kanesaxo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 πριν λίγες μέρες αυτό http://www.imdb.com/title/tt1393746/ Πολύ καλή ταινία.
bele Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Προχθες ειδα το Contact http://www.imdb.com/title/tt0118884/ (8/10) και χθες το 2001 a space odyssey http://www.imdb.com/title/tt0062622/ 5/10 για μενα.Σιγουρα πρωτοποριακο για την εποχη του και σιγουρα μια απο τις καλυτερες ταινιες επιστημονικης φαντασιας αλλα με χαλασε οτι περιμενα ενα μισαωρο για τους πρωτους διαλογους.Περισσοτερο μου αρεσε το τελος..
sofiathereal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Hackers 1995 Link 7/10 για την Jolie και τον Stevens
koulouri Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 bele Σε καποιο σημειο ( αν θυμαμαι καλα.. ) παιζει μουσικη ( ηχος.. ) και σβηνει σιγα σιγα η εικονα..Μενει μαυρη καμια 30" οποτε νομιζα οτι εσβησε, κουνουσα το ποντικι, ανοιξα εκλεισα την οθονη αλλα τελικα καταλαβα οτι ηταν σκηνοθετικη "τσαχπινια"!! Συμφωνω απολυτα μαζι σου.. Sent from my iPhone using Insomnia
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ούτε καν 6.8; το 6.5 λιγο το 7 δεν το πιστευα γιαυτο για την ακριβεια 6.75 ηθελα να βαλω αλλα λεω ας σταματησω εδω τα ψηφια. Παντως ηταν αρκετα καλη ταινια απλα δεν με τρελανε 8 βαζω δυσκολα τελευταια
DKNI Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ΣΚ ειχα συνεχομενες προβολες Τhe King's Speech Εξαιρετικες ερμηνιες, ομορφη φωτογραφια, καλος ρυθμος αλλα με αφησε με την αισθηση "οκ, εμενα τι με ενδιαφερει?" The Company Men Πολυ καλο για οποιον ζει παρομοια άγχη (ή φοβαται μην τα ζησει συντομα), αρκετα καλες ερμηνιες και σκηνοθεσια, ωραιοποιει καπως ενα γκρουπ ανθρωπων που φταιει για την κριση και αρα γιατι να τους λυπηθω αλλα μαλλον θελει να περασει πως οσο ψηλα κι αν εισαι, παντα μπορεις να πεσεις Τhe Fighter Βαρεθηκα τη ζωη μου μεχρι την μεση, πολυ καλο οταν απεκτησε υποθεση. Φοβερος Μπειλ, πολυ καλος Γουολμπεργκ. Οχι τοσο διασκεδαστικο όσο το Ροκι, όχι τοσο καλλιτεχνικο όσο το Οργισμενο Είδωλο αλλα σιγουρα ενδιαφερον, καλοφτιαγμενο και για μενα μεγαλυτερος ανταγωνιστης του Black Swan αποτι το Kings Speech
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ΣΚ ειχα συνεχομενες προβολες Τhe King's Speech Εξαιρετικες ερμηνιες, ομορφη φωτογραφια, καλος ρυθμος αλλα με αφησε με την αισθηση "οκ, εμενα τι με ενδιαφερει?" The Company Men Πολυ καλο για οποιον ζει παρομοια άγχη (ή φοβαται μην τα ζησει συντομα), αρκετα καλες ερμηνιες και σκηνοθεσια, ωραιοποιει καπως ενα γκρουπ ανθρωπων που φταιει για την κριση και αρα γιατι να τους λυπηθω αλλα μαλλον θελει να περασει πως οσο ψηλα κι αν εισαι, παντα μπορεις να πεσεις Τhe Fighter Βαρεθηκα τη ζωη μου μεχρι την μεση, πολυ καλο οταν απεκτησε υποθεση. Φοβερος Μπειλ, πολυ καλος Γουολμπεργκ. Οχι τοσο διασκεδαστικο όσο το Ροκι, όχι τοσο καλλιτεχνικο όσο το Οργισμενο Είδωλο αλλα σιγουρα ενδιαφερον, καλοφτιαγμενο και για μενα μεγαλυτερος ανταγωνιστης του Black Swan αποτι το Kings Speech Το the fighter,πιστευω θα επρεπε να το συγκρινουμε με το cinderella man,και πιστευω πως το δευτερο ηταν καλυτερο.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Είδα για δεύτερη φορά το Wrestler (http://www.imdb.com/title/tt1125849/). Φοβερό πραγματικά. 8/10 εύκολα.
DKNI Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Το the fighter,πιστευω θα επρεπε να το συγκρινουμε με το cinderella man,και πιστευω πως το δευτερο ηταν καλυτερο. Μπλιαχ, πολυ mainstream για τα γουστα μου. Κλασσικος μελοΡον Χαουαρντ Το Fighter μπορει να ειναι κλισε underdog story αλλα ειναι πολυ καλυτερα δωσμενο με την οικογενεια, την γειτονια κτλ
Luciddream Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Tropa De Elite 2... not bad... αλλα περίμενα πολύ περισσότερα :-(
Darky Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ειδα το "the 3 idiots",ημουν προκατειλημμένος και περίμενα μια βλακεια μιας και δεν ειμαι bollywood fan αλλα ηταν μια πραγματικα καταπληκτικη ταινια! 9/10
bele Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 bele Σε καποιο σημειο ( αν θυμαμαι καλα.. ) παιζει μουσικη ( ηχος.. ) και σβηνει σιγα σιγα η εικονα..Μενει μαυρη καμια 30" οποτε νομιζα οτι εσβησε, κουνουσα το ποντικι, ανοιξα εκλεισα την οθονη αλλα τελικα καταλαβα οτι ηταν σκηνοθετικη "τσαχπινια"!! Συμφωνω απολυτα μαζι σου.. Sent from my iPhone using Insomnia Xαχα...ναι πραγματι koulouri,κατι παρομοιο επαθα και εγω στο ιδιο σημειο!Καλα το μισαωρο με τους πιθηκους τι το ηθελε;Το "νοημα" της εξελιξης του ανθρωπου μπορουσε να το πετυχει σε σε 5-10 λεπτα το πολυ...
traganeus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ειδα το "the 3 idiots",ημουν προκατειλημμένος και περίμενα μια βλακεια μιας και δεν ειμαι bollywood fan αλλα ηταν μια πραγματικα καταπληκτικη ταινια! 9/10 Παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι γι'αυτό?
Darky Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι γι'αυτό? Δυστηχως δεν βρηκα και το ειδα με αγγλικους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις