Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν κατι εχει βαθμολογιες απ' ολο το φορουμ(κι ολο το internet γενικα) 2/10, 3/10, 4/10, και μετα καθεστε και το βλεπετε περιμενοντας να δειτε κατι ωραιο, δε φταινε οι δημιουργοι της ταινιας, ουτε σας παιρνει να γκρινιαξετε :devil:

Δημοσ.

χθες ειδα το Le scaphandre et le papillon (το σκάφανδρο και η πεταλούδα), νομίζω η βαθμολογία απο το imdb (8.1) ειναι δίκαια, από τα πιο ποιοτικά που έχω δει, και ότι ειναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία νομίζω το κάνει πιο ενδιαφέρον B)

Δημοσ.

Μπορουμε να προσθεσουμε κι αλλους αριθμους; πχ 6.75432/10?

Εξαρτάται απο την διορατική ικανότητα του γούστου. Συνήθως κάνουμε στρογγυλοποίηση στο τρίτο ψηφίο αλλά μερικοί δεν υπολογίζουν τα σφάλματα (πράγματα που δεν κατάλαβαν απο την ταινία, σκηνές που χάσαν απο το blinking κ.α) Είναι πολλά δεν είναι έτσι απλό.

Δημοσ.

memento αρκετα καλο 6.7/10

Memento, αρκετά καλό; 6.7; Έχεις ξαναδεί τέτοια ταινία;! ^_^

Δημοσ.

The good, the bad and the weird

Action/adventure western (ή μαλλον "eastern"), απο τον σκηνοθετη του φοβερου και τρομερου "A tale of two sisters", Ji-woon Kim. Δεν ειναι ακριβως στα ειδη που εχω ιδιαιτερη προτιμηση, γι' αυτο δεν κατενθουσιαστηκα κιολας αλλα σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλα κινηματογραφημενο, εχει μερικες εντυπωσιακες σκηνες, ταιριαστη μουσικη, απειρα μπουμ μπουμ και χιουμορ. Διασκεδαση δηλαδη.

7/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...