marantonis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Αυτό το How To Train Your Dragon το ακούω συνέχεια και όλοι στην ίδια φάση. Τόσο αριστούργημα ποια? Καλύτερο από Lion King? Πρέπει να το δω όπως και να χει. Χαλαρα το καλυτερο CGI film της χρονιας (ακολουθει το Despicable me) και, εκτιμω, απ' τα καλυτερα εβερ.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Το καλύτερο CGI της χρονιάς είναι εύκολα το Toy Story 3. Για τη δεύτερη θέση παλεύουν το Despicable Me & to How to Train Your Dragon.
marantonis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Το καλύτερο CGI της χρονιάς είναι εύκολα το Toy Story 3. Για τη δεύτερη θέση παλεύουν το Despicable Me & to How to Train Your Dragon. Γιατι μιλαμε σαν να αποκαλυπτουμε αντικειμενικες αληθειες ξερω γω; Για 'μενα ηταν πρωτο το How to train your dragon, δευτερο το Despicable me, τριτο το Toy Story 3.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Γιατι μιλαμε σαν να αποκαλυπτουμε αντικειμενικες αληθειες ξερω γω; Για 'μενα ηταν πρωτο το How to train your dragon, δευτερο το Despicable me, τριτο το Toy Story 3. Απλά έκανες λάθος και θέλησα να σε διορθώσω
black_widow Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Παιδια μολις ειδα το the social network. Απλα μια καλογυρισμενη ταινια,τιποτα παραπανω!Οσοι ..ενθουσιαστηκατε τι να πω! Μόλις το είδα. Να σου πω την αλήθεια κάπου στη μέση της ταινίας ήμουν έτοιμη για fast forward αλλά συγκρατήθηκα...
ravend Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 rec 2. ούτε στα μισά δεν πιάνει το πρώτο.. fail που το γύρισαν σε θρησκευτικά αίτια,προτιμούσα το πρώτο με το sudoscientific πλάνο που είχε. 7/10
marantonis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 rec 2. ούτε στα μισά δεν πιάνει το πρώτο.. fail που το γύρισαν σε θρησκευτικά αίτια,προτιμούσα το πρώτο με το sudoscientific πλάνο που είχε. 7/10 Κι εγω ξενερωσα... μου αρεσε ομως σαν ταινια, συν τα σκηνοθετικα κολπακια που εκαναν για να κρατησουν το ενδιαφερον πρωτοτυπα. ======================================================================================================================================== Diary of a wimpy kid Απο τις πιο ευχαριστες κωμωδιες που ειδα τελευταια (χωρις βεβαια να μπορω να πω οτι βλεπω πολυ συχνα κωμωδιες). Γεματο αστειες σχολικες, προ εφηβικες και εφηβικες φασεις, μεταφερεται επαρκως το υφος του Γυμνασιου (ειδικα αυτο με το τυρι...!) και προσεξα και καποιες ωραιοτατες σατιρικες καποτε τασεις. Οχι οτι δεν πεφτει ποτε και πουθενα σε αποδοση, αλλα οχι τιποτα σοβαρο. 7/10 9 Songs Μια ενδιαφερουσα μιξη εικονων απο την Αλασκα, πλανων απο live rock συναυλιες και μπολικης πορνογραφιας. Σαφως πειραματικο, προσωπικα δε με αφησε καθολου αδιαφορο η πρωτοτυπη αφηγηση της ερωτικης ιστοριας. 6.5/10
twiner Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Τσίμπησα τελικά απ'τα παραπάνω σχόλια και είδα το Man from Earth. καλοστημένο και σχετικά καλές οι ερμηνείες. Μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σχεδόν καθόλη τη διάρκεια. Μου άφησε όμως και την (άσχημη)εντύπωση του στρατευμένου. Οπότε 6/10 από μένα.
hanzo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μόλις το είδα. Να σου πω την αλήθεια κάπου στη μέση της ταινίας ήμουν έτοιμη για fast forward αλλά συγκρατήθηκα... Πήγα να δω το τρειλεράκι να δω τι παίζει και χωρίς πλάκα το βαρέθηκα, δεν άντεξα ούτε το τρέιλερ !!!
salamalekum Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Diary of a wimpy kid Απο τις πιο ευχαριστες κωμωδιες που ειδα τελευταια (χωρις βεβαια να μπορω να πω οτι βλεπω πολυ συχνα κωμωδιες). Γεματο αστειες σχολικες, προ εφηβικες και εφηβικες φασεις, μεταφερεται επαρκως το υφος του Γυμνασιου (ειδικα αυτο με το τυρι...!) και προσεξα και καποιες ωραιοτατες σατιρικες καποτε τασεις. Οχι οτι δεν πεφτει ποτε και πουθενα σε αποδοση, αλλα οχι τιποτα σοβαρο. 7/10 συμφωνώ!! αν και τέτοιου είδους κωμωδίες είναι ή του ύψους ή του βάθους. εγώ την είδα άνετα την ταινία. σε ενα φιλαράκι απλά του πέρασε απαρατήρητη.
DKNI Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Mε πριζωσατε και ειδα το Man from Earth. Αρτιστικα εννοειται ουτε για βιντεοταινια, σκηνοθεσια και ερμηνειες συμπαθητικες παντως. Ενδιαφερουσα ασφαλως ταινια, ιντριγκαδορικη θα ελεγα αλλα σαν ταινια μετρια. Πιθανοτατα να γουσταρα να την ξαναεβλεπα αλλα ουτε το νεο προσωπικο μου Donnie Darko ανακαλυψα ουτε σε DVD θα την αγοραζα Παντως δεν μετανιωνω που την ειδα Υποθετω επαιξε καποιο pattern με τους Αποστολους και το Μυστικος Δειπνος,έτσι?
Zugzwang Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 I love you phillip morris Πολυ συμπαθητικη ταινια τελικα. Αστεια, τρυφερη, ευρυματικη και θλιβερη. Θα την εβαζα στις καλυτερες του Carrey, μπραβο του που κρατιεται ακομα σε ψηλο επιπεδο. Και ο Ewan McGregor απολαυστικος. 8/10 Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά*... Η ταινία ήταν απογοητευτική, την ξέχασα πριν καν τελειώσει. Γενικότερα όποια ταινία δεν καταφέρνει να δημιουργήσει οποιοδήποτε συναίσθημα, δεν αξίζει. Αναρωτιέμαι πώς τη βρήκες τρυφερή και θλιβερή... Φιλικά *Εννοείται πως είναι δεκτά όλα τα γούστα
skipperas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 μόλις είδα τ εξής δύο: - To "The Man From Earth" που λέγατε αρκετοί ότι σας φάνηκε καλό! εντάξει αρκετά πρωτότυπο σενάριο,βαρετό για τα γούστα μου,δεν ξετρελάθηκα,δε θα την ξαναέβλεπα! 5/10 - Και το φανταστικό "Toy Story 3"!Εντάξει δεν έχω λόγια! Και παρατήρησα ότι ήταν περισσότερο για "μεγάλα" παιδιά παρά για μικρά!Τρελό humor και ατάκες! 9/10 Δείτε το!!
Zugzwang Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Είδα το Everybody's fine. Πολύ μελαγχολική ταινία, προσωπικά έκλαιγα με λυγμούς. Πάντα με συγκινούν οι ταινίες με διαταραγμένες-σχέσεις-στην-οικογένεια stuff. Αν τη δεις "ψυχρά" δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο σεναριακά, απλά βρήκε το κουμπί μου. Επίσης ο De Niro ήταν πολύ καλός στο ρόλο του. 8/10
marantonis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Είδα το Everybody's fine. Πολύ μελαγχολική ταινία, προσωπικά έκλαιγα με λυγμούς. Πάντα με συγκινούν οι ταινίες με διαταραγμένες-σχέσεις-στην-οικογένεια stuff. Αν τη δεις "ψυχρά" δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο σεναριακά, απλά βρήκε το κουμπί μου. Επίσης ο De Niro ήταν πολύ καλός στο ρόλο του. 8/10 Νομιζω οτι τωρα δε χρειαζεται ν' απαντησω ο ιδιος στο γιατι μου αρεσε πολυ και το drama μερος του I love you phillip Morris. Με καλυψες στο bold. Το Everybody's fine το γουσταρα το ιδιο με 'σενα. ===================================================================== Ξαφνιαζομαι (σχετικα) που δεν σας εντυπωσιασε σεναριακα το Man from earth.. @salamalekum http://www.youtube.com/watch?v=ZbqqYuG1TCM
Προτεινόμενες αναρτήσεις