Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από το Black Swan.

Υπέροχο. 9/10. Αν λίγα χρόνια πριν μου έλεγες ότι θα δω ταινία με μπαλέτο και θα βάλω και 9 μάλλον θα σε περνούσα για τρελό.

Πλέον πιστεύω ότι και ταινία με πορδές να βγάλει ο Αρονόφσκι κάτω από 8/10 δε παίρνει.

Δημοσ.

"This is England" αλλη μια "politically correct" ταινια δειγμα της εποχης.

Δεν μου φάνηκε καθόλου politically correct ταινία. Έδειχνε μια πραγματικότητα. Αρκετά ωμά και όχι ωραιοποιημένα.

το gren torino το εχει σημερα στο star :)

Το είδα σήμερα :) Πολύ καλή ταινία. Και συγκινητική, φοβερή ερμηνεία ο Ίστγουντ.

Δημοσ.

Δεν μου φάνηκε καθόλου politically correct ταινία. Έδειχνε μια πραγματικότητα. Αρκετά ωμά και όχι ωραιοποιημένα.

Οι ταινιες ειναι ειτε τεχνη,ψυχαγωγια,αποψεις,ειτε προπαγανδα.Πραγματικοτητα χλωμο.

Δημοσ.

Οι ταινιες ειναι ειτε τεχνη,ψυχαγωγια,αποψεις,ειτε προπαγανδα.Πραγματικοτητα χλωμο.

Υπάρχουν ταινίες εμπνευσμένες από την πραγματικότητα. Χωρίς προπαγάνδα. Αυτή η ταινία ήταν μια από αυτές. Προσωπική μου άποψη εν πασει περιπτώσει...

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από το Black Swan.

Υπέροχο. 9/10. Αν λίγα χρόνια πριν μου έλεγες ότι θα δω ταινία με μπαλέτο και θα βάλω και 9 μάλλον θα σε περνούσα για τρελό.

Πλέον πιστεύω ότι και ταινία με πορδές να βγάλει ο Αρονόφσκι κάτω από 8/10 δε παίρνει.

Θα μπορούσε κάλλιστα να γράφει Kasrith σαυτό το ποστ αντι DeadOrganPlayer...

Δημοσ.

Υπάρχουν ταινίες εμπνευσμένες από την πραγματικότητα. Χωρίς προπαγάνδα. Αυτή η ταινία ήταν μια από αυτές. Προσωπική μου άποψη εν πασει περιπτώσει...

Αποψη σου φιλε μου,οντως.

Δημοσ.

Μαλιστα.Το διαβασαμε και αυτο.Οτι το This Is England ειναι politically correct ταινια!Ενταξει ειπαμε οτι ο καθενας βλεπει διαφορετικα μερικα πραγματα αλλα το να διαστρεβλωνεται η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικο.Πρεπει να εισαι ο μοναδικος παγκοσμιως που το πιστευει αυτο για αυτη την ταινια.Πιστευω οτι αν σε ακουγε ο Meadows θα του επεφτε και η φαλακρα.

Σε οσους αρεσε η ταινια να δουν οπωσδηποτε και την μινι σειρα που παιχτηκε το 2010 με τιτλο This Is England '86.Ειναι ακομη καλυτερη και απο την ταινια.

Δημοσ.

Επ και να μη ξεχάσω το Pineapple Express , μια stoner κωμωδία Link με στοιχεία περιπέτειας. Γέλασα και πέρασα πολύ ευχάριστα την ώρα μου . Αποκάλυψη ο James Franco που έπαιζε το Green Goblin στο Spiderman 7.5/10 εύκολα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα , μου φέρνει αρκετές επιρροές από Big Lebowski .

το ειδα προσφατα, όντως πολύ γέλιο, 7,5 και απο μένα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...