Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το King's Speech μου φάνηκε σαν βραστό νερό.

ενώ το Man from Nowhere σαν "τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι και η αγωνία μου φουντώνει".

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να στεκει εστω και λιγο αυτο που λες πρεπει να δεις ολες τις ταινιες της λιστας μου :devil:

συν το "You dont know jack" (που τα σπαει χαλαροτατα αλλα το ειδα αργοτερα) και το Haevnen.

Το χω στα υποψη και αυτο,το avatar μου δεν το δες :devil:

otm βαζεις 9/10 σε μια ταινια που σε κουραζει σε καποια σημεια και δεν εχει το κατι παραπανω?

Συμφωνω για το νεροβραστο,το μονο που το σωζει ειναι η ερμηνειες.

Δημοσ.

Ξεκίνησα χτες με το The Man From Nowhere (http://www.imdb.com/title/tt1527788/).. ομολογώ ότι ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη, πάρα πολύ καλό...8,5/10 εύκολα. Μετά συνέχισα με Godfather Part I και σήμερα είδα και το Part II. Εντάξει τα είχα ξαναδεί αλλά ρε παιδί μου, βλέποντας τα πάλι μετά από καιρό καταλαβαίνω ότι το 95% των ταινιών που βλέπουμε είναι κλανιές. 40 χρόνια έχουν περάσει και τις βλέπω χωρίς να με ενοχλεί τίποτα, αντίθετα με άλλα αριστουργήματα του παρελθόντος που όσο να ναι όταν τα βλέπεις σήμερα κάποια πράγματα σου φαίνονται αρκετά ξεπερασμένα. Βοηθαέι ίσως σε αυτό ότι οι ταινίες δε βασίζονται καθόλου σε εφέ...Αύριο αν προλάβω θα δω και το Part III που αν και υποδεέστερο δε παύει να είναι κι αυτό μια πολύ καλή ταινία.

Δημοσ.

Ειδα κι εγω 2 ταινιουλες σημερα:

Fair game

Ο διπλωμάτης Τζόζεφ Γουίλσον κατηγορεί με δηλώσεις και άρθρα του την κυβέρνηση για παραπλάνηση της κοινής γνώμης στην υπόθεση του πολέμου στο Ιράκ. Για να πλήξει το κύρος του, ο Λευκός Οίκος αφήνει να διαρρεύσει πως η σύζυγός του Βάλερι Πλέιμ δουλεύει ως μυστική πράκτορας της CIA.

Πολιτικο drama/thriller με πρωταγωνιστη τον Sean Penn και πρωταγωνιστρια τη Naomi Watts. Σχετικα καλες ερμηνειες, ο Penn σε συνηθισμενα νορμαλ επιπεδα, η Watts μου φανηκε λιγο κρυα αλλα ενταξει. Η ταινια ξεκιναει πολυ ωραια και καταληγει να μην ειναι και τιποτα ιδιαιτερο. Μετα τα 90 λεπτα αρχισα να βαριεμαι αρκετα, στο τελος μ' αφησε με την φατσα "Εντάξει, και;". Εχει καποια ωραια πλανα. Οι χαρακτηρες, παροτι υποτιθεται πως ειναι αληθινοι (βιογραφικη ταινια) δε μου φανηκαν και τοσο ρεαλιστικοι, γιατι δε καταλαβαινω πως γινεται να εισαι εξαιρετικα ικανος μυστικος πρακτορας και συναμα τοσο αφελης. Τα νοηματα τιποτα ξεχωριστο, Αμερικανικος ακτιβισμος σε safe mode.

6/10

The warriors way

"A warrior-assassin is forced to hide in a small town in the American Badlands after refusing a mission.". Ομορφες σκηνες δρασης, εντυπωσιακα εφε και φωτισμος, σπλαττεριες. Το σεναριο λιγο πολυ συνηθισμενο, οι ηθοποιοι δεν ειναι ολοι στο πνευμα, οι ασιατες μιλανε Αγγλικα με Ασιατικοι προφορα και ειναι λιγο ενοχλητικο. Πολυχρωμα και πλουσια τοπια αλλα δεν αποδιδει παντα η green screen. Οι ρομαντισμοι λιγο fail. Αλλα ειναι πολυ διασκεδαστικη, κι εχει ninjas B)

7/10

Δημοσ.

Tucker & Dale vs Evil

imdb: http://www.imdb.com/title/tt1465522/

Επιτέλους βρέθηκε ένας να κάνει κάτι σωστό και να πάει αντίθετα στο ρεύμα, δείχνοντας μας την σημερινή κινηματογραφική κουλτούρα των αμερικάνων στις Horror ταινίες. Απο τις καλύτερες που έχω δει το 2011. Η παρωδία των σπλάττερ(και όχι μόνο) στο μεγαλείο της. Την είδα με παρέα και σκάσαμε όλοι στα γέλια. Αν δεν βαριόμουν θα άνοιγα ξεχωριστό τόπικ για να αναδείξω το μεγαλείο αυτης της evil-dead type CULTίλας.

9/10 όχι γιατί είναι κανένα καλλιτεχνικό αριστούργημα, αλλά την βαθμολογώ με βάση των τομέα της(σάτιρα). Αν λέει κάτι αυτό. Και φυσικά προτείνεται άνετα στους insomniacs.

Δημοσ.

Limitless

Ένας αχταρμάς. Η ταινία δεν ξέρει τι είδος είναι. Ένα σενάριο το οποίο πάει από εδώ και από εκεί. Πιάνει το ένα, αφήνει το άλλο, ξαναγυρίζει και τελικά καταλήγει να πέσουν οι τίτλοι τέλους για να ησυχάσουμε μαζί με τον σκηνοθέτη.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο αν και έχει κάποια καλά στοιχεία.

6/10 γιατί γουστάρω Bradley.

Δημοσ.

Incendies

incendies2010poster.jpg

Συγκλονιστικη. Για λεπτομερειες δε θα την χαρακτηρισω αριστουργημα.

Χαιρομαι που συμφωνεις οτι ειναι συγκλονιστικη ταινια.Οπως ειχα πει πριν καιρο ειναι καλυτερη απο το Haeven (οχι οτι δεν ειναι αριστουργημα και αυτο) και αν τα οσκαρ δινοταν στις καλυτερες ταινιες θα επρεπε να το παρει.Βεβαια μετρησε αρνητικα οτι ειναι Καναδικη η ταινια.Περιμενω και τον marantoni να την δει για να πει και αυτος εντυπωσεις.

Τωρα λοιπον που μπορει να την δει ο πολυς κοσμος μιας και υπαρχουν οι υποτιτλοι να πω σε γενικες γραμμες οτι παρολο που ειναι δυσκολη ταινια πρεπει να την δει οποιος ειναι σινεφιλ.Οσοι βλεπουν πιο mainstream ταινιες καλο ειναι να αποφυγουν να τη δουν διοτι ειναι ταινια ψυχοπλακωτικη, δυσαρεστη στη θεαση,δυσκολη στην παρακολουθηση της εξελιξης του σεναριου,χαοτικη ως προς την πολιτικη κατασταση που αναπαριστα στο μερος οπου γινεται η αναζητηση και επισης θελει γερα στομαχια. Για την μουσικη δεν θα πω τιποτα.Θα υποκλιθουν ολοι οι μουσικοφιλοι.Ερμηνειες?Οσοι πηραν οσκαρ φετος καλυτερα να τα επιστρεψουν και να τα χαρισουν στους ηθοποιους του Incendies.

Τρολλ μοουντ ον -> Α ρε κατακαημενε Λανθιμε.Απανωτα τα χτυπηματα. :devil:

Τοξοβολος rage incoming. :-D

Δημοσ.

Οκ ειδα και γω το Donnie Darko, επιτελους. Βασικα, ειμαι μπερδεμενος. Η ταινια με μαγνητισε απο την αρχη. Τελειωσε και ειπα "ταινιαρα",(ειδικα το τελος με την μουσικη) αλλα χωρις να εχω καταλαβει ακομη ξεκαθαρα τι στο διαολο συνεβει. Βασικα καταλαβα τι εγινε, απλα δεν καταλαβα το γιατι, το πως, την ουσια δηλαδη.

edit: Διαβασα και το Philosophy of Time Travel, αλλα εξακολουθω να εχω προβληματα. Καποιος προθυμος να τα παρει απο την αρχη και να μου τα εξηγησει? :P :P

Δημοσ.

Είδα χθες το Shaun of the Dead. Καθόλου αυτό που περίμενα και ψιλοξενέρωσα... Εντάξη δεν ήταν τραγικό, μάρεσε μέχρι κάπου στα 3/4, αλλα στο τέλος έμεινα απορημένος με τα τόσα καλά λόγια και το 8αράκι του ιμδβ...

Στο καπάκι έβαλα το Planet Terror. ΑΥΤΟ ήταν σωστό zombie movie :-D Την καταευχαριστήθηκα. Φοβερό cast, σωστή δόση αίματος, η Rose all the $. Σειρά έχει το Death Proof και μετά Machete.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Οκ ειδα και γω το Donnie Darko, επιτελους. Βασικα, ειμαι μπερδεμενος. Η ταινια με μαγνητισε απο την αρχη. Τελειωσε και ειπα "ταινιαρα",(ειδικα το τελος με την μουσικη) αλλα χωρις να εχω καταλαβει ακομη ξεκαθαρα τι στο διαολο συνεβει. Βασικα καταλαβα τι εγινε, απλα δεν καταλαβα το γιατι, το πως, την ουσια δηλαδη.

Έτσι είναι η μεγάλη τέχνη!

Είδα χθες το Shaun of the Dead. Καθόλου αυτό που περίμενα και ψιλοξενέρωσα... Εντάξη δεν ήταν τραγικό, μάρεσε μέχρι κάπου στα 3/4, αλλα στο τέλος έμεινα απορημένος με τα τόσα καλά λόγια και το 8αράκι του ιμδβ...

Απόρησες που δεν είχε 9/10, ε; Κι εγώ!

Δημοσ.

Battle of Los Angeles

Λοιπόν, η ταινιούλα είναι γελοία. Αυτό είναι δεδομένο. Ακόμα και το 1.9/10 του Imdb είναι πολυ.

Βασικά όμως είναι τόσο γελοία που που καταντάει διασκεδαστική. Φτάνει τα όρια του cult.

Σου δίνει την εντύπωση ότι έχει φτιαχτεί και γυριστεί απο μια παρέα πιτσιρικάδων.

Όπως και να 'χει πάντως, είναι μια ταινία που αν τη δεις με παρέα σπίτι, μπορεί να προσφέρει άφθονο γέλιο μέχρι δακρύων και ανεπανάληπτες στιγμές!

1,5/10 σαν ταινία, 9/10 για την απίστευτη διασκέδαση και το γέλιο που προσφέρει κοροϊδευοντάς την.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...