Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

The Fighter.

Καποιος να πει στους σεναριογραφους του Hollywood οτι δε θελουμε αλλες ταινιες με box.Ελεος!Βασικα μετα το οργισμενο ειδωλο επρεπε να μην ξανακανουν ετσι κι αλλιως :rolleyes:

Μετριο σε ολα,ξεχωριζει ο Bale.

5/10

Δημοσ.

Λιγο πριν τα Οσκαρ λοιπον κ συνεχιζοντας την λιστα με τις gay themed movies που βλεπω αυτες τις μερες,να πω οτι μολις ειδα το

Plan B (2009) απο την Αργεντινη.

Η ταινια ειναι απλα η καλυτερη gay themed που εχω δει για φετος (και ισως απο τις καλυτερες ποτε για εμενα).Οι ερμηνειες των δυο πρωταγωνιστων ειναι απλα υποδειγματικες και με ενα φιναλε εξαιρετικα δυνατο.Ουσιαστικα μια σπουδη στο ερωτα και στο ποσο σχετικα ειναι τελικα ολα οταν μιλαμε για αισθηματα.Ειστε ετεροφυλοφιλος/η και ειστε 100% σιγουρος/η οτι δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να ερωτευτειτε ατομο του ιδιου φυλου?Συνιστω να δειτε την ταινια...ισως αναθεωρησετε.Η τελευταια σκηνη επισης πολυ δυνατη.Την συνιστω ανεπιφυλακτα,για οσους πιστευουν οτι ο ερωτας ειναι πραγματικα τυφλος...

Δημοσ.

Ειδα το knowing δεν ηταν και τπτ τρελο αλλα δεν ηταν κακο απλα εχω δει αρκετες ταινιες με αποτελεσμα να μην εντυπωσιαζομαι ευκολα

Επισης

ποσο θα γουσταρα εκει που εδινε το παιδι στους εξωγηινους ο νικολας κειτζ τελικα να μην γινοτανε τπτ και να μην πεθαινε κανεις θα ειχε πολυ γελιο μετα :devil: :devil:

Δημοσ.

Είδα τα ξημερώματα, πρώτη φορά την ταινία "Contact" (1997)("Η Επαφή")

http://www.imdb.com/title/tt0118884/

με την Jodie Foster.

Καταπληκτική ταινία επιστημονικής φαντασίας, αναρωτιέμαι πως μου έιχε ξεφύγει και δεν την είχα δει τόσα χρόνια...

Της βάζω 9,8/10.

Δημοσ.

Είδα τον τουρίστα και έχασα μια ώρα και σαράντα λεπτά από τη ζωή μου. Μια άγευστη, άνοστη και ανόητη μπούρδα.

Από εμένα 3,5/10.

Δημοσ.

Jackass 3D

Δεν ειμαι ακριβως fan, εχω δει ομως τα προηγουμενα (εκτος του 2.5). Ηταν κι αυτο υπερμετρα κατεστραμμενο, βλαμμενο με ολη την αυθεντικη εννοια της λεξης, αλλα ταυτοχρονα ευρηματικο και αρκετα διασκεδαστικο. Δυστυχως το τελευταιο μισαωρο εγινε καπως μονοτονο, παροτι ειχε ομορφο φιναλε. Τις μαλακιες που εκαναν, ο,τι και να μου δινανε δε θα τις δοκιμαζα παντως.

6+/10

The art of negative thinking

Μαυρη (Νορβηγική) κωμωδια με θεμα -μαλλον- την αντιμετωπιση της αναπηριας απο τους αναπηρους και τα ατομα που ειναι συναισθηματικα δεμενα μαζι τους. Ειχε γελιο σε καποια σημεια, αλλα οχι παρα πολυ, περισσοτερο το εξελαβα ως πικρο δραμα. Ολη η ταινια ειναι γυρισμενη σ' ενα σπιτι, και περισσοτερο στο σαλονι του, οποτε ολα επικεντρώνονται στις αλληλεπιδρασεις μεταξυ των χαρακτηρων. Στα συν η υποκρουση ατμοσφαιρικης ροκ μουσικης. Τελικα δεν ειμαι σιγουρος για το τι ηθελε να πει ο ποιητης και για το ποσο αξιολογο μπορει ηταν, ομως προκειται για μια το λιγοτερο ενδιαφερουσα ταινια.

7/10

Forgetting Sarah Marshall

Αμερικανικη δροσερη κωμωδια με πρωταγωνιστη τον Jason Segel (Μάρσαλ, στο How I met your mother), και σε 2ο ρολο τις Kristen Bell και Mila Kunis. Ανησυχουσα οτι θα επεφτα στην παγιδα των ηλιθιων Αμερικανικων ροματζο-κωμωδιων που ολο τα χαλανε και τα φτιαχνουν και τα αστεια ειναι αισχρα, ευτυχως ομως δεν ηταν καθολου ετσι (αλλωστε δεν πρωταγωνιστουσε ο Αστον Κουτσερ με την Ντιαζ ξερωγω). Μπολικο γελιο, οχι ακαταπαυστο αλλα βρισκεται απο την αρχη μεχρι το τελος, ωραιες ατακες. Ο Segel πολυ ικανοποιητικος στην ερμηνεια του, αναπαντεχα ισως. Απο τις καλυτερες κωμωδιες του ειδους (της χωρας δηλαδη) των τελευταιων ετων.

7/10

Tokyo!

3 ταινιες μεσαιου μηκους στο πακετο του ενος, απο τους σκηνοθετες Joon-ho Bong (Madeo, The Host), Leos Carax (δε ξερω) και Michel Gondry (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, The Green Hornet κλπ). Το μονο κοινο που εχουν οι τρεις ταινιες ειναι οτι εκτυλισσονται στο Tokyo (ακουμε Ιαπωνικα καθ' ολη τη διαρκεια). Η πρωτη (Interior Design) αν και στην αρχη φανηκε ενδιαφερουσα, μετα τα μπερδεψε και μου φανηκε λιγο κουφη. Η δευτερη απ' οτι καταλαβα ηταν αλληγορικη (οπως και η επομενη), οχι τιποτα φοβερο αλλα σιγουρα αξιοπεριεργη. Η τελευταια, το "Shaking Tokyo", η καλυτερη των τριων, παρουσιαζε την ιστορια ενος Hikikomori, με αψογη σκηνοθεσια, υπεροχη φωτογραφια και καλη μουσικη, ωραια ατμοσφαιρα, και σεναριο με διαφορους κοινωνικους συμβολισμους.

7/10

You don't know Jack

Βιογραφικη ταινια του HBO με τον Al Pacino, στην τελευταια του ερμηνεια. Η ιστορια του Jack Kevorkian, ενος γιατρου (και καλλιτεχνη) που οχι μονο υποστηριξε μεχρι τελικης (?) πτωσεως την ανθρωπινη ευθανασια αλλα και την εφαρμοσε. Αρτια ταινια απο καθε αποψη, με πλουσιο σεναριο και πειστικοτατες ερμηνειες, συγκινητικη, κρατα καθηλωμενο τον θεατη απο το πρωτο λεπτο ως το τελευταιο, χωρις να γινεται μονοτονη ή βαρετη στην πορεια. Και με μερικες κορυφαιες ατακες*. Γενικα, απ' τις καλυτερες ταινιες που ειδα τον τελευταιο καιρο.

8/10

*

Lynn Mills: Have you no religion? Have you no God?

Jack Kevorkian: Oh, I do, lady, I have a religion, his name is Bach. Johann Sebastian Bach. And at least my God isn't an invented one.

Δημοσ.

The Flight of the Phoenix (1965)

http://www.imdb.com/title/tt0059183/

Πρόσφατα είχε παίξει remake με τον Dennis Quaid, και κάποιος από το insomnia πρότεινε την παλιότερη ως καλύτερη.

Πολύ καλή ταινία, με μεγάλη διάρκεια που όμως δεν κουράζει. Σωστή σκιαγράφηση χαρακτήρων, αμείλικτα ηθικά διλλήματα επιβίωσης που σε καμία περίπτωση δεν κάνουν την ταινία political correct, όταν τίθεται θέμα ζωής και θανάτου όλα επιτρέπονται.

Πολύ καλες και ρεαλιστικότατες οι σκηνές της ανακατασκευής του αεροπλάνου, φοβερή παράσταση από τους περισσότερους ηθοποιούς ( αν και δεν κατάλαβα γιατί προτάθηκε για όσκαρ ο Ian Bannen, o Bornine o Kruger και o Stewart ήταν καλύτεροι).

Δημοσ.

Skyline.

Μόνο ένα σχόλιο θα κάνω γιατί δεν έχω διαφορετική άποψη από τα όσα έχουν ήδη γραφτεί εδώ.

Όποιος το δει να προσέξει τους διαλόγους. Πρόταση πάνω από 5 λέξεις δε θα βρει στο 99% των διαλόγων. Αν βγάλεις δε άρθρα, αντωνυμίες μιλάμε για 100% achievement.

Ακολουθεί παράδειγμα.

- We need to get out

- Are you serious?

- What will you do if you go out?

- You want to stay in?

- Definitely not in.

- Let's go out.

- Now what?

- We wait.

- Yeah wait for someone.

- No one will come.

Επί όση ώρα είναι το έργο.

Δημοσ.

@Cue χαχαχ στο τελος θα με κανετε να τη δω :-D

--------------------------------------------------------

The Truman Show

Μια απο τις κλασσικες 90's ταινιαρες που δεν ειχα ακομη απολαυσει. Τι να πω, απιστευτο σεναριο, πλουσιο σε περιεχομενο και νοημα, με φοβερη εξελιξη, που οχι μονο δεν πεφτει σε ρυθμο αλλα γινεται ολο και πιο σοκαριστικη, κλιμακωτα, καθως δινεται φως στον κοσμο του Τρουμαν και απαντουνται ολα τα βασανιστικα ερωτηματα. Εντυπωσιακο σαν συλληψη, εξισου εντυπωσιακο σε εκτελεση, πραγμα που αποτελει επιτευγμα. Σε τιποτα δεν υστερει. Απο την πανεμορφα ατμοσφαιρικη και αγωνιωδη κινηματογραφιση, τις καθηλωτικες ερμηνειες των Jim Carrey και Ed Harris, την αψογη μουσικη επενδυση κλασσικης μουσικης... Χαλαρα στις καλυτερες ταινιες που εχω δει.

9/10

Δημοσ.

Case 39

Renée Zellweger λες... θα 'ναι καλό.

Αλλά τελικά η ίδια ήταν κάπως άχρωμη στο ρόλο της κοινωνικής λειτουργού που γίνεται ανάδοχη του βενζεβούλη.

Σοβαρά τώρα:

Ταινία βασισμένη στη συνταγή του mainstream ψυχολογικού θρίλερ. Η Emily είναι μία κοινωνική λειτουργός η οποία εμπλέκεται σε μία υπόθεση με ένα κοριτσάκι το οποίο φαινομενικά είναι θύμα των βίαιων γονιών της. Τελικά η Emily καταφέρνει να το πάρει απ'την οικογένεια και να γίνει η ανάδοχή του μέχρι να υιοθετηθεί. Και τότε είναι που σταδιακά ανακαλύπτει ποιά πραγματικά είναι η μικρή... Ειδικά όταν αρχίζουν να πεθαίνουν μυστηριωδώς άτομα του περιβαλλοντός τους μετά από τηλεφωνήματα απ'τα προσωπικά τηλέφωνα της Emily. Τηλέφωνα που αυτή... δεν έκανε ΠΟΤΕ!

Spooky huh? Η αλήθεια είναι ότι σε κάποιες φάσεις με την κολλητή μου σκιαχτήκαμε, μιας και ήταν άγρια η χτεσινή βραδιά, αλλά κατά τα άλλα... είχε μέχρι και γέλιο. Μέτρια, πολύ μέτρια.

Όσο για βαθμολογία: 5,5/10 (κυρίως γιατί υποτίθεται ότι ήταν θρίλερ...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...