Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει δει κανείς το the tourist; Έχει δράση;

Δράση έχει αλλά γενικότερα είναι γερή πατάτα. Να μην πω τίποτα χειρότερο όπως ''μαλακία'' για παράδειγμα.

Δημοσ.

απο ολες τις ταινιες που παιζονται ελλαδα αυτη την στιγμη αξιζει καμια να δει κανεις ??

Προσωπικά τίποτα δεν μου κάνει αίσθηση. Υπομονή λίγες μέρες να βγει το καινούργιο του Αρνόφσκι.

Δημοσ.

Προσωπικά τίποτα δεν μου κάνει αίσθηση. Υπομονή λίγες μέρες να βγει το καινούργιο του Αρνόφσκι.

Το διάβασα αυτό και έπαθα ένα μικρό σοκ... Λέω καινούργιο κι όλας??

Δημοσ.
I Spit on Your Grave 5/10, μέχρι τι μέση ήταν αληθοφανής και αρκετά "disturbing", μετά το χάλασαν. (αν και δεν είμαι λάτρης τέτοιων ταινιών, σε κάποιους μπορεί και να αρέσει)
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μόλις γύρισα από το Biutiful του Alejandro González Iñárritu .

Ανάμεικτα αισθήματα. Εξαιρετικές ερμηνείες, ξεχωρίζω την Maricel Álvarez ως σύζυγο του κεντρικού χαρακτήρα και τον μικρό Guillermo Estrella ως τον γιο τους.

Βαριά ταινία, ρεαλιστική, κινείται σε μια Βαρκελώνη που δεν θα δούμε στους τουριστικούς χάρτες.

Δημοσ.

Και γω μολις γυρισα απο Hereafter.Βαρετη πολυ,η σκηνοθεσια δεν θυμιζε σε τιποτα Κλιντ Ιστγουντ,οι ερμηνειες στην καλυτερη μετριες και το θεμα που πηγε να πιασει ηταν σαν να μην το επιασε ποτε.

5/10 απτα μαλλια...

Δημοσ.

Goodbye Lenin (2003)

http://www.imdb.com/title/tt0301357/

Συμπαθέστατη, γλυκειά και μελαγχολική.

7,5/10

Νοκ Άουτ (1986)

http://www.greektenies.com/plerophories/plerophories/nok-aout.html

Για δεύτερη φορά. Από τις καλύτερες Ελληνικές της δεκαετίας του '80 (στο τοπ3 για μένα μαζί με Βίος και Πολιτεία και Λούφα και Παραλλαγή). Ο Κιμούλης καταπληκτικός.

8/10

Οι παραπάνω βαθμολογίες δε σημαίνουν ότι το Νόκ Άουτ είναι καλύτερο του Goodbye Lenin. Εννοείται πως το κριτήριο μου είναι διαφορετικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...