DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Tο FIGTER , μου άρεσε είναι αρκετά ρεαλιστικό! το gren torino το εχει σημερα στο star gren torino & FIGTER από τις αγαπημένες μου!
Millennium Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 "This is England" αλλη μια "politically correct" ταινια δειγμα της εποχης.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μόλις γύρισα από το Black Swan. Υπέροχο. 9/10. Αν λίγα χρόνια πριν μου έλεγες ότι θα δω ταινία με μπαλέτο και θα βάλω και 9 μάλλον θα σε περνούσα για τρελό. Πλέον πιστεύω ότι και ταινία με πορδές να βγάλει ο Αρονόφσκι κάτω από 8/10 δε παίρνει.
Eftych Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 "This is England" αλλη μια "politically correct" ταινια δειγμα της εποχης. Δεν μου φάνηκε καθόλου politically correct ταινία. Έδειχνε μια πραγματικότητα. Αρκετά ωμά και όχι ωραιοποιημένα. το gren torino το εχει σημερα στο star Το είδα σήμερα Πολύ καλή ταινία. Και συγκινητική, φοβερή ερμηνεία ο Ίστγουντ.
bele Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Tωρα κατεβαζω το skyline...για να δουμε θα μας φαει τζαμπα την ωρα ή οχι
Millennium Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δεν μου φάνηκε καθόλου politically correct ταινία. Έδειχνε μια πραγματικότητα. Αρκετά ωμά και όχι ωραιοποιημένα. Οι ταινιες ειναι ειτε τεχνη,ψυχαγωγια,αποψεις,ειτε προπαγανδα.Πραγματικοτητα χλωμο.
Eftych Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Οι ταινιες ειναι ειτε τεχνη,ψυχαγωγια,αποψεις,ειτε προπαγανδα.Πραγματικοτητα χλωμο. Υπάρχουν ταινίες εμπνευσμένες από την πραγματικότητα. Χωρίς προπαγάνδα. Αυτή η ταινία ήταν μια από αυτές. Προσωπική μου άποψη εν πασει περιπτώσει...
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 bedtime stories δεν ξερω γιατι το δα το περιμενα οτι δεν θα ηταν καλο .... 3.5/10 δεν προσφερει σαν εργο τπτ οχι οτι καταπιεζεσαι να το δεις αλλα απλα δεν εχει να προσφερει νομιζω
Kasrith Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μόλις γύρισα από το Black Swan. Υπέροχο. 9/10. Αν λίγα χρόνια πριν μου έλεγες ότι θα δω ταινία με μπαλέτο και θα βάλω και 9 μάλλον θα σε περνούσα για τρελό. Πλέον πιστεύω ότι και ταινία με πορδές να βγάλει ο Αρονόφσκι κάτω από 8/10 δε παίρνει. Θα μπορούσε κάλλιστα να γράφει Kasrith σαυτό το ποστ αντι DeadOrganPlayer...
Millennium Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχουν ταινίες εμπνευσμένες από την πραγματικότητα. Χωρίς προπαγάνδα. Αυτή η ταινία ήταν μια από αυτές. Προσωπική μου άποψη εν πασει περιπτώσει... Αποψη σου φιλε μου,οντως.
fearwhatnow Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μαλιστα.Το διαβασαμε και αυτο.Οτι το This Is England ειναι politically correct ταινια!Ενταξει ειπαμε οτι ο καθενας βλεπει διαφορετικα μερικα πραγματα αλλα το να διαστρεβλωνεται η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικο.Πρεπει να εισαι ο μοναδικος παγκοσμιως που το πιστευει αυτο για αυτη την ταινια.Πιστευω οτι αν σε ακουγε ο Meadows θα του επεφτε και η φαλακρα. Σε οσους αρεσε η ταινια να δουν οπωσδηποτε και την μινι σειρα που παιχτηκε το 2010 με τιτλο This Is England '86.Ειναι ακομη καλυτερη και απο την ταινια.
3leven Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Paranormal Activity 1 & 2.. Κατι παραπανω απο μουφα.. 1 βαθμο και στα δυο μαζι..
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Επ και να μη ξεχάσω το Pineapple Express , μια stoner κωμωδία Link με στοιχεία περιπέτειας. Γέλασα και πέρασα πολύ ευχάριστα την ώρα μου . Αποκάλυψη ο James Franco που έπαιζε το Green Goblin στο Spiderman 7.5/10 εύκολα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα , μου φέρνει αρκετές επιρροές από Big Lebowski . το ειδα προσφατα, όντως πολύ γέλιο, 7,5 και απο μένα
Sugizo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 It's Kind of a Funny Story 7/10 από εμενα, καλο ταινιάκι, πολύ χαλαρό και αρκετά inspiring.
Προτεινόμενες αναρτήσεις