ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ειδα χθες βραδυ στο cosmos το the tourist με Jolie k Depp. Κλασσικη "ζευγαροταινια" χωρις πολλα πολλα. Ορισμενες σκηνες οριτζιναλ γελιου και μερικα πολυ ωραια πλανα απο Βενετια. Σαν "κωδικος swordfish lite" μου θυμισε. Της δινω ενα 4/10. Το "στριψαμε" (το νομισμα) μεταξυ αυτης και "ζητειται ψευτης" και παρα την παραπανω βαθμολογια για καποιο λογο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η συγκεκριμενη ειναι 10 φορες καλυτερη απο την Ελληνικη (κατα πασα πιθανοτητα) πατατα που θα βλεπαμε αν ειχε πεσει γραμματα το νομισμα.
Sellers Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Τι ώρα πήγες; Αν πήγε τελευταία προβολή μαζί είμασταν.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 You Don't Know Jack http://www.imdb.com/title/tt1132623/ Η ιστορία του Jack Kevorkian γνωστού και ως doctor death. Δε ξέρω κατά πόσο τα γεγονότα έγινα ακριβώς όπως παρουσιάζονται, δεν έχω άποψη για αυτό, η ταινία πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα και αρκετά βαριά. Ίσως κουράσει μερικούς καθώς δεν έχει δράση και εκρήξεις. 7/10
marantonis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Τωρα που αρχισανε παλι οι σειρες, και ξεκινησα και το Six Feet Under, αντε να δω ταινια
Kasrith Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Τωρα που αρχισανε παλι οι σειρες, και ξεκινησα και το Six Feet Under, αντε να δω ταινια Γιαυτό και εγώ σπάνια βλέπω ταινίες :Ρ
marantonis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Γιαυτό και εγώ σπάνια βλέπω ταινίες :Ρ Καλα οταν ειχανε σταματησει οι σειρες ελιωσα στις ταινιες. Παιζει το Δεκεμβρη να 'δα μια εξηνταρια.
Kasrith Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Καλα οταν ειχανε σταματησει οι σειρες ελιωσα στις ταινιες. Παιζει το Δεκεμβρη να 'δα μια εξηνταρια. Καλά και εγώ στο hiatus πρόλαβα να δω καμιά 10αριά ταινίες (εντάξει κύριος δεν είναι 60, αλλα για μένα είναι πολλά ) και 4 σεζόν του Wire
stamatisx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Είχα κατι free tickets και πήγα και είδα χτές το black swan, δεν τρελάθηκα να πω την αλήθεια... 6.5/10
polonos1313 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Χθες το βράδυ το Fracture. http://www.imdb.com/title/tt0488120/ Πολύ καλή ταινία και Hopkins-Gosling απίστευτοι !
Wicked06 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 The A-Team Κλασσική αμερικανιά... Προβλέψιμη. Για το genre του απλά παλευόταν. Καλά που έπαιζε και η Biel και ομόρφαινε την ταινία!
marantonis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 The A-Team Κλασσική αμερικανιά... Προβλέψιμη. Για το genre του απλά παλευόταν. Καλά που έπαιζε και η Biel και ομόρφαινε την ταινία! To trailer και πολύ ηταν.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Τι ώρα πήγες; Αν πήγε τελευταία προβολή μαζί είμασταν. Ναι σε αυτη των 11:30 ημουν οποτε μαζι ειμασταν. Εντυπωσιακο το ποσο κοσμο μαζευει μια ταινια με ονοματα οπως Jolie k Depp. Η πλακα ειναι πως εις γνωση μας πηγαμε να δουμε κατι "αναλαφρο" μιας και δεν ειμασταν να δουμε τιποτα "βαρυ". Ηταν να δουμε "εγω ο απαισιοτατος" αλλα δυστυχως επαιζε μονο μεσημερια και μονο μεταγλωτισμενο οποτε ο κληρος επεσε στις παραπανω δυο.
Wicked06 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Ηταν να δουμε "εγω ο απαισιοτατος" αλλα δυστυχως επαιζε μονο μεσημερια και μονο μεταγλωτισμενο οποτε ο κληρος επεσε στις παραπανω δυο. Είναι μεγάλη βλακεία που δε βάζουν έστω και μία βραδινή προβολή με υπότιτλους στα animation. Δε νομίζω ότι θα χουν τόσο μεγάλη χασούρα.
Sellers Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Ναι σε αυτη των 11:30 ημουν οποτε μαζι ειμασταν. Εντυπωσιακο το ποσο κοσμο μαζευει μια ταινια με ονοματα οπως Jolie k Depp. Η πλακα ειναι πως εις γνωση μας πηγαμε να δουμε κατι "αναλαφρο" μιας και δεν ειμασταν να δουμε τιποτα "βαρυ". Ηταν να δουμε "εγω ο απαισιοτατος" αλλα δυστυχως επαιζε μονο μεσημερια και μονο μεταγλωτισμενο οποτε ο κληρος επεσε στις παραπανω δυο. Είχε και πιο αργά. Εγώ στις 00:30 πήγα γιατί σχολούσε ένας φίλος αργά και έπρεπε να τον περιμένουμε. (Βραβείο άχρηστης πληροφορίας της ημέρας) Πάντως να σε πω αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στον Τουρίστα και την ρόδα τσάντα πάλι τον τουρίστα θα διάλεγα. Δεν αντεχω να δω ακόμα έναν να γελάει στο άκουσμα της λέξης μαλάκας.
therock Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Ο μονος λογος που θα πηγαινα να δω την ταινια δεν ειναι ουτε ο οσο δεν παει υπερεκτιμημενος Depp και η Jolie αλλα ο σκηνοθετης που γυρισε τις Ζωες των αλλων. Τελικα ομως,μετα την επιτυχια που εκανε,πηγε για αρπαχτη οποτε ευχαριστω δε θα παρω! Ε ολες οι Hollywoodianes για αρπαχτες πανε, δεν ειναι και καποια νεα εξελιξη. Και εγω θελω να δω το Biutiful, αλλα δεν το παιζει και σε καμμια κοντινη. Σκεφτομαι ομως, μπας και παω στο Odeon στην Γλυφαδα... Είχα κατι free tickets και πήγα και είδα χτές το black swan, δεν τρελάθηκα να πω την αλήθεια... 6.5/10 Που το ειδες, βγηκε? Αυριο δεν βγαινει? Εκτος και αν το ειδες σε ιδιωτικη προβολη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις