marantonis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 παιζει να ειδε αλλη ταινια και να νομιζε οτι ηταν το black swan. Λαμβανοντας υποψιν και το οτι δε του αρεσε, νομιζω στεκει η υποθεση μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Που το ειδες, βγηκε? Αυριο δεν βγαινει? Εκτος και αν το ειδες σε ιδιωτικη προβολη... εξωτερικό, Αμερική αν δεν κάνω λάθος...
therock Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 παιζει να ειδε αλλη ταινια και να νομιζε οτι ηταν το black swan. Λαμβανοντας υποψιν και το οτι δε του αρεσε, νομιζω στεκει η υποθεση μου. Οντως, φανταζουν λογικα τα λεγομενα αυτα...
stamatisx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 παιζει να ειδε αλλη ταινια και να νομιζε οτι ηταν το black swan. Λαμβανοντας υποψιν και το οτι δε του αρεσε, νομιζω στεκει η υποθεση μου. οχι δεν παίζει... ξέρω πολύ καλά ποιά ταινία είδα εξωτερικό, Αμερική αν δεν κάνω λάθος... σωστά
Wicked06 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 True Romance Άργησα 18 χρόνια, αλλά το είδα. Πολύ καλό ταινιάκι. Δεν είχα συνειδητοποιήσει το cast μέχρι που είδα τους τίτλους αρχής. Πολύς κόσμος. Christopher Walken μορφή ως συνήθως. Είχε μία απρόσμενα χαρούμενη ατμόσφαιρα γενικά παρόλο που γινόταν πανικός στο έργο, μάλλον λόγο μουσικής. Αυτά προς το παρόν
TH_boy_20 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) dinner for Schmucks απλά απαράδεκτο.. 4/10 Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2011 από TH_boy_20
konnak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 The Hangover 9/10. Θα μου πεις, τώρα την είδες; Ναι, όταν βγήκε πρέπει να ήμουν φαντάρος, και μετά όλο το ανέβαλλα. Πέθανα στο γέλιο, κάτι που είχα να κάνω καιρό με κωμωδία. Το σκηνικό όταν ξυπνάνε είναι επικό, αν στο τέλος δεν είχε κάτι κολπάκια παρωδίας (αν και πέθανα όταν κατέβαιναν τις κυλιόμενες αλά Rain Man) θα έβαζα 9,2 lol. Τέλεια κωμωδία. The Terminal, 8/10. Εντάξει δεν είναι από τις ταινίες που θα ξαναδείς, στο τέλος με χάλασε λίγο, αλλά συνολικά το 8άκι το παίρνει. Χαριτωμένη ιστορία, αν και δεν αντέχω αυτούς τους μόνο καλούς ή μόνο κακούς χαρακτήρες του Σπίλμπεργκ. Anyway, την περίμενα χειρότερη (και βαρετή), με εξέπληξε θετικά ως προς αυτό, αλλά είναι τίγκα στα κλισέ από ένα σημείο και μετά, φαντάζομαι υπήρχαν και άλλα που δεν πρόσεξα όταν κυκλοφορούσε το μωρό η Κατερίνα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Τι έχεις πάθει τώρα τελευταία και μοιράζεις έτσι απλόχερα τα 9ράκια και τα 10ράκια??? Anyway, ας είναι...έγινε banned και ο marantonis και ερήμωσε το topic... Επι της ουσίας, όντως καλό το Hangover ένα 8/10 το παίρνει άνετα. Το Terminal το βρήκα ψιλοβαρετό, άσε που μου τη δίνει και ο Hanks... 5,5/10.
konnak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μαλακώνω στα γεράματα . Η αλήθεια είναι ότι το Terminal είναι για 7, 7,5 top αλλά επειδή το περίμενα χειρότερο μάλλον μου δημιούργησε καλή διάθεση ως προς τη βαθμολόγηση.
Sellers Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 The Hangover 9/10. Θα μου πεις, τώρα την είδες; Ναι, όταν βγήκε πρέπει να ήμουν φαντάρος, και μετά όλο το ανέβαλλα. Πέθανα στο γέλιο, κάτι που είχα να κάνω καιρό με κωμωδία. Το σκηνικό όταν ξυπνάνε είναι επικό, αν στο τέλος δεν είχε κάτι κολπάκια παρωδίας (αν και πέθανα όταν κατέβαιναν τις κυλιόμενες αλά Rain Man) θα έβαζα 9,2 lol. Τέλεια κωμωδία. Έχω ήδη καλέσει την αστυνομία. Λέγε που είναι ο Κοννακ και τι του έκανες.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Πάλι καλά να λες. Στο τσακ το γλιτώσαμε το 9,2.
Hades21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Χθές είδα το Megashark vs Giant Octopus ,a must see! (Μπορείτε να με ανακηρύξετε ήρωα τώρα) Mega Shark vs Giant Octopus
seishirosakura Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt0478216/ 4.1 / 10 Πίτσα, μπύρες και μηδαμινή διάθεση για ο,τιδήποτε σοβαρό. Enjoy.
Eftych Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Είδα το "Οι Συνέπειες του Έρωτα", ιταλικό έργο με ορίτζιναλ τίτλο "Le conseguenze dell'amore". Αρκετά ατμοσφαιρική ταινία, η φωτογραφία εξαιρετική. Περίμενα ίσως κάτι περισσότερο σεναριακά αλλά γενικά ένα ενδιαφέρον ιταλικό φιλμ νουάρ... Πολύ καλός ο πρωταγωνιστής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις