Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Confessions (Kokuhaku)

Απο τις "περιεργες" Ιαπωνικες ταινιες, που σε κανουν να απορεις γιατι συμπεριφερονται ετσι οι χαρακτηρες, και γιατι παρουσιαζεται με τοσο αλλοκοτο τροπο η σχετικα απλη στην ουσια υποθεση, κανοντας σε ν' αναρωτιεσαι αν ειναι τοσο μεγαλες οι πολισμικες διαφορες με τον δυτικο κοσμο... και αλλα που βαριεμαι ν' αναλυω. Ψυχολογικο θριλερ που θυμιζει σε καποια σημεια μουσικο βιντεοκλιπ, καλοσκηνοθετημενο, με ενδιαφερουσα υποθεση που δεν ειναι τοσο επιφανειακη οσο μπορει να φαινεται, με ασυνηθιστη ροη, μερικες σπλαττεριες απο δω κι απο κει, καποιους ωραιους διαλογους και διακυμανσεις στον ενθουσιασμο.

7/10

Faster

Action ταινια με τον Dwayne -δε ροκ- Johnson, και σε Β' Ανδρικο τον Billy Bob Thornton. Διασκεδαστικη, χωρις παρα πολλα ενοχλητικα κλισε, αλλα δεν ηταν και τιποτα πρωτοτυπο. Αυτο νομιζω τα εξηγει ολα "An ex-con sets out to avenge his brother's death after they were double-crossed during a heist years ago.". Πολυ καλυτερο παντως απο το Red του γουιλις κι αλλα τετοια, με καποιο κινηματογραφικο (George Tillman Jr.) και μουσικο ενδιαφερον (Clint Mansell).

6.5/10

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μολις τελειωσα το cube 1 Ωραια ταινια, περασε ευχαριστα η ωρα

Μπορω να πω οτι το τελος δε το περιμενα αν και απο ωρα πριν ελεγα οτι

ο μπατσος δε θα χει πεθανει

αξιζουν οι συνεχειες?? ή μαλλον τωρα που το σκεφτομαι, ας μου καποιος τι γινεται στο τελος, ποιος ειναι πισω απ ολα κλπ :mrgreen:

Αν είσαι φαν αυτού του πράγματος που πραγματεύεται το cube τότε όλα τα cube είναι γαμηστερά. Προσωπικά τα έχω δει απο καμιά 3αρα φορές το καθένα.

Δημοσ.

αξιζουν οι συνεχειες?? ή μαλλον τωρα που το σκεφτομαι, ας μου καποιος τι γινεται στο τελος, ποιος ειναι πισω απ ολα κλπ :mrgreen:

Όχι, δεν αξίζουν. Όλο το νόημα του Cube είναι η πρώτη ταινία και ο τρόπος που τελειώνει ακριβώς.

Δεν είναι ακριβώς spoiler, αλλά επειδή μπορεί κάποιος να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος:

Η ζωή είναι ένα μυστήριο, δεν ξέρεις τι συμβαίνει, δεν ξέρεις γιατί βρίσκεσαι εδώ που βρίσκεσαι και οι διάφοροι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν αυτό το μυστήριο με το δικό τους τρόπο. Άμα δοθούν απαντήσεις, όλη η φιλοσοφία χάνεται. Είναι σαν να γυρίζεις μια ταινία για το νόημα της ζωής και στο τέλος να δίνεις και απάντηση (βλέπε Monty Python's The Meaning Of Life).

Για μένα τα sequel προδίδουν όλα αυτά για τα οποία έγινε η πρώτη ταινία και μάλιστα πολύ άσχημα και Αμερικανιάρικα. Απλά τα αγνοώ. Άλλωστε είναι από άλλους συντελεστές, που τους βγάλανε από το σωρό που έχουν μαζεμένο εκεί στο Hollywood, για να εκμεταλλευτούν το cult following της πρώτης ταινίας.

Δημοσ.

The Mechanic

Μπορώ να πω πλέον με σιγουριά ότι ο Statham είναι ικανός να υπερασπιστεί το action genre. Αν και ο πιτσιρικάς (Ben Foster) ήταν πάρα πολύ καλός, δεν μου κάνει για "action hero". Τον θέλω σε drama καλύτερα.

Σκηνοθεσία αν εξαιρέσεις την κλασική π!@#$!ρια με την κάμερα πέρα δώθε στα κοντινά, ήταν σεβαστή.

Πέρασε ευχάριστα η ώρα.

Δημοσ.

Ken Park

"It's about several Californian skateboarder's life and relationships with and without their parents.". Πολυ δυσαρεστο* ρεαλιστικο, ωμο κοινωνικο-οικογενειακο-εφηβικο δραμα. Ανωτερο του προσδοκωμενου, κυριως λογω των βδελυρα σεμνοτυφων κριτικων. Εξαιρετικο σε σκηνοθεσια-φωτογραφια, πολυ προσεγμενο μουσικα (rock φασεις). Απο τα καλυτερα του ειδους, θιγει σημαντικα θεματα, με τον θεατη να λειτουργει ως παρατηρητης μπροστα στα αισχη, αλλα και το παθος για ζωη, και προκαλει προβληματισμο (αυτο φυσικα εξαρταται απο τον οποιο τη βλεπει). Και οπως ολα τα καλα επιπονα δραματα, δινει σχεδον σε καθε σκηνη της το γνωστο συμπερασμα

life is so fucked up

. Ισως καποτε να την ξαναδω. Το 6 στο imdb μου φανηκε το λιγοτερο χαζο. Πρεπει να τσεκαρω τον σκηνοθετη.

*Με μεγαλη εξαιρεση τις πολλες τοταλι uncencored sex σκηνες.

8.5/10

Δημοσ.

Ξαναείδα χτες για τρίτη φορά το π. Εντάξει ότι είναι ταινία του 9/10 το ξέραμε, αυτό που πρόσεξα είναι ότι έχει πάρα πολλές ομοιότητες με το Black Swan. Ειδικά οι σκηνές στο μετρό είναι σαν να τις έκανε copy paste με άλλους ηθοποιούς. Όχι μόνο αυτό όμως αλλά και το γενικότερο story και πορεία της ταινίας. Γενικώς θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το Black Swan ως μία πιο mainstream εκδοχή του π.

edit: ο φοβερός Mark Margolis (http://www.imdb.com/name/nm0546797/) παίζει σε όλες τις ταινίες του Aronofski

Δημοσ.

The Fighter

Ντάξει ο Bale είναι ψυχάκι, πάει και τελείωσε. Πως σκατά παίζει Equilibrium, Dark Knight και American Psycho, The Fighter, The Machinist μόνο αυτός.

Όπως διάβασα και στο imdb, αρχίζει και φέρνει σε Pacino.

O Marky πάλι προσωπικά δε με πήθει. Βασικά δεν εχω καταλάβει πως πέρνει ταινίες. Η υποκριτική του μου φαίνεται πολύ "φτηνή".

Σκηνοθετικά κατα το boxing είναι καλή, έχει και ροκιές για soundtrack οπότε με κάλυψε.

Δημοσ.

Ken Park

"It's about several Californian skateboarder's life and relationships with and without their parents.". Πολυ δυσαρεστο* ρεαλιστικο, ωμο κοινωνικο-οικογενειακο-εφηβικο δραμα. Ανωτερο του προσδοκωμενου, κυριως λογω των βδελυρα σεμνοτυφων κριτικων. Εξαιρετικο σε σκηνοθεσια-φωτογραφια, πολυ προσεγμενο μουσικα (rock φασεις). Απο τα καλυτερα του ειδους, θιγει σημαντικα θεματα, με τον θεατη να λειτουργει ως παρατηρητης μπροστα στα αισχη, αλλα και το παθος για ζωη, και προκαλει προβληματισμο (αυτο φυσικα εξαρταται απο τον οποιο τη βλεπει). Και οπως ολα τα καλα επιπονα δραματα, δινει σχεδον σε καθε σκηνη της το γνωστο συμπερασμα

life is so fucked up

. Ισως καποτε να την ξαναδω. Το 6 στο imdb μου φανηκε το λιγοτερο χαζο. Πρεπει να τσεκαρω τον σκηνοθετη.

*Με μεγαλη εξαιρεση τις πολλες τοταλι uncencored sex σκηνες.

8.5/10

φίλε μου μόλις την είδα.. (είδα που την πρότεινες και την κατέβασα!)

πααααρα πολύ καλό!!το μήνυμα που σου περνάει γενικά είναι πολύ δυνατό και σου δίνει τροφή για σκέψη!!αξίζει να την δείτε!

8.5/10 κι από μένα!Το 6άρι στο imdb με καμία κυβέρνηση!

Δημοσ.

Σοβαρα; Πολυ χαρηκα.

Ειχα δει τοσο μηδενιστικο κραξιμο σε imdb-youtube-rottentomatoes κλπ, που σκεφτηκα πως δεν βρηκε τους θεατες που της αξιζαν η ταινια.

Δημοσ.

Σοβαρα; Πολυ χαρηκα.

Ειχα δει τοσο μηδενιστικο κραξιμο σε imdb-youtube-rottentomatoes κλπ, που σκεφτηκα πως δεν βρηκε τους θεατες που της αξιζαν η ταινια.

Δεν ειναι θεμα ταινιας-θεατων.Το προβλημα για ολους ειναι ο Larry Clark.Ειναι δυνατον ο "απλος" κοσμος να δει ταινιες Larry Clark?Οταν βγηκε το πρωτοποριακο Kids επεσαν ολοι να τον φανε και εξαφανισαν την ταινια του σχεδον απο ολο τον κοσμο.Μετα βγηκε το μετριοτατο Trainspotting και ταχα ξετρελαθηκαν ολοι οταν ο Clark τα ειχε πει ΟΛΑ με την ταινιαρα του.Με το Bully τα ιδια και χειροτερα εγιναν με την ταινια να μενει στο περιθωριο.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα ταινιας-θεατων.Το προβλημα για ολους ειναι ο Larry Clark.Ειναι δυνατον ο "απλος" κοσμος να δει ταινιες Larry Clark?Οταν βγηκε το πρωτοποριακο Kids επεσαν ολοι να τον φανε και εξαφανισαν την ταινια του σχεδον απο ολο τον κοσμο.Μετα βγηκε το μετριοτατο Trainspotting και ταχα ξετρελαθηκαν ολοι οταν ο Clark τα ειχε πει ΟΛΑ με την ταινιαρα του.Με το Bully τα ιδια και χειροτερα εγιναν με την ταινια να μενει στο περιθωριο.

Δεν ειπαμε κατι διαφορετικο.

Δημοσ.

Takers - μια απλή περιπέτεια, μου άρεσε αρκετά

Fair Game - δεν λέω, ήταν αληθινή ιστορία αλλά όχι και να την κάνουν ταινία. Ενδιαφέρον μηδέν, όλη η ταινία ήταν το trailer.

Δημοσ.

πω πω αυτο το vanishing on 7th street ήταν τραγική μα#$%α. Ξεκίνησε απο το πουθενά και τέλειωσε στο τίποτα.

Το Due Date είδα ...νταξει...εχει κατι καλές στιγμές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...