DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Καπου πρεπει να ειναι και το thread που ειχα ανοιξει για την ταινια πριν 1.5 χρονο σχεδον.Δεν ειναι τυχαιο που η ταινια εχει ακομη και σημερα διθυραμβικες κριτικες απο σινεφιλ που ειτε την κατεβαζουν ειτε αγοραζουν την εκδοση blu-ray που εχει σπασει ολα τα ρεκορ σε πωλησεις για indie low-budget film.Να φανταστεις εχω δει την ταινια ηδη 6 φορες.Το beat of the world και το John's walk δεν χορταινονται οσες φορες και να τα δεις, με αυτη την αξεπεραστη μεχρι σημερα κινηματογραφηση που εχει κανει ο Winans και την εκπληκτικη cut motion χορογραφια στην μαχη στο νοσοκομειο.Φυσικα για εμενα προκειται για την απολυτη cult ταινια, μια ωδη στην χαοτικη ανθρωπινη φυση, με βομβαρδισμο νοηματων και εικονων, αυτη η ταινια σε μερικες δεκαετιες θα θεωρειται κλασικη. Δε ξέρω αν σε μερικές δεκαετίες θα θεωρείται κλασική...το βρίσκω λίγο υπερβολικό αλλά ας αποφανθούν γι αυτό οι ιστορικοί του μέλλοντος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το χαμηλό budget δεν την αποτρέπει από το να είναι φιλόδοξη αλλά αντιθέτως την κάνει πιο τολμηρή κάτι που αν θες δε θα γινόταν αν μιλούσαμε για Χολυγουντιανή παραγωγή. Εγώ δεν την έχω δει 6 φορές αλλά μόνο μία, παρόλα αυτά ο Winans με "τρέλανε" με τις ιδέες του και τον τρόπο που τις προσέγγισε (που παρεμπιπτόντως έγραψε και το εκπληκτικό -johnmurphiko- soundtrack). Θα την ξαναδώ σίγουρα κάποια στιγμή.
koulouri Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Ειδα το 28 days later 7.6/10 απο το imdb και θα συμφωνησω, τρομακτικο, ωραιο σεναριο, οχι τραβηγμενα πραγματα γενικα πολυ καλο!!! Τωρα ψαχνω να δω αν συνδεεται με το 28 weeks later
Genatos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ειδα το 28 days later 7.6/10 απο το imdb και θα συμφωνησω, τρομακτικο, ωραιο σεναριο, οχι τραβηγμενα πραγματα γενικα πολυ καλο!!! Τωρα ψαχνω να δω αν συνδεεται με το 28 weeks later Ειναι και καλα η συνεχεια του, ομως με διαφορετικους πρωταγωνιστες!
weber122 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Gone baby gone. Καλή ταινία με πολύ ωραίες σκηνές. Έχει πολύ διάλογο αλλά δεν είναι κουραστικός
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Το 28 weeks later ήταν πιο νευρώδες από το προηγούμενο. Μου άρεσε περισσότερο.
koulouri Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 σε καμια ωριτσα κλεινω πατζουρια, στορια κλπ και το πεταω να το δω!! Για να μην χασω και τον ενθουσιασμο!! Παντως επειδη δεν ειμαι φαν των ζομπι κλπ νομιζα θα ειναι αηδια αλλα ηταν εκπληκτικο και στην ουσια τα ζομπι ειχαν δευτερη, τριτη θεση στην ταινια!! Sent from my iPhone using Insomnia
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Το 28 days later ειναι κατι παραπανω απο μια απλη ζομποταινια. Αγαπαμε Boyle και μουσικη John Murphy..
john1987 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 To Rite το ειδες κανεις αλλος?Καλο? Βλεπω μονο 6,2 στο imdb.
koulouri Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 μολις ειδα και το 28 weeks later.. εξισου πολυ καλο..περισσοτερες σκηνες με ζομπι! τα συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν τα εχουν δει..και να σημειωθει οτι δεν ειμαι φαν των ζομπι ταινιων.. Sent from my iPhone using Insomnia
marantonis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 To Rite το ειδες κανεις αλλος?Καλο? Βλεπω μονο 6,2 στο imdb. Δεν το εχω δει και δε νομιζω οτι αξιζει να το κανω.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 μολις ειδα και το 28 weeks later.. εξισου πολυ καλο..περισσοτερες σκηνες με ζομπι! τα συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν τα εχουν δει..και να σημειωθει οτι δεν ειμαι φαν των ζομπι ταινιων.. Sent from my iPhone using Insomnia Πραγματικα ταινιαρες και οι 2. Ταινιες που θα αντεξουν στο χρονο.
margaritagr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 due date Δε πολυγελασα, μετρια ταινια θα λεγα.. 6-7/10
marantonis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 due date Δε πολυγελασα, μετρια ταινια θα λεγα.. 6-7/10 Καλα δεν ειναι και η κωμωδια της πενταετιας, ουτε καν της χρονιας. Δικαιη βαθμολογια.
Ryuuma Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 13 Tzameti Δοξα τω Χαουζ, που ειδα εγκαιρως οτι το φετινο "13" ηταν Αμερικανικο remake της ταινια αυτης, και δεν το παρακολουθησα. Αποκλειεται να 'ταν τοσο καλο. Παντως το οριτζιναλ ειχε: α) Με διαφορα την καλυτερη ασπρομαυρη φωτογραφια που εχω δει -και δεν ειμαι καθολου φαν του μπλακ εν γουαιτ-, προσεθετε σαφως πολλους ποντους στην ατμοσφαιρα. β) εξοχη ενορχηστρωση γ) Κορυφαιο πρωταγωνιστη (εκρηκτικος συνδυασμος ερμηνειας και εμφανισης) δ) Σοκαριστικα αγωνιωδεις, καλοφτιαγμενες, ασυνηθιστες σκηνες (σ΄ αυτο μετραει και το σεναριο βεβαιως). Και γαμω τις ταινιες δηλαδη. 8/10 Φιλε Marantoni πολυ καλο το 13 tzameti , αλλα δεν νομιζω πως συγκρινεται με το Αnime " kaiji " !!!! Ειμαι σιγουρος πως το ξερεις , αλλα αν δεν το εχεις δει στο προτεινω 100% ... Εχει βγει και σε jap. ταινια αλλα καμια σχεση με το anime ..
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 το ΙΝΚ, δεν μου αρεσε, απο αυτα που ειχα διαβασει και απο το trailer περιμενα κάτι αναλογο του donnie darko ή του lost hightway. πρωτοτυπο μεν αλλα τιποτα παραπανω. 6/10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις