Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε σεις πάντως τι κακό είναι αυτό με τα αμερικάνικα remake? Δεν μπορούν να διαβάζουν υπότιτλους; Δεν μπορούν να ακούν άλλη γλώσσα απο τα ηχεία; Γιατί αν νομίζουν ότι κάνουν κάτι καλύτερο απο αυτό που ήδη υπάρχει τι να πω; Η πλειοψηφία των remake μιλάει απο μόνη της. (δεν αναφέρομαι στο let me in γενικά μιλάω). Εκενυριστικό καταντάει και χάνεις και τον χρόνο σου. Όπως όταν έκανα το λάθος και είδα το πείραμα στην αμερικάνικη του βερσιόν. Αυτό ας πούμε. ΓΙΑΤΙ? Δεν βρίσκουν νέες ιδέες να ξοδέψουν τα λεφτά τους;

Δημοσ.

Ρε σεις πάντως τι κακό είναι αυτό με τα αμερικάνικα remake? Δεν μπορούν να διαβάζουν υπότιτλους; Δεν μπορούν να ακούν άλλη γλώσσα απο τα ηχεία; Γιατί αν νομίζουν ότι κάνουν κάτι καλύτερο απο αυτό που ήδη υπάρχει τι να πω; Η πλειοψηφία των remake μιλάει απο μόνη της. (δεν αναφέρομαι στο let me in γενικά μιλάω). Εκενυριστικό καταντάει και χάνεις και τον χρόνο σου. Όπως όταν έκανα το λάθος και είδα το πείραμα στην αμερικάνικη του βερσιόν. Αυτό ας πούμε. ΓΙΑΤΙ? Δεν βρίσκουν νέες ιδέες να ξοδέψουν τα λεφτά τους;

Οταν τα 'λεγα εγω B)

Δημοσ.

Είδα εχτές το

LetMeIn.jpg

εξαίσιο remake του Let The Right One In (Lat den ratte komma in).

Αποψη μου παντα αλλα ειχαμε παει μια παρεα και μας φανηκε μια απο τις χειροτερες μλκς που εχουμε δει....ολα επερναν πολυ ωρα , μια ταινια που κανονικα ηταν 40 λεπτα την κανανε 2 ωρες.

21 καλο και στο ειδος του δεν ειχα δει παρομοιο 6.8/10

Δημοσ.

Ο σκηνοθέτης του Let Me In έχει πει (υπάρχει και στο FAQ @ imdb)

According to producer Simon Oakes: "...the story was so great, so beautiful, that it should be seen by a bigger audience. So I was always saying to myself, people in Manhattan have seen it, guys like you [genre journalists/fans] because it's in your wheelhouse, in New York, in Chicago, in Chelsea, in Notting Hill, in London but no one in Glasgow or Edinburgh or Bristol or Idaho or Pittsburgh has seen this film. It's a story that needs to be seen by a wider audience. Then it came down to [the question], how do you achieve that? By paying homage to the original." Source here.

Γύρισα από το

zz7e3b71251.jpg

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα μαγικές ταινίες!

Δημοσ.

biutiful ειδα.

http://www.youtube.com/watch?v=fdWz1IFEv4k

δυνατο δραμα αλλα ο κυνοδοντας αλλη κλαση*.συγκρινοντας τις 2 θα ελεγα οτι του ινιαριτου παραειναι mainstream.λανθιμε μη μασας στο τσεπακι σου το χεις το αγαλματακι.προσωπικα με ξενερωνει το πολυ δραμα (κατι θειτσες εκλαιγαν αβερτα!). και μια αλλη παρατηρηση: δειτε το βικι κριστινα μπαρτσελονα και δειτε και το μπιουτιφουλ.και στις 2 ταινιες ειναι η βαρκελωνη και στις 2 παιζει ο μπαρδεμ.

*για να μη παρεξηγηθουμε δεν εννοω σαν αξια σκηνοθετη αλλα σαν υφος και ατμοσφαιρα.δεν ξερω τελικα αν ειναι και πολυ σημαντικο να ταυτιζεσαι με τον ηρωα...

Δημοσ.

Είδα από almodovar το volver

Δεν ξέρω ρε γμτ , πολύ τζάμπα χρόνο έχασα. Μήπως χάνω κάτι από την κουλτούρα του άνθρωπα και δεν το ξέρω .... ή όπως σκέφτηκε και η γκλάβα μου στο τέλος της ταινίας είναι υπερεκτιμημένος ?

Δημοσ.

Μόλις είδα το Twelve Monkeys

http://www.imdb.com/title/tt0114746/

Φοβερή ταινία !!!

Μπορείτε να προτείνετε ταινίες με παρόμοιο θέμα ? (ιούς ,αφανισμός της ανθρωπότητας κλπ κλπ )

¨Εχω δει :

Τα Mad Max

28 days Later

Τα Terminator

Book of Eli

Wateworld

I am Legend

Planet Of The Apes

Τα Resident Evil

Equilibrium

Doomsday

Δημοσ.

127 Hours στον κινηματογράφο χθες, και Pineapple Express σήμερα. Ένα μικρομαραθώνιο του Franco :ρ

Το 127 Hours πολύ καλό. Βασισμένη σε αληθινή ιστορία Πολύ δυνατή ατμόσφαιρα, που όσο πάει γίνεται όλο και ποιο έντονη. Η ερμηνεία του Franco σίγουρα μια απο της καλύτερες της χρονιάς που μας πέρασε. 8/10

Το Pineapple Express απο την άλλη, άκρως διαφορετική ταινία/σενάριο. Εντελώς ευχάριστη stoner ταινία, με πολύ γέλιο. 7.5/10

Δημοσ.

Μόλις είδα το Twelve Monkeys

http://www.imdb.com/title/tt0114746/

Φοβερή ταινία !!!

Μπορείτε να προτείνετε ταινίες με παρόμοιο θέμα ? (ιούς ,αφανισμός της ανθρωπότητας κλπ κλπ )

¨Εχω δει :

Τα Mad Max

28 days Later

Τα Terminator

Book of Eli

Wateworld

I am Legend

Planet Of The Apes

Τα Resident Evil

Equilibrium

Doomsday

λίγο off topic ... δες πάραυτα το the road

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...