Προς το περιεχόμενο

bohthia me antivirus

louthiros20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εμένα δεν έχουν δημιουργήσει πρόβλημα.. Λειτουργούν κανονικότατα. Πολύ καλό antispyware είναι το AVG Anti-Spyware 7.5, πρώην ewido.

Δημοσ.

Υπάρχουν ήδη πολλά θέματα σχετικά με spyware/antispyware και antiviruses...

Ας μην ανοίξουμε άλλο ένα... Λίγη όρεξη χρειάζεται... ;-)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα εφ' όσον δεν χρησιμοποιείς ταυτόχρονα δύο antiviruses ή antispywares. Αν το Kaspersky που αναφέρεις είναι το αντιβιωτικό και όχι το Internet Security τότε δε βλέπω το λόγο να έρθουν σε σύγκρουση αυτά τα προγράμματα.

Δημοσ.
ad aware de tha to proteina pia gia mena kalytero to spybot ws pros ton entopismo iwn

Δε νομίζω ότι το Spybot-S&D κάνει για ιούς. Εξειδικεύεται στα spyware και είναι όντως εξαιρετικό. Δεν υποστηρίζει όμως scan σε ζωντανό χρόνο απ' ότι θυμάμαι!

Δημοσ.
Δε νομίζω ότι το Spybot-S&D κάνει για ιούς. Εξειδικεύεται στα spyware και είναι όντως εξαιρετικό. Δεν υποστηρίζει όμως scan σε ζωντανό χρόνο απ' ότι θυμάμαι!

kai egw de to proteinw ws antivirus alla ws kalyteri lysi apo to ad aware pou rwtaei arxika o filos mas

Δημοσ.

Έχει το Tea Timer. Νομίζω ότι είναι προαιρετικό στην εγκατάσταση:

http://www.safer-networking.org/en/faq/33.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...