DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Buried. Πολύ κακό για το τίποτα. 5,5/10.
Eftych Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Είδα στην τηλεόραση χτες το This is England, καλή αγγλική ταινία, εποχή Θάτσερ, τέλους του πολέμου των Φώκλαντς, αγγλοτζαμαικανή μουσική, αλλά και άνοδος των skinheads... Μια ταινία με κοινωνιολογική ματιά για τα προβλήματα ρατσισμού, μερικές σκηνές "γροθιές στο στομάχι"... και αρκετά επίκαιρη για την Ελλάδα του σήμερα πιστεύω. Πολύ καλές οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών.
Genatos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Κρατησα την αναπνοη μου... Εβαλα το DVD του Tourist... Μετα απο 100 λεπτα αναπνεω και παλι... Μετα το Salt αυτο ρε Αντζελινα?Γιατι τοσο κακες επιλογες?? Και συ ρε Τζονι...Ελεος εισαι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 εδώ έχει γίνει πετσί και κόκκαλο, με τις επαγγελματικές της επιλογές απορείς?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Είδα στην τηλεόραση χτες το This is England, καλή αγγλική ταινία, εποχή Θάτσερ, τέλους του πολέμου των Φώκλαντς, αγγλοτζαμαικανή μουσική, αλλά και άνοδος των skinheads... Μια ταινία με κοινωνιολογική ματιά για τα προβλήματα ρατσισμού, μερικές σκηνές "γροθιές στο στομάχι"... και αρκετά επίκαιρη για την Ελλάδα του σήμερα πιστεύω. Πολύ καλές οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Οταν πρωτοηρθα εδω θυμαμαι μεσα στην πρωτη βδομαδα ειχα κανει μια ατελειωτη λιστα (η μαλλον φιλοι μου την ειχαν κανει) για να εξικοιωθω με το Βρετανικο σινεμα...Ηταν η πρωτη που ειδα θυμαμαι απο εκεινη την αφορητα ατελειωτη λιστα που αναγκαστικα να δω...Πολυ δυνατη ταινια,αυτη την σεζον εχει γινει σηριαλ στο ΙΤV κ το βλεπω.Πολυ δυνατο εξισου
Genatos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 εδώ έχει γίνει πετσί και κόκκαλο, με τις επαγγελματικές της επιλογές απορείς? Οντως και εκει το χει παρακανει...Ελεος δηλαδη ποιος ειναι αυτος που τις λεει οτι ετσι ειναι πιο σεξυ? Χαλασε και η Αντζελινα...
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δεν εχω δει American Pie. Ποτε δεν ειναι αργα. Αν σου αρεσουν οι καφρικες ταινιες με μπολικο γελιο τοτε να τη δεις. Ειναι σιγουρα αρκετα σκαλια πανω απο τις περισσοτερες καφριλες εκει εξω.
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Είδα στην τηλεόραση χτες το This is England, καλή αγγλική ταινία, εποχή Θάτσερ, τέλους του πολέμου των Φώκλαντς, αγγλοτζαμαικανή μουσική, αλλά και άνοδος των skinheads... Μια ταινία με κοινωνιολογική ματιά για τα προβλήματα ρατσισμού, μερικές σκηνές "γροθιές στο στομάχι"... και αρκετά επίκαιρη για την Ελλάδα του σήμερα πιστεύω. Πολύ καλές οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Φοβερο το σαουντρακ. Εχει κλασσικη μουσικη αρκετη αν θυμαμαι καλα.
Mika Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 πολυ πιανο βασικά και ωραια reggae ska κομματια και γενικα γαματη ταινια.
Eftych Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Οταν πρωτοηρθα εδω θυμαμαι μεσα στην πρωτη βδομαδα ειχα κανει μια ατελειωτη λιστα (η μαλλον φιλοι μου την ειχαν κανει) για να εξικοιωθω με το Βρετανικο σινεμα...Ηταν η πρωτη που ειδα θυμαμαι απο εκεινη την αφορητα ατελειωτη λιστα που αναγκαστικα να δω...Πολυ δυνατη ταινια,αυτη την σεζον εχει γινει σηριαλ στο ΙΤV κ το βλεπω.Πολυ δυνατο εξισου Ναι, πολύ δυνατή ταινία. Το σήριαλ έχει παρόμοια υπόθεση? και εκτυλίσσεται την ίδια εποχή? Ποιές άλλες καλές αγγλικές ταινίες θυμάσαι?
bele Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εγω ειδα χθες το Gran Torino...ταινια του 2008 που δεν την ειχα δει γιατι την θεωρουσα πολυ βαρετη.Μεγαλο μου λαθος.Πολυ καλες ερμηνειες απο τον Clint Eastwood και απο τον συμπρωταγωνιστη (το κινεζακι εννοω-δεν προσεξα ονομα).Ταινια χωρις υπερβολες που στεκεται στο υψος της...θα τη συνιστουσα ανεπιφυλακτα.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Εγω ειδα χθες το Gran Torino...ταινια του 2008 που δεν την ειχα δει γιατι την θεωρουσα πολυ βαρετη.Μεγαλο μου λαθος.Πολυ καλες ερμηνειες απο τον Clint Eastwood και απο τον συμπρωταγωνιστη (το κινεζακι εννοω-δεν προσεξα ονομα).Ταινια χωρις υπερβολες που στεκεται στο υψος της...θα τη συνιστουσα ανεπιφυλακτα. και μολις μου την εφερε ο θειος
Genatos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Εγω ειδα χθες το Gran Torino...ταινια του 2008 που δεν την ειχα δει γιατι την θεωρουσα πολυ βαρετη.Μεγαλο μου λαθος.Πολυ καλες ερμηνειες απο τον Clint Eastwood και απο τον συμπρωταγωνιστη (το κινεζακι εννοω-δεν προσεξα ονομα).Ταινια χωρις υπερβολες που στεκεται στο υψος της...θα τη συνιστουσα ανεπιφυλακτα. Και αν οντως ειναι η τελευταια ταινια που θα γυρισει ο Κλιντ σαν ηθοποιος (οπως ειχε πει) αποκτα και συλλεκτικη αξια...
giannret Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Tο FIGTER , μου άρεσε είναι αρκετά ρεαλιστικό!
bluesattack Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Ειδα το mother and child .Πολυ καλη , ανθρωπινη ταινια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις