Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες πηγα και ειδα το King's Speech. Θεωρω οτι ειναι απο τις πιο αξιολογες ταινιες που εχω δει εσχατως με πολυ δυνατες ερμηνειες απο τους 2 πρωταγωνιστες. Εξυπνο χιουμορ, μετριο θεμα αλλα αναβαθμιζεται αισθητα απο 2 πολυ καλες ερμηνειες. Πραγματικα αξιζει να το δειτε!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κι εγώ το είδα προχθες το Little Fockers. Δεν μπορώ να πω ότι μ'άρεσε. Αν και ήμουν σε φάση για χαζοκωμωδιούλα και αν και στο πρώτο και το δεύτερο πέρασα ωραία, εδώ κάτι με κούρασε. Δεν είχαν πολλές ιδέες και μερικές ήταν πολύ τραβηγμένες και προβλέψιμες.

Δημοσ.

Κι εγώ το είδα προχθες το Little Fockers. Δεν μπορώ να πω ότι μ'άρεσε. Αν και ήμουν σε φάση για χαζοκωμωδιούλα και αν και στο πρώτο και το δεύτερο πέρασα ωραία, εδώ κάτι με κούρασε. Δεν είχαν πολλές ιδέες και μερικές ήταν πολύ τραβηγμένες και προβλέψιμες.

Θα συμφωνησω!Εγω γελασα μονο στο τελος.. :-(

Δημοσ.

Έγώ δεν κατάφερα να φτασω μέχρι εκεί. Είδα μια ώρα και το έκλεισα.

Χεχε..Δεν εχασες τιποτα το ιδιαιτερο :P

Δημοσ.

13 Tzameti

Δοξα τω Χαουζ, που ειδα εγκαιρως οτι το φετινο "13" ηταν Αμερικανικο remake της ταινια αυτης, και δεν το παρακολουθησα. Αποκλειεται να 'ταν τοσο καλο. Παντως το οριτζιναλ ειχε: α) Με διαφορα την καλυτερη ασπρομαυρη φωτογραφια που εχω δει -και δεν ειμαι καθολου φαν του μπλακ εν γουαιτ-, προσεθετε σαφως πολλους ποντους στην ατμοσφαιρα. β) εξοχη ενορχηστρωση γ) Κορυφαιο πρωταγωνιστη (εκρηκτικος συνδυασμος ερμηνειας και εμφανισης) δ) Σοκαριστικα αγωνιωδεις, καλοφτιαγμενες, ασυνηθιστες σκηνες (σ΄ αυτο μετραει και το σεναριο βεβαιως). Και γαμω τις ταινιες δηλαδη.

8/10

Δημοσ.

Μόλις είδα το "The social network"..Δεν είχε τπτ το ιδιαίτερο.Συμπαθητική ταινία για να περάσεις ένα βραδάκι :-)

Ας ειναι καλα το marketing :rolleyes:

Δημοσ.

Έχω ακούσει καλά λόγια για το "City of God".Κανείς εδώ πέρα που να το έχει δει???

Πρεπει να μην τους αρεσε για να ειπαν απλα καλα λογια. Η ταινια περνει ευκολα 10 με τονο.

Δημοσ.

Πρεπει να μην τους αρεσε για να ειπαν απλα καλα λογια. Η ταινια περνει ευκολα 10 με τονο.

οντως αριστη ταινια. Μη λησμονήσεις να την δείς.

Δημοσ.

Paul

Πολύ καλύτερο του αναμενόμενου. O Simon Pegg (Shaun of the dead, Hot fuzz) το πάει καλά. Επίσης γουστάρω Seth Rogen.

Βγάζει γέλιο και δεν έχει πολλά κλισέ. Αν θέλετε να δείτε κωμωδία αξίζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...