Zugzwang Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 [...]Μολις ξεκινησε η ταινια, απο το πρωτο δευτερολεπτο ως το τελευταιο ημουν καρφωμενος στη καρεκλα μου, εκστασιασμενος, με δακρυα λυπης και ταυτοχρονα χαρας στα ματια.[...] To highlight του post
Kasrith Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Αφήστε τον τον άνθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα. Τον φάγατε..
Eftych Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Αφήστε τον τον άνθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα. Τον φάγατε.. Ναι, οκ έχεις δίκιο Απλά ήθελα μόνο να προσθέσω ότι οι "εκθαμβωτικά όμορφες στιγμές" που χάρισαν οι ηθοποιοί, θα πρέπει να ήταν τα όμορφα όνειρα που είδε στην καρέκλα Οκ οκ σταματώ!!
DKNI Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Το Wall Street. Δεν ξέρω αν μου άρεσε Το παλιο ή το καινουριο?
Kasrith Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Dinner for Schmucks. Περίμενα περισσότερα απο την ταινία βασίζοντας στον συνδυασμό Carell+Galifanakis αλλα δεν μπορώ να πω ότι δεν γέλασα και όλας. Αρκετά καλη κωμωδία για το είδος.
paris.gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Flipped. Επιστροφή στην αθωότητα μέσα από τα μάτια 2 παιδιών που ερωτεύονται. 9/10 από εμένα για μια ταινία που αξίζει να δουν όλα τα παιδάκια της γενιάς του Facebook και των γρήγορων και ανούσιων σχέσεων.
marantonis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Αφήστε τον τον άνθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα. Τον φάγατε.. Πες τα Kash. Γεμισαμε μισαλλοδοξους ειρωνες στο thread, που νομιζουν οτι απλως επειδη ΔΕΝ μπορουν να καταλαβουν τη σπουδαιοτητα μιας ταινιας, εκεινη δεν υπαρχει. Μαθετε απο κινηματογραφο ρε! @Deadorganplayer Δεν εβαλα 10 στα 10, γιατι εχασα λιγα δευτερολεπτα απ' την ταινια οταν πηγα, καπου στη μεση της, για κατουρημα. Ετσι δε μπορω να ξερω 100% αν κι αυτα ηταν τελεια. Κρινοντας απ' την υπολοιπη διαρκεια ειμαι σιγουρος οτι ειναι, αλλα θελω να 'μαι παντα αντικειμενικος.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Kατάλαβα...απλά κρατάς μια πισίνη -όπως λέμε- για τα λεπτά που ήσουν για κατούρημα... Φοβάσαι δηλαδή μήπως εκέινη τη στιγμή κάποια σκηνοθετική αδυναμία έκανε την εμφάνιση της και στέρησε απο τη ταινία αυτό το 0,3... Δεκτό.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 9,7 έβαλε, δε παρακολουθείς τη συζήτηση.
polonos1313 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Good Will Hunting. Πολύ ωραία ταινία ! http://www.imdb.com/title/tt0119217/
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Good Will Hunting. Πολύ ωραία ταινία ! http://www.imdb.com/title/tt0119217/ Κι εγώ το είδα χτες! Το ξαναείδα για την ακρίβεια μετά από 14 χρόνια. Μού άρεσε πολύ περισσότερο σήμερα από ότι όταν ήμουν 20 χρονών. 9/10 εύκολα. Λίγο χειρότερο του Tourist δηλαδή
Zugzwang Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Flipped. Επιστροφή στην αθωότητα μέσα από τα μάτια 2 παιδιών που ερωτεύονται. 9/10 από εμένα για μια ταινία που αξίζει να δουν όλα τα παιδάκια της γενιάς του Facebook και των γρήγορων και ανούσιων σχέσεων. Σχεδίαζα να δω άλλη ταινία απόψε αλλά διάβασα το post σου και είχα όρεξη για λίγο παραμύθι. Πολλοί θα την έλεγαν σαχλή, εγώ τη βρήκα χαριτωμένη
Προτεινόμενες αναρτήσεις