Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paul

Πολύ καλύτερο του αναμενόμενου. O Simon Pegg (Shaun of the dead, Hot fuzz) το πάει καλά. Επίσης γουστάρω Seth Rogen.

Βγάζει γέλιο και δεν έχει πολλά κλισέ. Αν θέλετε να δείτε κωμωδία αξίζει.

Βγήκε στις αίθουσες σήμερα εδώ, και μιας και δεν είχαμε κάτι άλλο κανονισμένο πήγαμε να το δούμε. Πολύ καλό, άφθονο γέλιο και άκρως διασκεδαστική. Την καταευχαριστηθήκαμε, και όπως λες είναι πολύ καλύτερο απο ότι περιμέναμε. Thumbs Up!

Έχω να ευχαριστηθώ στον κινηματογράφο ταινία τέτοιου στυλ (πέρα απο σοβαρές ταινίες δηλαδή, τύπου Black Swan και λοιπά) απο το Scott Pilgrim

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, τώρα, τι ερώτηση είναι αυτή. Φυσικά και λέει.

Για κάποιους... όπως πάντα...

Δημοσ.

Ε, τώρα, τι ερώτηση είναι αυτή. Φυσικά και λέει.

Για κάποιους... όπως πάντα...

Thanks!!Το κατεβάζω..Μόλις το δω θα ποστάρω εντυπώσεις!

Δημοσ.

I saw ''I saw the devil''.

Δεν ήμουν προετοιμασμένος για τόση σπλατεριά. Όχι ότι αηδιάζω, απλά τόσο πολυ αίμα σε μια ταινία αυτομάτως ρίχνει το επίπεδο της για μένα. Επίσης είναι πολλές οι 2:30 ώρες για κάτι που το έχουν κάνει και σε δέκα λεπτά:

Πολύ μεγάλη βαθμολογία στο imdb, κάπου διάβασα κι'όλας ότι είναι ισάξιο του seven, με την καμία...

6,5/10

Edit: Στα ''+'' η μουσική της ταινίας.

Δημοσ.
τόσο πολυ αίμα σε μια ταινία αυτομάτως ρίχνει το επίπεδο της για μένα.

Απαιτω να μπανάρεις τον εαυτο σου :devil:

ΥΓ. Ή να δωσεις ενα καποιο εστω σχετικα βασιμο/λογικο/αξιοπρεπες επιχειρημα που να το στηριζει.

Δημοσ.

i second that

in other topics

ειδα το

I am number 4

ειχε προοπτικες...

δεν ηταν μετρια, προς καλη θα ελεγα...

sequel very likely

οιτ εχει δωσει το imdb

του δινω ενα βαθμο ακομα

για την Ducati 848

http://www.motorcycl...i%20848%201.jpg

Δημοσ.

ΥΓ. Ή να δωσεις ενα καποιο εστω σχετικα βασιμο/λογικο/αξιοπρεπες επιχειρημα που να το στηριζει.

Ε για αυτό τόνισα το ''για μένα'' ρε. Δεν έχω κάποιο βάσιμο επιχείρημα. Απλά η σπλατεριά έχει συνδυαστεί με μια παλιά εποχή, γυμνάσιο/λύκειο, παρέα, πολύ ποπ κορν, πολύ κλανιά, πολλά αποτυχημένα αστειάκια, και γενικότερα τέτοια κατάσταση. Και έτσι όταν βλέπω σπλατεριά μου ξυπνάει αυτά τα συναισθήματα. Ίσως και να φταίει ότι σε εκείνη την ηλικία δεν είχα δει ούτε μισή σωστή ταινία.

Δημοσ.

el método, 6/10

ενδιαφέρουσα ταινία και με πρωτοτυπο σενάριο, αλλά imho, δεν είναι αρκετά ρεαλιστική.

Η συμπεριφορά ορισμένων χαρακτήρων ιδιαιτερα της Nieves μου φάνηκε αλλοπροσσαλη και το πως αποκλειστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι.

Δημοσ.

True grit :πολυ καλη ταινια απο τους αφους Κοεν, οχι τοσο ειρωνικη οσο παλαιοτερες λογω ριμεικ. Με το Τζεφ Μπριτζες απο το big lebowski αλλα στην αγρια δυση κ καλη τη μικρη ηθοποιο. Γουστερν αλλα με αλλη οπτικη κ οχι τα κλασικα πιστολιδια. Αξιζει κανεις να την δει

Δημοσ.

Είδα για δεύτερη φορά τα:

The Untouchables

Είχα να το δω περίπου 20 χρόνια και το θυμόμουν ελάχιστα. Πολύ καλό αλλά ένιωθα ότι κάτι του έλειπε για να θεωρηθεί άριστο.

Ο Ντε Νίρο ώς Καπόνε απολαυστικός.

8/10

28 Weeks Later

Άξια συνέχεια του πρώτου με ένα από τα δυνατότερα ξεκινήματα σε ταινία. Η μουσική του John Murphy απλά απίστευτη.

8,5/10

Δημοσ.

Εγω εδω και μερικες μερες βλεπω τις ταινιες του Χοντρου&Λιγνου (Laurel and Hardy) και εχω παιθανει στο γελιο! :lol: :lol:

Δημοσ.

ειδα χτες το the town

συμπαθητικο,αλλα σε κατι σημεια κουραζει,και θυμιζε αγγελοπουλο!

lolwhat? :blink:

=========================================================================================================

Tokyo Sonata (2008)

Μια κοινωνικη ταινια απο τον Kiyoshi Kurosawa, με δυνατη σκηνοθεσια και ερμηνειες. Θιγει, κατα κυριο λογο, το θεμα της επιδρασης που ασκει η ανεργια στις στην "συγχρονη" εποχη απο τη μια, και απο την αλλη εξερευνα την πατριαρχικη οικογενεια, τις συναισθηματικες θεσεις των μελων της, εξεταζει την λειτουργια και την δυσλειτουργια της. Εχει και τ' αρνητικο της, το οποιο ειναι πως στη μεγαλη διαρκεια της μαλλον πεφτει για μερικα λεπτα ο εντονος ρυθμος της, ομως κλεινει οπως της αρμοζει και μαλιστα αρκετα πρωτοτυπα και αντισυμβατικα. Ομορφο και αρκετα δυναμικο δραμα.

7.5/10

Ju-on: The curse (2000)

Ειχα δει μονο τα Αμερικανικα remakes (το πρωτο και το δευτερο) πριν αρκετα χρονια, κανενα απο τα 4-5 original. Αυτο ηταν κατωτερο των προσδοκιων μου. Τρομακτικο σε 2, 3 το πολυ 4 σημεια, με αρκετα καλη low budget horror style ατμοσφαιρα, αλλα καπου εχανε, σε κατι φασεις πηγαινε να τρομαξει και γινοταν ψιλοαστειο, αλλες γινοταν λιγο βαρετο... κι αυτο ειναι πολυ κακο για ταινια που δεν κραταει ουτε 70 λεπτα. Βλεποταν ανετα παρολαυτα.

6/10

Δημοσ.

THE NEXT THREE DAYS (2010)

-----------

Το στόρι της ταινίας επικεντρώνεται σε ένα συνηθισμένο ζευγάρι που θα βρεθεί στη θέση να πάρει κάποιες απεγνωσμένες αποφάσεις, αποφάσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια της αγάπης τους. Όλα θα ξεκινήσουν όταν η σύζυγος θα κατηγορηθεί για έναν φόνο που δεν έχει διαπράξει. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Ράσελ Κρόου (Βραβευμένος με Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου στο "Gladiator"), Ο Λίαμ Νίσον (υποψήφιος για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου στην ταινία "Shindler's List") και η ανερχόμενη Ελίζαμπεθ Μπανκς.

Πολυ καλη ταινια,σε κραταει σε εγρηγορση καθ' ολη τη διαρκεια της!αξιζει να τη δειτε.

7.4/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...