marantonis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εσύ δεν είσαι με το 10άρι στα Φιλαράκια και την Πολίτικη Κουζίνα? :lol: χαχαχαχ ========================================================================= Faustrecht der Freiheit (1975) Ο Fox, μελος της εργατικης ταξης στη Γερμανια, δουλευει σε τσιρκο και χανει τη δουλεια του οταν ο ιδιοκτητης (και εραστης του) συλλαμβανεται και το τσιρκο κλεινει. Στη πορεια, καθως κερδιζει στη λοταρια 500.000 μαρκα, καποια ατομα μιας ανωτερης κοινωνικης ταξης, που μολις πριν ειχε γνωρισει, γινονται αυτοματα "φιλοι" του. Γνωριζει και ερωτευεται τον Eugen, εναν ψευτοαριστοκρατη και τον βοηθα να σωσει την επιχειρηση του πατερα του. Ετσι ανεβαινει στην κοινωνικη διαστρωματωση, ωσπου να φτασει το καταστρεπτικο του πεσιμο. Σκηνοθετει, γραφει και πρωταγωνιστει ο Reiner Werner Fassbinder. Αφοτου μπηκα στο πνευμα κυλησε ομαλα ο χρονος, ηρεμα ομως, χωρις εντονες κορυφωσεις στην πορεια. Η φωτογραφια ειναι αρκετα ευχαριστη-ευπεπτη για το ματι, η ερμηνεια του Fassbinder εξοχη, και θιγονται -με υπομονη- μερικα ενδιαφεροντα, ταξικα κυριως, θεματα. 7.5/10 Skhizein (2008) "Having been struck by a 150-ton meteorite, Henry has to adapt to living precisely ninety-one centimeters from himself.". Γαλλικο animation μικρου μηκους, διαρκειας 13ων λεπτων. Πρωτοτυπο σεναριο, αψογη εικονα και ηχος, γελιο και δραμα. Αξιζει να το τσεκαρετε. 8/10
john1987 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εσύ δεν είσαι με το 10άρι στα Φιλαράκια και την Πολίτικη Κουζίνα? :lol: Tα Φιλαρακια ειναι το καλυτερο sitcom ever,την Πολιτικη Κουζινα δεν την εχω δει.
mrpink Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Tα Φιλαρακια ειναι το καλυτερο sitcom ever,την Πολιτικη Κουζινα δεν την εχω δει. 4 10άρια δεν έχεις στη λίστα σου, αυτά τα δύο, το Κουρδιστό και το Shawshank Redemption? Άλλη λίστα βλέπω?
Rabican Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 μολις ειδα το Traitor. δεν ειναι φρεσκια ταινια, του 2008... μετρια προς καλη. δεν ειχε κατι το extreme, αλλα μιας και μ αρεσουν ταινιες με μεση ανατολη, και αραβικο theme, την ειδα ευχαριστα..
salazar1991 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 The Shawshank Redemption......Απλα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ταινια!!!!
Rabican Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 νταξει το shawshank redemption ειναι και Νο1 στο imdb. απλα RESPECT ταινια.... τιποτε αλλο... RESPECT! για δωστε καμμια αλλη ταινια να δω με αραβικο θεμα και αντικατασκοπεια, τρομοκρατες κλπ.. εχω δει Syriana, body of lies, the three heroes, fair game, traitor.. ας πει καποιος κανα τιτλο να κατεβασω..
V for Vagelis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 νταξει το shawshank redemption ειναι και Νο1 στο imdb. απλα RESPECT ταινια.... τιποτε αλλο... RESPECT! για δωστε καμμια αλλη ταινια να δω με αραβικο θεμα και αντικατασκοπεια, τρομοκρατες κλπ.. εχω δει Syriana, body of lies, the three heroes, fair game, traitor.. ας πει καποιος κανα τιτλο να κατεβασω.. τσέκαρε και τα παρακάτω: the Kingdom three Kings Green Zone
mrpink Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 για δωστε καμμια αλλη ταινια να δω με αραβικο θεμα και αντικατασκοπεια, τρομοκρατες κλπ.. εχω δει Syriana, body of lies, the three heroes, fair game, traitor.. ας πει καποιος κανα τιτλο να κατεβασω.. The Siege Όταν είχε βγει λέγαν ότι αυτά είναι απ'τα άγραφα. Μετά ήρθαν οι δίδυμοι πύργοι Rendition Πολύ καλό Unthinkable Φετινό, αν δεν το χεις δει
john1987 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 4 10άρια δεν έχεις στη λίστα σου, αυτά τα δύο, το Κουρδιστό και το Shawshank Redemption? Άλλη λίστα βλέπω? Εγω σε αυτη που βλεπω εχω το shawshank redemption και το κουρδιστο πορτοκαλι,αλλα ειναι μονο για must ταινιες. Την Πολιτικη Κουζινα την ειχα ψηφισει ετσι για στηριξη,χωρις να την εχω δει,η μονη ταινια δλδ που δεν εχω δει απο τη λιστα. Τα Φιλαρακια καταλαβαινεις οτι δεν τα βαθμολογω οπως τις ταινιες,ειναι τελειως διαφορετικο με μια σειρα.
skipperas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 λοιπόν παίδες μόλις γύρισα από cinemaδάκι...δε μπορούσα να κρατηθώ!! είδα το : ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ (JUST GO WITH IT) 9/10 άνετα! κωμωδιάρα,το γέλιο δε σταμάτησε στην αίθουσα,από τις καλύτερες κωμωδίες που 'χω δει! βέβαια οκ λίγο προβλέψιμο το τέλος,αλλά καταπληκτικές ερμηνείες και ατάκες!άνιστον-σάντλερ θεοί! την προτείνω ανεπιφύλακτα!
Kasrith Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 λοιπόν παίδες μόλις γύρισα από cinemaδάκι...δε μπορούσα να κρατηθώ!! είδα το : ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ (JUST GO WITH IT) 9/10 άνετα! κωμωδιάρα,το γέλιο δε σταμάτησε στην αίθουσα,από τις καλύτερες κωμωδίες που 'χω δει! βέβαια οκ λίγο προβλέψιμο το τέλος,αλλά καταπληκτικές ερμηνείες και ατάκες!άνιστον-σάντλερ θεοί! την προτείνω ανεπιφύλακτα! Χμμμ περίεργο, είσαι ο πρώτος με τόσο θετική εντύπωση...
Rabican Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 mr pink και v for vangelis ευχαριστω. θα κατεβωασω τα unthinkable, rendition και green zone! τα αλλα τα εχω δει.. ευχαριστω και παλι..
3leven Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Τhe Illusionist.. Πολυ καλη ταινια με ανατροπες! Αν και δυσκολα συγκινουμαι με ταινιες , σε αυτη ημουν καπως.... 8.5/10
fearwhatnow Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Pelican Blood.Εξαιρετικο, o Treadaway σε ακομη μια ταινια δινει ρεσιταλ ερμηνειας, το soundtrack ειναι και αυτο καταπληκτικο με τα τραγουδια απο το προηγουμενο album των The Do σε πρωτο πλανο.Επισης ολες οι ερωτικες σκηνες ειναι σκηνοθετημενες με μαεστρια, το φιναλε ειναι εκπληκτικο και η συνδεση birdwatching-σχεσεις ειναι δοσμενη τελεια αλληγορικα. 8.5/10 http://www.imdb.com/title/tt1305059/
Προτεινόμενες αναρτήσεις