματικό, ειρωνικό, αγγλικό χιούμορ. 7,5/10
viper2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 harry poter and the deathly hollows αναρωτιεμαι τι σφαγη θα παιξει στο τελος battle los angeles ασταματητο ομως [μετα τα προκαταρκτικα] για κινηματογραφο θα πρεπει να ηταν εξαιρετικο
alex_000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 21 ταινία για το black jack 5/10 οκ για να περάσεις την ώρα σου 500 days of summer. 8/10 παρόλο που ειναι drama/comedy/romance. (όχι ακριβως το είδος μου...). Είναι πολυ καλογυρισμένη και ταυτίζεσαι εύκολα με τους ηθοποιούς.
alan2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Incendies, "μέσα απο τις φλόγες" εξαιρετικό, Συγκινητικό έργο.
KilliK Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 4/10(μακριά) γιατι; πλακα ειχε και αρκετα πιστη στο εργο του Douglas.
otm Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Oldboy Καλή ταινία και ενδιαφέρουσα σκηνοθεσία. Αυτό που είχε πρόβλημα για μένα είναι το σενάριο, η ιστορία. Αν σκεφτείς και αναλύσεις την ιστορία, είναι το απόλυτο WTF. Ο τρόπος που εμφανίζονται και συμπεριφέρονται στην ταινία κάποιοι χαρακτήρες είναι επίσης περίεργος. (Γου Τζιν, η υπνωτίστρια, η κομμώτρια...) Κάποια κομμάτια ή σκηνές είναι λίγο υπερβολικά ή άτοπα. Πχ. όταν τρώει το ζωντανό χταπόδι, οι σφυριές, όταν σακατεύει 30 άτομα με ένα μαχαίρι καρφωμένο στη σπονδυλική στήλη και μετά το βγάζει και φεύγει (ποιός είσαι ρε μεγάλε; Ο Terminator; ) Γενικά κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα έλεγα ότι είναι υπερεκτιμένη από πολλούς κριτικούς και υποτιμημένη από άλλους. Έχει καλά στοιχεία, σαφώς ξεφεύγει από το σωρό, αλλά δεν έχει να προσφέρει κάτι ριζοσπαστικό ή έστω καινούριο ή τουλάχιστον να είναι εξαιρετική σε κάποιο τομέα. 8/10 Επεξ/σία 3 Απριλίου 2011 από Sellers Spoilers
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Clean, Shaven βαριά ψυχολογική ταινία με λίγους διαλόγους και ωμές σκηνές. Απο άποψη φωτογραφίας μοιάζει με ευρωπαικό ρεαλιστικό κινηματογράφο. 7.5 / 10
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 γιατι; πλακα ειχε και αρκετα πιστη στο εργο του Douglas. Πιστή στο έργο του Douglas Adams;! Ίσως για κάποιον που το αντιμετωπίζει εντελώς επιφανειακά, που και πάλι είναι πολύ δύσκολο να το δω. Έχω ξανακάνει αυτήν την κουβέντα εδώ μέσα πριν από χρόνια και δεν θα την ξαναπιάσω (όχι, δεν υπήρχε κάποιον άλλος που πίστευε ότι η ταινία έχει καμία σχέση με τα βιβλία, απλά κουβέντα γινόταν), αλλά ας προειδοποιήσουμε όσους βλέπουν την ταινία, ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κρίνουν τα βιβλία και να αποθαρρύνονται από το να τα διαβάσουν επειδή είδαν αυτό το ημι-έκτρωμα. Αντίθετα, αν βρήκατε κάποια καλά στοιχεία, κάποιες καλές ιδέες στην ταινία που απορήσατε ποιος τα σκέφτηκε και τα έβαλε εκεί μέσα, μέσα στις μπούρδες, αυτός ήταν ο Douglas Adams και διαβάστε τα βιβλία του για "καθαρή" σκέψη, με βάθος και χωρίς φθηνό χιούμορ.
Sellers Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Intacto Καλά το ξεκίνησαν, κάπου στο τελευταίο 25λεπτο χάθηκε η ταινία. Όχι ότι ήταν κακή, αλλά πέρα απο την βασική πρωτότυπη ιδέα, έπρεπε να έχουν και κάτι καλό για main story. Συμφωνώ με imdb: 6.8
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Intacto Συμφωνώ με imdb: 6.8 Κλασικός τσάτσος του imdb... βάλε 6,9 για ξεκάρφωμα τουλάχιστον...
Sellers Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Παλεύω μπας και με κάνουν και εκει moderator. Ψοφάω για διεθνή καριέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις