alfas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Είδα,χτες, τη ταινία "Ο Ασυμβίβαστος" με τον Παύλο Σιδηρόπουλο
Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Να το δεις, ο άνθρωπος σεβάστηκε πάρα πολύ το original υλικό. Προσωπικά "ξενέρωσα" που δεν έδειξε μια συγκεκριμένη mindfuck σκηνή με την Abby/Eli.
Sellers Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ρε σεις πάντως τι κακό είναι αυτό με τα αμερικάνικα remake? Δεν μπορούν να διαβάζουν υπότιτλους; Δεν μπορούν να ακούν άλλη γλώσσα απο τα ηχεία; Γιατί αν νομίζουν ότι κάνουν κάτι καλύτερο απο αυτό που ήδη υπάρχει τι να πω; Η πλειοψηφία των remake μιλάει απο μόνη της. (δεν αναφέρομαι στο let me in γενικά μιλάω). Εκενυριστικό καταντάει και χάνεις και τον χρόνο σου. Όπως όταν έκανα το λάθος και είδα το πείραμα στην αμερικάνικη του βερσιόν. Αυτό ας πούμε. ΓΙΑΤΙ? Δεν βρίσκουν νέες ιδέες να ξοδέψουν τα λεφτά τους;
freedubus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικά "ξενέρωσα" που δεν έδειξε μια συγκεκριμένη mindfuck σκηνή με την Abby/Eli. Σωστοτατότατος.
marantonis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ρε σεις πάντως τι κακό είναι αυτό με τα αμερικάνικα remake? Δεν μπορούν να διαβάζουν υπότιτλους; Δεν μπορούν να ακούν άλλη γλώσσα απο τα ηχεία; Γιατί αν νομίζουν ότι κάνουν κάτι καλύτερο απο αυτό που ήδη υπάρχει τι να πω; Η πλειοψηφία των remake μιλάει απο μόνη της. (δεν αναφέρομαι στο let me in γενικά μιλάω). Εκενυριστικό καταντάει και χάνεις και τον χρόνο σου. Όπως όταν έκανα το λάθος και είδα το πείραμα στην αμερικάνικη του βερσιόν. Αυτό ας πούμε. ΓΙΑΤΙ? Δεν βρίσκουν νέες ιδέες να ξοδέψουν τα λεφτά τους; Οταν τα 'λεγα εγω
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Είδα εχτές το εξαίσιο remake του Let The Right One In (Lat den ratte komma in). Αποψη μου παντα αλλα ειχαμε παει μια παρεα και μας φανηκε μια απο τις χειροτερες μλκς που εχουμε δει....ολα επερναν πολυ ωρα , μια ταινια που κανονικα ηταν 40 λεπτα την κανανε 2 ωρες. 21 καλο και στο ειδος του δεν ειχα δει παρομοιο 6.8/10
Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ρε σεις πάντως τι κακό είναι αυτό με τα αμερικάνικα remake? Δεν μπορούν να διαβάζουν υπότιτλους; Δεν μπορούν να ακούν άλλη γλώσσα απο τα ηχεία; Γιατί αν νομίζουν ότι κάνουν κάτι καλύτερο απο αυτό που ήδη υπάρχει τι να πω; Η πλειοψηφία των remake μιλάει απο μόνη της. (δεν αναφέρομαι στο let me in γενικά μιλάω). Εκενυριστικό καταντάει και χάνεις και τον χρόνο σου. Όπως όταν έκανα το λάθος και είδα το πείραμα στην αμερικάνικη του βερσιόν. Αυτό ας πούμε. ΓΙΑΤΙ? Δεν βρίσκουν νέες ιδέες να ξοδέψουν τα λεφτά τους; Ο σκηνοθέτης του Let Me In έχει πει (υπάρχει και στο FAQ @ imdb) According to producer Simon Oakes: "...the story was so great, so beautiful, that it should be seen by a bigger audience. So I was always saying to myself, people in Manhattan have seen it, guys like you [genre journalists/fans] because it's in your wheelhouse, in New York, in Chicago, in Chelsea, in Notting Hill, in London but no one in Glasgow or Edinburgh or Bristol or Idaho or Pittsburgh has seen this film. It's a story that needs to be seen by a wider audience. Then it came down to [the question], how do you achieve that? By paying homage to the original." Source here. Γύρισα από το Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα μαγικές ταινίες!
suspiria Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 biutiful ειδα. http://www.youtube.com/watch?v=fdWz1IFEv4k δυνατο δραμα αλλα ο κυνοδοντας αλλη κλαση*.συγκρινοντας τις 2 θα ελεγα οτι του ινιαριτου παραειναι mainstream.λανθιμε μη μασας στο τσεπακι σου το χεις το αγαλματακι.προσωπικα με ξενερωνει το πολυ δραμα (κατι θειτσες εκλαιγαν αβερτα!). και μια αλλη παρατηρηση: δειτε το βικι κριστινα μπαρτσελονα και δειτε και το μπιουτιφουλ.και στις 2 ταινιες ειναι η βαρκελωνη και στις 2 παιζει ο μπαρδεμ. *για να μη παρεξηγηθουμε δεν εννοω σαν αξια σκηνοθετη αλλα σαν υφος και ατμοσφαιρα.δεν ξερω τελικα αν ειναι και πολυ σημαντικο να ταυτιζεσαι με τον ηρωα...
hanzo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Είδα από almodovar το volver Δεν ξέρω ρε γμτ , πολύ τζάμπα χρόνο έχασα. Μήπως χάνω κάτι από την κουλτούρα του άνθρωπα και δεν το ξέρω .... ή όπως σκέφτηκε και η γκλάβα μου στο τέλος της ταινίας είναι υπερεκτιμημένος ?
bele Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Χθες ειδα το Pandorum http://www.imdb.com/title/tt1188729/ .Aρκετα καλη ταινια με κλασικο αλλα εξυπνο κατα τη γνωμη μου σεναριο.Απο ερμηνειες πρωταγωνιστων οχι κατι αξιομνημονευτο. Το τελειωμα μου αρεσε αρκετα. 7/10.
polonos1313 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις είδα το Twelve Monkeys http://www.imdb.com/title/tt0114746/ Φοβερή ταινία !!! Μπορείτε να προτείνετε ταινίες με παρόμοιο θέμα ? (ιούς ,αφανισμός της ανθρωπότητας κλπ κλπ ) ¨Εχω δει : Τα Mad Max 28 days Later Τα Terminator Book of Eli Wateworld I am Legend Planet Of The Apes Τα Resident Evil Equilibrium Doomsday
Kasrith Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 127 Hours στον κινηματογράφο χθες, και Pineapple Express σήμερα. Ένα μικρομαραθώνιο του Franco :ρ Το 127 Hours πολύ καλό. Βασισμένη σε αληθινή ιστορία Πολύ δυνατή ατμόσφαιρα, που όσο πάει γίνεται όλο και ποιο έντονη. Η ερμηνεία του Franco σίγουρα μια απο της καλύτερες της χρονιάς που μας πέρασε. 8/10 Το Pineapple Express απο την άλλη, άκρως διαφορετική ταινία/σενάριο. Εντελώς ευχάριστη stoner ταινία, με πολύ γέλιο. 7.5/10
BaLsAmoMenos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Στο Pineapple Express εγω του βαζω τουλαχιστον ενα 8/10 για τους γαματους διαλογους που εχει.
Kasrith Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά και γω θα μπορούσα, απλά στο ίδιο ποστ με 127 Hours + ίδια βαθμολογία θα φαίνεται κάπως :ρ
hanzo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις είδα το Twelve Monkeys http://www.imdb.com/title/tt0114746/ Φοβερή ταινία !!! Μπορείτε να προτείνετε ταινίες με παρόμοιο θέμα ? (ιούς ,αφανισμός της ανθρωπότητας κλπ κλπ ) ¨Εχω δει : Τα Mad Max 28 days Later Τα Terminator Book of Eli Wateworld I am Legend Planet Of The Apes Τα Resident Evil Equilibrium Doomsday λίγο off topic ... δες πάραυτα το the road
Προτεινόμενες αναρτήσεις