marantonis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Due Date 1μιση ευχαριστη ωρα, οχι ξεκαρδιστικη αλλα με μπολικες αστειες στιγμες. Ευτυχως αποφευγει τα υπερβολικα πολλα Αμερικανικα κωμωδιο-κλισε που καταντουν αηδιαστικα. Οχι τιποτα φοβερα πρωτοτυπο, ουτε προκαλει γελιο μεχρι εγκεφαλικου, αλλα ειναι ικανοποιητικα ευρηματικο και φρεσκο καθ' ολη τη διαρκεια. 7/10
Genatos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις είδα το Twelve Monkeys http://www.imdb.com/title/tt0114746/ Φοβερή ταινία !!! Μπορείτε να προτείνετε ταινίες με παρόμοιο θέμα ? (ιούς ,αφανισμός της ανθρωπότητας κλπ κλπ ) ¨Εχω δει : Τα Mad Max 28 days Later Τα Terminator Book of Eli Wateworld I am Legend Planet Of The Apes Τα Resident Evil Equilibrium Doomsday ριξε μια ματια και εδω: List of apocalyptic films
koulouri Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 λίγο off topic ... δες πάραυτα το the road και το the book of Eli.. παρομοιο style! Χθες και προχθες ειδα το the town&the american the town: καιρο εχουν να βγαλουν καλη περιπετεια 7/10 the american: επισης καλη περιπετεια χωρις εφε κλπ κλπ 7,5/10 Sent from my iPhone using Insomnia
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt0762107/ 5/10
margaritagr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 black swan πολυ καλη ταινια!!!! 8/10 απο μενα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 I Love You Philip Morris. 5,5/10 Πέρασε τη βάση. Επιτυχία για ταινία που περιέχει γλωσσόφυλο μεταξύ ανδρών.
polonos1313 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Lucky Number Slevin Πολύ ωραία ταινία 7/10 http://www.imdb.com/title/tt0425210/
marantonis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 I Love You Philip Morris. 5,5/10 Πέρασε τη βάση. Επιτυχία για ταινία που περιέχει γλωσσόφυλο μεταξύ ανδρών.
koulouri Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 the unstopable 5/10 περασε η ωρα..Ειναι κλασσικη ταινια για Κυριακη μεσημερι Sent from my iPhone using Insomnia
Genatos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 the unstopable 5/10 περασε η ωρα..Ειναι κλασσικη ταινια για Κυριακη μεσημερι Sent from my iPhone using Insomnia Αν εννοεις το Unstoppable θα διαφωνησω! Ειναι ταινια για Δευτερα βραδακι στο Σταρ...Οχι και μεσημερι... Οπως και να χει ο Ντενζελ απογοητευει ακομα μια φορα με τις επιλογες του...
black_widow Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Let me In : Δε φταίει κανείς άλλος , εγώ φταίω που είδα το remake αντί να δω την κανονική ταινία , 5/10 DIE : Μεγάλη πατάτα , έπρεπε να την σταματήσω την ταινία στα πρώτα λεπτά που φάνηκε ότι είναι τύπου SAW η ταινία αλλά στην πιο αδιάφορη έκδοση της. Δε βαθμολογώ καν .
kosegdit Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Let me In : Δε φταίει κανείς άλλος , εγώ φταίω που είδα το remake αντί να δω την κανονική ταινία , 5/10 DIE : Μεγάλη πατάτα , έπρεπε να την σταματήσω την ταινία στα πρώτα λεπτά που φάνηκε ότι είναι τύπου SAW η ταινία αλλά στην πιο αδιάφορη έκδοση της. Δε βαθμολογώ καν . Που να έβλεπες και την κανονική της έκδοση, εκεί να δεις ξενέρα που θα έτρωγες. Εγώ πάντως είδα χθες το The Tourist και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ. 8/10 σίγουρα από μένα! Και απορώ για άλλη μια φορά με το imdb.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Στο IMDB τα παίρνουν ρε για να θάβουν τις καλές ταινίες. Άκου που σου λέω.
marantonis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Εγω πλεον εχω διαπιστωσει πως συμφωνω με το 85% των βαθμολογιων στις ταινιες του IMDB. Δε ξερω αν ειναι ανησυχητικο.
margaritagr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 μολις τελειωσα το cube 1 Ωραια ταινια, περασε ευχαριστα η ωρα Μπορω να πω οτι το τελος δε το περιμενα αν και απο ωρα πριν ελεγα οτι ο μπατσος δε θα χει πεθανει αξιζουν οι συνεχειες?? ή μαλλον τωρα που το σκεφτομαι, ας μου καποιος τι γινεται στο τελος, ποιος ειναι πισω απ ολα κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις