Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νοκ Άουτ (1986)

http://www.greektenies.com/plerophories/plerophories/nok-aout.html

Για δεύτερη φορά. Από τις καλύτερες Ελληνικές της δεκαετίας του '80 (στο τοπ3 για μένα μαζί με Βίος και Πολιτεία και Λούφα και Παραλλαγή). Ο Κιμούλης καταπληκτικός.

8/10

από τις αγαπημένες μου ελληνικές ταινίες. Ο Κιμούλης ήταν όντως καταπληκτικός κάποτε. Κρίμα που δεν είναι πια. :-(

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

The Last Seven

δε μπορώ να καταλάβω πως έκατσα και την είδα....Μπορεί να μου πει κάποιος τι σημαίνει στο τέλος που ξαναδείχνει τη σκηνή με τον άνδρα στο δρόμο..??

3/10.

Δημοσ.

I Spit on Your Grave 5/10, μέχρι τι μέση ήταν αληθοφανής και αρκετά "disturbing", μετά το χάλασαν. (αν και δεν είμαι λάτρης τέτοιων ταινιών, σε κάποιους μπορεί και να αρέσει)

Όσο μάπα και να ήταν η ταινία, κάτι μου λέει ότι πρέπει να την ευχαριστήθηκες :-D

Πάντως έχουν κάνει remake το Last house on the left, το I spit on your grave, άντε με το καλό και το Straw dogs. Mόνο που θέλουμε κάτι πιο ρεαλιστικό απ την ξενέρωτη σκηνή του πρωτότυπου :-D

Δημοσ.

Όσο μάπα και να ήταν η ταινία, κάτι μου λέει ότι πρέπει να την ευχαριστήθηκες :-D

εάν το πάρουμε καλλιτεχνικά και μονο μέχρι τι μέση ήταν "αληθοφανής" και θύμιζε λίγο Irreversible, όχι ότι ήταν καλο αυτό που έδειχνε (είπαμε δεν είμαστε και άρρωστοι)

αλλα από εκεί και πέρα

δεν μπορώ να βλέπω 60 κιλά γυναίκα να μετακινεί σώματα ανδρών που είναι 100+, ποιος είσαι ρε κυρα μου ο superman?

Δημοσ.

Νοκ Άουτ (1986)

http://www.greekteni...s/nok-aout.html

Για δεύτερη φορά. Από τις καλύτερες Ελληνικές της δεκαετίας του '80 (στο τοπ3 για μένα μαζί με Βίος και Πολιτεία και Λούφα και Παραλλαγή). Ο Κιμούλης καταπληκτικός.

8/10

Δες και το Οι Απέναντι, καταπληκτικός Ρέτσος.

Δημοσ.

Blue Valentine -> 9.5/10. Εξαιρετικη.Ταινιαρα με τα ολα της, ρεαλιστικη, χωρις κλισε, μουσικαρες απο Grizzly Bear.Μια ταινια-ποιημα.

Να γκρινιαξω και λιγο: Ειναι ξεφτιλα να βαζουν αυτη την ταινια ως ακαταλληλη για ανηλικους.Δεν τα παρατανε να πανε σπιτι τους?Ειναι αυτοι οι ιδιοι οι ξεφτιλισμενοι ανθρωποι που τα Hostel τα εβγαλαν με ενδειξη ακαταλληλο κατω των 15!Αυτο ειναι το συστημα τους.Η επιβραβευση της αρρωστημενης βιας και απο την αλλη για 3 σκηνες σεξ χαντακωνουν μια ολοκληρη ταινια. :mad:

Δημοσ.

Το διάβασα αυτό και έπαθα ένα μικρό σοκ... Λέω καινούργιο κι όλας??

Τι εννοεις? Νομιζες πιο καινουριο απο το μαυρο κυκνο?

Δημοσ.

The Fighter

Πάρα πολύ καλό. Ο Bale απίστευτος.

8,5/10

Ναι αλλα το σεναριο δεν ειναι χιλιοειπωμενο?

Εμενα απο το trailer δε μου φανηκε κατι εξαιρετικο.

Κορυφη στο ειδος σχετικα με το box το Raging Bull αναμφισβητητα.

Δημοσ.

Ναι αλλα το σεναριο δεν ειναι χιλιοειπωμενο?

Εμενα απο το trailer δε μου φανηκε κατι εξαιρετικο.

Κορυφη στο ειδος σχετικα με το box το Raging Bull αναμφισβητητα.

Το σενάριο ναι δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά είναι αληθινή ιστορία. Αξίζει να το δει κανείς για τον Bale όμως.

Το Raging Bull δε συγκρίνεται, είναι ασπρόμαυρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...