Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 The fighter.Οι 7 αδερφες ηταν ολα τα λεφτα! θα ήταν όλα τα λεφτά αν δεν ήταν βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αλλά από την στιγμή που είναι, απλά ZOMG!
koulouri Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 βλεπω εδω & μια ωρα το black swang.. Με δυο φιλες μου ( ακουγεται λιγο gay σε συνδιασμο με την ταινια.. ) Εχω διαβασει το μισο forum.. Sent from my iPhone using Insomnia
margaritagr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ειδα την Τελετη με τον Χοπκινς. Ωραια ταινια, της βαζω ενα 8/10 . Θα θελα μονο να τρομαξω περισσοτερο! Sent from my iPhone using Insomnia
john1987 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ειδα την Τελετη με τον Χοπκινς. Ωραια ταινια, της βαζω ενα 8/10 . Θα θελα μονο να τρομαξω περισσοτερο! Sent from my iPhone using Insomnia Ελεγα να τη δω αλλα δεν εκατσε,ακουσα μετρια σχολια απο παντου παντως 2 Λογοι για τους οποιους θα πηγαινα να τη δω ειναι ο Χοπκινς και η Ρωμη Πριν λιγο γυρισα απο το the adjustment bureau,ενδιαφερουσα ιδεα,αλλα πολυ αμερικανια ειδικα και στο τελος. 5/10
salazar1991 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μολις ειδα κ εγω την τελετη..Αρκετα καλο θριλερ(εχω δει και καλυτερα).Οτι πρεπει για να περασετε ενα βραδακι με την παρεα
fandomduck Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 City of god Τρομερή ταινία. Η άλλη όψη του Ρίο.. 9/10 Due date Συμπαθητική κωμωδία, χωρίς κάτι πρωτότυπο και ιδιαίτερο (πέρα από τον Galifianakis) 6/10
salazar1991 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 @fandomduck:Το city of god ειναι πραγματικα απιστευτο.Ταινια διαμαντι μεσα σε ολες τις χαζομαρες που μας σερβιρουν.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Να και μια ταινια που θα προκαλεσει τα πιστευω ακομα και των πιο ανοιχτομυαλων ανθρωπων... Do Começo Ao Fim Προκειτε για την ομοφυλοφιλη ερωτικη ιστορια δυο βιολογικων αδερφων.Η ταινια προκαλεσε παταγο στην Βραζιλια!Για μενα απλα μια υπεροχη καταγραφη της χωρις ορους αγαπης που σπαει οτι ταμπου υπαρχει και δεν υπαρχει σε αυτο τον κοσμο.Ιδιαιτερα συγκινιτικη (κ οχι δεν γουσταρω τον αδερφο μου,δλδ τον γουσταρω αλλα οχι ακριβως με αυτο τον τροπο ) http://www.youtube.com/watch?v=C323wu2Keag&feature=related
Salvation Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 The Next Three Days 8/10 Πολύ καλή ταινία με ενδιαφέρουσα υπόθεση
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 The Next Three Days 8/10 Πολύ καλή ταινία με ενδιαφέρουσα υπόθεση Κι εγώ χτες την είδα...Μέχρι τη μέση τη βρήκα ψιλοβαρετή, από ένα σημείο και μετά όμως γίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα. 7/10 από εμένα
privateer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 The Next Three Days 8/10 Πολύ καλή ταινία με ενδιαφέρουσα υπόθεση πολύ καλο όντως 8/10 και απο εμένα επρεπε να το φανταστώ ότι είναι remake
Kasrith Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 To Hereafter χθες το βράδυ. Συμπαθητική μεν, αλλα πολύ (πάρα πολύ) αργή σε φάσεις και ένα τέλος που δεν μας κάλυψε όσο περιμέναμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις