Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σιγουρα 100

μεσα στις 250 υπαρχουν παρα πολλες ασπρομαυρες και αρκετες πολυ πολυ παλιες..

οποτε υπαρχει προβλημα!!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ψαχνω να δω καμια ταινια..

Αλλα ειλικρινα εχω δει αμετρητες κα πιστευω οτι εχω δει οτι αξιολογο υπαρχει.. τι κανω τωρα;;

ξεκιναω απο την αρχη;;

Ψαχνοντας ειδα το moon 2009

το οποιο μου ειχε αρεσει αρκετα ενω η κοπελα μου με βριζει ακομα και σημερα..Αρεσε σε κανεναν αλλον ή ειμαι περιεργος;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Πολυ αμφιβαλλω.

Μια καλη ιδεα ειναι ν΄ αρχισεις ενα ωραιο ψαξιμο σε (ολο τον) Ασιατικο και (ολο τον) Ευρωπαικο, ξεκινωντας απο τις σημαντικοτερες χωρες κινηματογραφικα (Ιαπωνια, Κορεα και Κινα-Αγγλια, Γερμανια, Γαλλια, Ιταλια κλπ, αντιστοιχα). Σιγουρα θ΄ανακαλυψεις πολλα διαμαντακια. Με google και imdb εισαι και γαμω.

Επιπλεον, τσεκαρε τις διαφορες προτασεις αυτου του thread, εχει πολυ και καλο πραγμα.

Δημοσ.

Μια καλη ιδεα ειναι ν΄ αρχισεις ενα ωραιο ψαξιμο σε (ολο τον) Ασιατικο και (ολο τον) Ευρωπαικο, ξεκινωντας απο τις σημαντικοτερες χωρες κινηματογραφικα (Ιαπωνια, Κορεα και Κινα-Αγγλια, Γερμανια, Γαλλια, Ιταλια κλπ, αντιστοιχα).

LOL, κι εγώ είχα απαριθμήσει 10 χώρες στο post που ετοίμαζα για απάντηση. :-D

και το Ιράν έχει πολύ πράμα.

θα προσθέσω και Animation για το φίλο που έχει δει ό,τι αξιόλογο υπάρχει.

μ'άρεσε το moon και η μουσική του ιδιαιτέρως.

Δημοσ.

LOL, κι εγώ είχα απαριθμήσει 10 χώρες στο post που ετοίμαζα για απάντηση. :-D

θα προσθέσω και Animation για το φίλο που έχει δει ό,τι αξιόλογο υπάρχει.

Ναι, κι εγω ηθελα να το προσθεσω. Απειρο καλο πραγμα κι εκει, ειδικα japan βεβαιως βεβαιως.

Πραγματικα, για να πεις πως εχει δει σχεδον οτιδηποτε αξιολογο υπαρχει, πρεπει να λιωνεις στις ταινιες απο τα 15 ως τα 70 σου.

Δεν αντιλεγω, ανεφερα μονο τις βασικες (υποκειμενικα) και παλι οχι ολες.

Α, μια και το φερε η κουβεντα, πες τι να δουμε απο Ιραν :-)

Δημοσ.

King's Speech

Όπως έγραψα και στο τόπικ για τα Όσκαρ, οκ, χαριτωμένη η ταινιούλα, πλήρως αδιάφορο και με ελάχιστο νόημα το στόρι, καλές ερμηνείες στους 3 πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά απίστευτα ακαδημαϊκή και άνευρη η καλλιτεχνική προσέγγιση για τα γούστα μου, καμία σημασία ή context, μηδέν ενδιαφέρον μετά τους τίτλους τέλους. Παίρνει 7 / 10 μόνο και μόνο επειδή κατάφερε να μην είναι βαρετή με ένα πολύ περιορισμένο είναι η αλήθεια θέμα, και επειδή ο Ρας είναι απολαυστικότατος. Και τα Όσκαρ τρελάθηκαν....

Δημοσ.

Killshot

http://www.imdb.com/title/tt0443559/

Ρόλος κομμένος και ραμμένος για Μίκυ Ρούρκ. Και ο Levitt και η Diane Lane μου αρέσουν, η σκηνοθεσία όμως ήταν πολύ μέτρια και το σενάριο σε μερικά σημεία απίστευτα αφελές. Είχε μια ωραία σκηνή λίγο πριν το τέλος αλλά τίποτα παραπάνω. Ταινία που σε 1 μήνα θα την έχω ξεχάσει.

5,4/10

Fair Game

http://www.imdb.com/title/tt0977855/

Ευχάριστη έκπληξη. Πολύ ενδιαφέρον πολιτικό θρίλερ που δεν συμβιβάζεται και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Σκηνοθεσία και ρυθμός σε πολυ καλά επίπεδα. Ερμηνείες επίσης. Α, είναι και αληθινή ιστορία.

7,7/10

Δημοσ.

Killshot

http://www.imdb.com/title/tt0443559/

Ρόλος κομμένος και ραμμένος για Μίκυ Ρούρκ. Και ο Levitt και η Diane Lane μου αρέσουν, η σκηνοθεσία όμως ήταν πολύ μέτρια και το σενάριο σε μερικά σημεία απίστευτα αφελές. Είχε μια ωραία σκηνή λίγο πριν το τέλος αλλά τίποτα παραπάνω. Ταινία που σε 1 μήνα θα την έχω ξεχάσει.

5,4/10

Diane Lane αρρωστεια.. B)

Δημοσ.

Δε ξερω αν εχει αναφερθεί αλλα σιγουρα τη προτείνω: Fugitive Pieces

Πολυ ομορφη ταινια με γυρισματα και στην ελλαδα και παιζουν και 3 ελληνες ηθοποιοί.

Εκπληξη η αγνωριστη Nina Dobrev (vampire diaries)

και το Love and other Drugs με An Hathaway and Jake Gyllenhaal

Καλη ταινιουλα για να περασει ευχαριστα η ωρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...