louthiros20 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 to kaspersky kai to ad aware sunergazontai h tha ta kanoun xaos?tha hthela na mou proteinete kai kapio allo antispyware
shodan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Σε εμένα δεν έχουν δημιουργήσει πρόβλημα.. Λειτουργούν κανονικότατα. Πολύ καλό antispyware είναι το AVG Anti-Spyware 7.5, πρώην ewido.
x_vagos_x Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Υπάρχουν ήδη πολλά θέματα σχετικά με spyware/antispyware και antiviruses... Ας μην ανοίξουμε άλλο ένα... Λίγη όρεξη χρειάζεται... ;-)
pusher Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δεν υπάρχει πρόβλημα εφ' όσον δεν χρησιμοποιείς ταυτόχρονα δύο antiviruses ή antispywares. Αν το Kaspersky που αναφέρεις είναι το αντιβιωτικό και όχι το Internet Security τότε δε βλέπω το λόγο να έρθουν σε σύγκρουση αυτά τα προγράμματα.
dimitris2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 ad aware de tha to proteina pia gia mena kalytero to spybot ws pros ton entopismo iwn
pusher Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 ad aware de tha to proteina pia gia mena kalytero to spybot ws pros ton entopismo iwn Δε νομίζω ότι το Spybot-S&D κάνει για ιούς. Εξειδικεύεται στα spyware και είναι όντως εξαιρετικό. Δεν υποστηρίζει όμως scan σε ζωντανό χρόνο απ' ότι θυμάμαι!
dimitris2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δε νομίζω ότι το Spybot-S&D κάνει για ιούς. Εξειδικεύεται στα spyware και είναι όντως εξαιρετικό. Δεν υποστηρίζει όμως scan σε ζωντανό χρόνο απ' ότι θυμάμαι! kai egw de to proteinw ws antivirus alla ws kalyteri lysi apo to ad aware pou rwtaei arxika o filos mas
Eusebius Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δε νομίζω ότι το Spybot-S&D κάνει για ιούς. Εξειδικεύεται στα spyware και είναι όντως εξαιρετικό. Δεν υποστηρίζει όμως scan σε ζωντανό χρόνο απ' ότι θυμάμαι! Έχει το Tea Timer. Νομίζω ότι είναι προαιρετικό στην εγκατάσταση: http://www.safer-networking.org/en/faq/33.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.