Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dinner for Schmucks. Περίμενα περισσότερα απο την ταινία βασίζοντας στον συνδυασμό Carell+Galifanakis αλλα δεν μπορώ να πω ότι δεν γέλασα και όλας. Αρκετά καλη κωμωδία για το είδος.

το 'χεις δει αυτο; το original της ταινιας που ανεφερες δηλαδη.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πήγα να δω το τρειλεράκι να δω τι παίζει και χωρίς πλάκα το βαρέθηκα, δεν άντεξα ούτε το τρέιλερ !!!

Δεν είναι κακή , είναι μέτρια. Μέτριες ερμηνείες , οι σκηνές σαν να διαδέχονται η μια την άλλη απότομα , η διάρκεια παραπάνω από ό,τι έπρεπε.

Είδα το How to train your dragon : 10/10 Γέλιο , κλάματα συγκίνησης και ωραία μηνύματα , τι άλλο θέλει κανείς :-D

Δημοσ.

το 'χεις δει αυτο; το original της ταινιας που ανεφερες δηλαδη.

Η αρχική ταινία είναι κλάσεις ανώτερη από την Αμερικανιά (που φυσικά καταλήγει σε συγκηνιτικό τέλος)

Αλλά ο Galifianakis απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!

Δημοσ.

Η αρχική ταινία είναι κλάσεις ανώτερη από την Αμερικανιά (που φυσικά καταλήγει σε συγκηνιτικό τέλος)

Αλλά ο Galifianakis απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!

H original είναι από τις αγαπημένες μου κωμωδίες και αναρωτιόμουν αν αξίζει τον κόπο να δω το remake, μιας και μου φάνηκε ενδιαφέρον το καστ. Με την παρένθεση σου, με έπεισες να μην ασχοληθώ καθόλου. Ου να μου χαθούν με τις "συνταγές" τους. Δεν μπορούν να πιάσουν το νόημα αυτοί οι άνθρωποι...

Δημοσ.

Δε Τουριστ. (O Touristas)

Τι σκατά έχει πιάσει την τελευταία φουρνιά των αμερικάνικων παραγωγών και νομίζουν ότι αμα δείξουν Ευρώπη στην ταινία τους αυτομάτως έγινε ποιοτική; Να πω καταρχάς ότι ο τρόπος που μας έδειξαν την Ευρώπη (και συγκεκριμένα την Βενετία) μου θύμισε Τζέιμς Μπόντ του 70 που είχε γυριστεί στην Ελλάδα. Κάτι ακυρίλες με άσχετα πλάνα της Βενετίας και μουσική. Ρε σεις, αν ήθελα να δω την Βενετία θα πήγαινα ταξίδι δεν θα έστρωνα τον κώλο μου στην χιλιοκαθισμένη καρέκλα των Βίλατζ Σίννεμαζ. (xwrio kinimatografos)

Να πω ότι πήγα τελείως μη προκατηλειμένος στην ταινία, και όχι μόνο αυτό, αλλά ίσα ίσα είχα προετοιμαστεί για σκληροπυρηνική αμερικανιά με τον ήρωα να μην τον πετυχαίνουν οι κακοί ούτε εξ'επαφής. Αντι για αυτό βρήκα μια τελείως άνευρη ταινία η οποία ξεκίνησε τόσο απότομα που νόμιζες ότι ξανάρχισε απο το διάλλειμα με αποτέλεσμα απο τα 5 πρώτα λεπτά να νομίζες ότι βλέπεις ήδη καμια ώρα.

Για το τουιστ δεν θα μιλήσω... Πολύ έξυπνο. Λογικό είναι αν λέει ο θεατής ''ε δεν μπορεί να είναι το προφανές'' και τελικά είναι να σοκάρεται. ΟΥΑΟΥ!!!

Ούτε για το υποκριτικό ταλέντο της Τζολί (η οποία μου φάνηκε κάπως γερασμένη).

Ο Ντεπ απο την άλλη με άρεσε αλλά κάπου κάπου, ειδικά με τον τρόπο που περπατούσε περίμενα κάποιος να τον φωνάξει Τζακ.

1 Πράγμα που θα μπορούσε να λείπει: Ο χορός στο βαλς που μιλούσαν κι'όλας ταυτόχρονα. Μου θύμισε αυτήν την σκηνή:

και τον λέγαν και Φρανκ τον Ντεπ και με έπιασε νευρικό.

1 Πράγμα που θα μπορούσε να μπει: Βυζί Τζολί. Έστω κώλος. Κάτι ρε παιδί μου. Μην γ@μιέστε.

4/10

Δημοσ.

Ο μονος λογος που θα πηγαινα να δω την ταινια δεν ειναι ουτε ο οσο δεν παει υπερεκτιμημενος Depp και η Jolie αλλα ο σκηνοθετης που γυρισε τις Ζωες των αλλων.

Τελικα ομως,μετα την επιτυχια που εκανε,πηγε για αρπαχτη οποτε ευχαριστω δε θα παρω!

Δημοσ.
Άντε μετά να καταλάβεις αν είναι καλή η ταινία...

Κάτι τέτοια κάνουμε και μετά σε αναγκάζουμε να τις δεις για να σχηματίσεις άποψη. Σε νιώθω.

Δημοσ.

Λοιπόν χθες βραδάκι είδα 2 καλές!

1) SPREAD

αρκετά καλή ταινιούλα!θα την πρότεινα άνετα!

8/10

2)Το γνωστό The Fountain

μου φάνηκε αρκετά περίεργη,δηλαδή ακόμα δε μπορώ να πω ότι έχω καταλάβει πλήρως το νόημα της,αλλά μ'άρεσε!Πολύ καλές ερμηνείες,ειδικά ο γούλβεριν που δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια!

8/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...