Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δες και το Οι Απέναντι, καταπληκτικός Ρέτσος.

Που χάθηκες αγάπη;

----------------------------------------------------------------------------

Hot Tub Time Machine

Σε σπίτι φίλων δεν είχα και πολλές επιλογές, την είδα.

Γιατι γυρίζουν τέτοια πράγματα ρε;

2/10 (επειδή είχε πολλές γκόμενες το 2 και έδειξε και βυζά.)

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Hot Tub Time Machine

2/10??? Δεν έχεις κάνει ποτέ σου τζακούζι μου φαίνεται. Και μόνο για τη σκηνή της απόπειρας αυτοκτονίας στο αμάξι παίρνει παραπάνω. Για να μην πω για τρελή retro εμφάνιση Crispin Glover (George McFly για τους γνωρίζοντες).

Δημοσ.

Hot Tub Time Machine

Ένα βαθμό το βυζί?

Δημοσ.

The fighter (8/10) με τον απίστευτο Christian Bale..

Το How to train your dragon πολύ καλό (7.5/10). Απλά δεν είχε τόσο γέλιο όσο άλλα cartoon..

Το Νever let me go. (6/10) πολύ ρομαντική για τα γούστα μου..

Το deathrace 2 (2/10) μην το δείτε (εκτός αν είστε νυχτοφύλακες ή φυλακισμένοι και βαριέστε).

Είναι χειρότερο ακόμα και από το 1ο..

Δημοσ.

Τσιμπήσανε 2 βαθμούς από τα γκομενάκια όμως.

Death at a Funeral (2007)

Ευχάριστη κωμωδία (λίγο "μαύρη"). Ήταν γενικά γελοία η κατάσταση. Thumbs up για το "valium"!

Δημοσ.

Ρε γαμώτο είδα το Fargo χθες από Coen. Ταινία σταθμός για πολλούς στην καριέρα τους.

Δεν με εντυπωσίασε. Περίμενα κάτι παραπάνω. Το Burn After Reading στο ίδιο στυλ μου άρεσε περισσότερο. Καθώς και τα No Country for Old Men και A Serious Man.

Μου κάνει εντύπωση όμως πως καταφέρνουν σε κάθε ταινία και σκηνοθετούν κάτι τρελές φιγούρες. Όπως επίσης το πως καταφέρνουν να βγάλουν τέτοιες ερμηνείες από τους ηθοποιούς. Όποιοι και αν είναι.

6/10 και ελπίζω το The Big Lebowski να μην με απογοητεύσει γιατί έχω ακούσει επίσης πολλά.

Δημοσ.

Που χάθηκες αγάπη;

----------------------------------------------------------------------------

Hot Tub Time Machine

Αυτη η κωμωδία αξίζει 8/10 στο είδος της άνετα. Επειδή την είδα και πρόσφατα , έχει hardcore χιούμορ και προσφέρει γέλιο. Προφανώς δεν είναι το στυλ του Sellers και γιαυτό πήρε τόσο χαμηλό βαθμό . Εκτίμησα την straight γλώσσα της. Λίαν καλώς από μένα στο είδος της λοιπόν και την προτείνω καθώς δεν είναι και τόσο επιφανειακή όσο άλλες και με μερικές σκηνές της κατάφεραν να με εκπλήξουν αν και είμαι χρόνια στο κουρμπέτι της καφροκωμωδίας.

10/10 για το Big Lebowski γιατί δεν είναι ταινία , είναι θρησκεία και θα το καταλάβεις. Μετά ρίξε και ένα Ο Brother Where Art Thou. Πιο mainstream Coheν (πάντα μου άρεσε το στυλ ακόμα και στο Serious Man)

Είδα τον Κυνόδοντα, αυτός ο κινηματογράφος δεν είναι του γούστου μου, όμως μου αρέσει ο συμβολισμός . Μπορούσε να γίνει πιο γλαφυρός αλλά το απέφυγε και το χειρίστηκε χειρουργικά το θέμα. Δε νομίζω ότι μπορώ να την προτείνω σε casual θεατή, με κούρασε αλλά μου κέντρισε και το ενδιαφέρον. 6/10 για μένα , που θεωρώ τον κινηματογράφο διασκέδαση αλλά αν θέλετε να δείτε κάτι διαφορετικό από ότι παίζει συνήθως και μια ελληνική παραγωγή που παίζει στα όσκαρ 1μιση ωρίτσα ειναι, βάλτε ένα ουίσκυ και όπου σας πάει.

Και μια που θυμήθηκα τον Jeff, ας δούμε το Crazy Hearts.

Δημοσ.

Ρε γαμώτο είδα το Fargo χθες από Coen. Ταινία σταθμός για πολλούς στην καριέρα τους.

Δεν με εντυπωσίασε. Περίμενα κάτι παραπάνω. Το Burn After Reading στο ίδιο στυλ μου άρεσε περισσότερο. Καθώς και τα No Country for Old Men και A Serious Man.

Μου κάνει εντύπωση όμως πως καταφέρνουν σε κάθε ταινία και σκηνοθετούν κάτι τρελές φιγούρες. Όπως επίσης το πως καταφέρνουν να βγάλουν τέτοιες ερμηνείες από τους ηθοποιούς. Όποιοι και αν είναι.

6/10 και ελπίζω το The Big Lebowski να μην με απογοητεύσει γιατί έχω ακούσει επίσης πολλά.

Δες το O Brother Where Art Though και θα καταλάβεις πολλά για το κινηματογραφικό στυλ που έχουν. Να σε προιδεάσω ότι δεν τους ενδιαφέρει τόσο η ροή της ιστορίας ή το τέλος της, αλλά τα επεισόδεια-καταστάσεις που την συνθέτουν. Σαν την Οδύσσεια δηλαδή!

Δημοσ.

Επ και να μη ξεχάσω το Pineapple Express , μια stoner κωμωδία Link με στοιχεία περιπέτειας. Γέλασα και πέρασα πολύ ευχάριστα την ώρα μου . Αποκάλυψη ο James Franco που έπαιζε το Green Goblin στο Spiderman 7.5/10 εύκολα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα , μου φέρνει αρκετές επιρροές από Big Lebowski .

Δημοσ.

Αυτη η κωμωδία αξίζει 8/10 στο είδος της άνετα. Επειδή την είδα και πρόσφατα , έχει hardcore χιούμορ και προσφέρει γέλιο. Προφανώς δεν είναι το στυλ του Sellers και γιαυτό πήρε τόσο χαμηλό βαθμό . Εκτίμησα την straight γλώσσα της. Λίαν καλώς από μένα στο είδος της λοιπόν και την προτείνω καθώς δεν είναι και τόσο επιφανειακή όσο άλλες και με μερικές σκηνές της κατάφεραν να με εκπλήξουν αν και είμαι χρόνια στο κουρμπέτι της καφροκωμωδίας.

Έχεις δίκιο, βαθμολόγησα καθαρά με κριτήρια γούστου. Στο τομέα της όντως είναι καλή. Απλά ο τομέας της μου φέρνει αναγούλα. Στυλ American Pie και τέτοια δηλαδή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...