DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Blue Valentine. Καλό αλλά όχι και ταινία της χρονιάς. 7,8/10
koulouri Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Despicable me ( ελπιζω μα το εγραψα σωστα ) το ειδα με 4 κοπελιες παρεα.... Λοιπον 7.5/10 μεχρι την μεση 0 μηδεν η ταινια.. αλλα απο την μεση και μετα εδωσε ρεστα! Sent from my iPhone using Insomnia
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μάλλον θα απογειώθηκε η δράση μετά ε?
koulouri Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μάλλον θα απογειώθηκε η δράση μετά ε? εφε, εκρηξεις, αγωνια κλπ κλπ.. :Ρ 1ον ειχε γελιο 2ον τι να εβλεπα με 4 κοπελες; την τσοντα της Τζουλιας, die hard ή το the chaser? ( αν και η τσοντα της Τζουλιας δε θα με χαλαγε!! ) Sent from my iPhone using Insomnia
marantonis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δειξτε σεβασμο στο Despicable me ρε. Ειναι απ'τα καλυτερα CGI. 2ον τι να εβλεπα με 4 κοπελες; http://www.imdb.com/title/tt1273235/
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 εφε, εκρηξεις, αγωνια κλπ κλπ.. :Ρ 1ον ειχε γελιο 2ον τι να εβλεπα με 4 κοπελες; την τσοντα της Τζουλιας, die hard ή το the chaser? ( αν και η τσοντα της Τζουλιας δε θα με χαλαγε!! ) Sent from my iPhone using Insomnia Αφου της βάζεις 0 μέχρι τη μέση. Πλάκα με κάνεις φιλαράκι? Είπαμε , υποκειμενικά αλλά εντάξει. Πες μου μια ταινία που σου άρεσε. ΜΗΔΕΝ. ΜΠΑΜ . Ε και λίγη αντικειμενικότητα καλή είναι.
bele Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Το χε με 5.6 το imbd αλλα λεω δε μπορει να ναι ΤΟΣΟ βλακεια. Γμτ ειχεν δικιο Το due date αξιζει λες;; Sent from my iPhone using Insomnia To due date καλο αλλα περιμενα περισσοτερο γελιο.Μονο ο Zack Galifianakis κραταει την ταινια σε αποδεκτα επιπεδα.
bluesattack Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ειδα το 13 , το remake του tzameti.Καλουτσικο
ravend Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 i spit on your grave / day of the woman αρκετά ενδιαφέρον,πόσο μάλλον για remake. σε κρατάει σε ενδιαφέρον και μου άρεσε η φωτογραφία που είχε γενικότερα. χωρίς να είμαι φαν του είδους,ούτε κάν δηλαδή θα του έβαζα ένα 7/10
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ειδα το 13 , το remake του tzameti.Καλουτσικο Για ποιο λόγο να κάνεις τέτοιο remake; Η αυθεντική ήταν άψογη!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Για ποιο λόγο να κάνεις τέτοιο remake; Η αυθεντική ήταν άψογη! Δεν ομιλούσαν Εγγλέζικα...
marantonis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 A, ειναι remake το 13; Ωραια, θα δω το αυθεντικο (μονο).
Genatos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Επειδη εχω δει και τα δυο το 1ο εκτος απο οτι δεν μιλουσαν Αγγλικα ηταν και ασπρομαυρο και εκει στο Αμερικα δεν εχουν μαθει απο τετοια... Οπως και να χει δεν αξιζει να δει καποιος το remake για κανεναν λογο, μιλαμε για μια ταινια μολις 4-5 ετων που εγινε φετος και remake χωρις προφανη λογο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις