Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καπου πρεπει να ειναι και το thread που ειχα ανοιξει για την ταινια πριν 1.5 χρονο σχεδον.Δεν ειναι τυχαιο που η ταινια εχει ακομη και σημερα διθυραμβικες κριτικες απο σινεφιλ που ειτε την κατεβαζουν ειτε αγοραζουν την εκδοση blu-ray που εχει σπασει ολα τα ρεκορ σε πωλησεις για indie low-budget film.Να φανταστεις εχω δει την ταινια ηδη 6 φορες.Το beat of the world και το John's walk δεν χορταινονται οσες φορες και να τα δεις, με αυτη την αξεπεραστη μεχρι σημερα κινηματογραφηση που εχει κανει ο Winans και την εκπληκτικη cut motion χορογραφια στην μαχη στο νοσοκομειο.Φυσικα για εμενα προκειται για την απολυτη cult ταινια, μια ωδη στην χαοτικη ανθρωπινη φυση, με βομβαρδισμο νοηματων και εικονων, αυτη η ταινια σε μερικες δεκαετιες θα θεωρειται κλασικη.

Δε ξέρω αν σε μερικές δεκαετίες θα θεωρείται κλασική...το βρίσκω λίγο υπερβολικό αλλά ας αποφανθούν γι αυτό οι ιστορικοί του μέλλοντος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το χαμηλό budget δεν την αποτρέπει από το να είναι φιλόδοξη αλλά αντιθέτως την κάνει πιο τολμηρή κάτι που αν θες δε θα γινόταν αν μιλούσαμε για Χολυγουντιανή παραγωγή. Εγώ δεν την έχω δει 6 φορές αλλά μόνο μία, παρόλα αυτά ο Winans με "τρέλανε" με τις ιδέες του και τον τρόπο που τις προσέγγισε (που παρεμπιπτόντως έγραψε και το εκπληκτικό -johnmurphiko- soundtrack). Θα την ξαναδώ σίγουρα κάποια στιγμή.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειδα το 28 days later

7.6/10

απο το imdb

και θα συμφωνησω, τρομακτικο, ωραιο σεναριο, οχι τραβηγμενα πραγματα

γενικα πολυ καλο!!!

Τωρα ψαχνω να δω αν συνδεεται με το 28 weeks later

Δημοσ.

Ειδα το 28 days later

7.6/10

απο το imdb

και θα συμφωνησω, τρομακτικο, ωραιο σεναριο, οχι τραβηγμενα πραγματα

γενικα πολυ καλο!!!

Τωρα ψαχνω να δω αν συνδεεται με το 28 weeks later

Ειναι και καλα η συνεχεια του, ομως με διαφορετικους πρωταγωνιστες!

Δημοσ.

σε καμια ωριτσα κλεινω πατζουρια, στορια κλπ και το πεταω να το δω!!

Για να μην χασω και τον ενθουσιασμο!!

Παντως επειδη δεν ειμαι φαν των ζομπι κλπ νομιζα θα ειναι αηδια αλλα ηταν εκπληκτικο και στην ουσια τα ζομπι ειχαν δευτερη, τριτη θεση στην ταινια!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

μολις ειδα και το 28 weeks later..

εξισου πολυ καλο..περισσοτερες σκηνες με ζομπι!

τα συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν τα εχουν δει..και να σημειωθει οτι δεν ειμαι φαν των ζομπι ταινιων..

Δημοσ.

μολις ειδα και το 28 weeks later..

εξισου πολυ καλο..περισσοτερες σκηνες με ζομπι!

τα συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν τα εχουν δει..και να σημειωθει οτι δεν ειμαι φαν των ζομπι ταινιων..

Πραγματικα ταινιαρες και οι 2. Ταινιες που θα αντεξουν στο χρονο.

Δημοσ.

due date

Δε πολυγελασα, μετρια ταινια θα λεγα.. 6-7/10

Καλα δεν ειναι και η κωμωδια της πενταετιας, ουτε καν της χρονιας. Δικαιη βαθμολογια.

Δημοσ.

13 Tzameti

Δοξα τω Χαουζ, που ειδα εγκαιρως οτι το φετινο "13" ηταν Αμερικανικο remake της ταινια αυτης, και δεν το παρακολουθησα. Αποκλειεται να 'ταν τοσο καλο. Παντως το οριτζιναλ ειχε: α) Με διαφορα την καλυτερη ασπρομαυρη φωτογραφια που εχω δει -και δεν ειμαι καθολου φαν του μπλακ εν γουαιτ-, προσεθετε σαφως πολλους ποντους στην ατμοσφαιρα. β) εξοχη ενορχηστρωση γ) Κορυφαιο πρωταγωνιστη (εκρηκτικος συνδυασμος ερμηνειας και εμφανισης) δ) Σοκαριστικα αγωνιωδεις, καλοφτιαγμενες, ασυνηθιστες σκηνες (σ΄ αυτο μετραει και το σεναριο βεβαιως). Και γαμω τις ταινιες δηλαδη.

8/10

Φιλε Marantoni πολυ καλο το 13 tzameti , αλλα δεν νομιζω πως συγκρινεται με το Αnime " kaiji " !!!! Ειμαι σιγουρος πως το ξερεις , αλλα αν δεν το εχεις δει στο προτεινω 100% ... Εχει βγει και σε jap. ταινια αλλα καμια σχεση με το anime ..

Δημοσ.

το ΙΝΚ, δεν μου αρεσε, απο αυτα που ειχα διαβασει και απο το trailer περιμενα κάτι αναλογο του donnie darko ή του lost hightway.

πρωτοτυπο μεν αλλα τιποτα παραπανω. 6/10.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...