Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδαμε το I am number Four νωριτερα.Διαφορετικο σχετικα τουλαχιστον ως προς την ιστορια κατα τα αλλα τρελη Αμερικανια.Παντως ευχαριστα περναει η ωρα σου (κυριως λογο του καυτου πρωταγωνιστη που ειναι ολα τα ευρω) :mrgreen:

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σχετικές και οι 3 βάση κάστινγκ

moon

Έξυπνο εργάκι και θύμιζε σε κάποιες στιγμές Space Odyssey .

Mιάμιση ωρίτσα πέρασε τσαφ μπραφ...

συμφωνω με imbd ... 8/10

Και δυο λίγο περίεργες κωμωδίες

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 4/10(μακριά)

και

Shaun of the Dead 7/10(δείτε το)

Δημοσ.

Reflecting Skin (1990)

Drama/Crime thriller του BBC για την τραγικη ζωη μιας αγροτικης οικογενειας στη δεκαετια του 1950. Αξιοπεριεργη ατμοσφαιρα, αν και λιγο βαρετη σε σημεια, αργη εξελιξη, αρκετα ικανοποιητικες ερμηνειες εκτος του πρωταγωνιστη (που ειναι 8χρονος), μου αρεσαν τα κοινωνικα σχολια (δεισιδαιμονιες, αμορφωσια, βαρεμαρα, δυστυχια, κακοποιηση, κοινωνικη κατακραυγη) και η φωτογραφια, η μουσικη φαινεται πολλες φορες αρκετα πιο δραματικη απ' οσο θα 'πρεπε να ειναι αλλα δεν ξεφευγει απο το υφος. Το τελος πραγματικα κακο, σε σημειο που γελας μ' αυτο.

6/10

Oldboy (2003)

Απο τις ταινιες που γνωριζα για καιρο οτι ηταν στανταρ εξαιρετικες αλλα τις αφηνα στο περιμενε (Ταινιες, live action σειρες, animation σειρες, μουσικη, βιβλια, πως να τα προλαβεις ολα σε λιγα χρονια ζωης). Ανταξια τον προσδοκιων, οπως καθε ασυνηθιστα καλη ταινια χτυπαει κοκκινο σε καθε τεχνικο και λογοτεχνικο μερος. Απο την γεματη αυτοπεποιθηση και στυλ σκηνοθεσια, την παθιασμενη ερμηνεια του πρωταγωνιστη, τη μοναδικη χρηση των μουσικων θεματων (vivaldi και σκηνη με βασανιστηρια=epic win), τα παντα. Προκειται για μια δυνατη εκρηξη συναισθηματων καθ' ολη τη διαρκεια, το σεναριο γεματο ιντριγκα, ολα υψηλου επιπεδου. Σεβας στον Chan-wook Park.

8.5/10

Los ojos de Julia (2010)

Ισπανικο horror, το πιο ενδιαφερον του 2010 κατα τη γνωμη μου. Στην αρχη δινει την εντυπωση πως προκειται για ενα κλισαρισμενο supernatural horror αλλα συντομα αποδεικνυεται οτι δεν ειναι ετσι, ανεβαζει στροφες, γινεται μυστηριωδες και στη συνεχεια αρκετα αγωνιωδες και αυθεντικο. Ρισπεκτ και σ' αυτο το σκηνοθετη, γιατι με τα κολπα που κανει με την οραση και το φως (θα καταλαβετε αν το δειτε) ανεβαζει τουλαχιστον ενα επιπεδο την ταινια. Σημειωνω πως προκειται για το σκηνοθετη του El Habitante Incierto.

7/10

ΥΓ. Ψαχνω την καταλληλη στιγμη να δω το Incendies. Εχει και Radiohead soundtrack; B)

Δημοσ.

E όχι και 6/10 το Reflecting Skin... :rolleyes:

Aπο τα αγαπημενα μου.

Ειναι ομως απο το ειδος των ταινιων που παιζει ρολο και ποτε/πως την βλεπεις, προσωπικα με "πλακωσε" και το καταευχαριστηθηκα.

:-D

Δημοσ.

Ναι; Και σας πλακωσε κι ολας; Εγω καραγουσταρω ψυχοπλακωτικες ταινιες αλλα αυτη δε μου φανηκε και τοσο. Ισως φταιει η συνηθεια/εμπειρια.

Πειτε την αληθεια ομως, το τελος ειναι φέιλ.

Δημοσ.

Έχω ανοίξει και τόπικ εδώ μέσα ΑΝΗΞΕΡΕ!

Τελευταία περιορίζομαι στις συζητήσεις για το mad men. Και δεν έχω και καμιά ταινία που είδα πρόσφατα να ποστάρω και θα με κράξουν οι μοδερατορες για το οφφτοπικ.

Δημοσ.

Sucker Punch

Χμμμμμμμ..... Κλασσικη η σκηνοθεσια του Snyder, ποζεροποζερικη οπως παντα. Βεβαια μου αρεσει πολυ το στυλ του και γουσταρα αρκετα. Δυστυχως ομως μεχρι εκει. Ηθοποια τραγικη, διαλογοι τραγικοι, σεναριο τραγικο. Δηλαδη που πας ρε Snyder με τετοιο σεναριο? Ειναι δυνατον? Απογοητευτηκα πολυ απο το αποτελεσμα. Δεν εχω τιποτε αλλο να πω.

6/10

Source Code

Δεν υπηρχε περιπτωση να πληρωνα να δω αυτο το εργο (αφου τελειωσε το Sucker Punch μπηκαμε χωρις να μας δουν στην αιθουσα που επαιζε το Source Code :P) και ομως, παραδοξως το ευχαριστηθηκα αρκετα. Απο το premise πιστευα οτι ειναι απο αυτες τις ταινιες με αυτα τα αισχρα σεναρια (στο μυαλο μου ερχεται τωρα το Next που ηταν ενας εμετος) αλλα εκανα λαθος. Βσκ, καταφερνει να κρατησει σε πιστευτα επιπεδα αυτο το το υποτιθεμενο "source code" (μην φοβαστε δεν πεταξα κανα spoiler εδω) και δεν υπερβαλλει αρκετα.

Ο Jake Gyllenhaal ηταν παρα πολυ καλος και ειδικα ο χαρακτηρας που υποδυοταν. Δεν ξερω, δεν ειναι ωραια οταν ο ηρωας ειναι πιστευτος και συμπαθητικος και οχι απλα μια ηληθια καρικατουρα που απλα ξενερωνεις οταν δεν τον σκοτωνει ο κακος? Και οι αλλοι ηθοποιοι ηταν εξισου καλοι (ποσο ομορφη ειναι αραγε η Michelle Monaghan?) και γενικα ηταν μια ωραια ταινια. Συγχαρητηρια στον Jones γιατι καιρο ειχα να δω ενα τετοιου ειδους εργο που να μην ειναι πατατα. Μπραβο του.

7.6/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...