dertillis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Προσπαθωντας να κατεβασω καποια αρχεια απο το rapidshare, παιρνω το εξης μηνυμα απο τον browser Server dl50.rapidshare.com unavailable due to hardware-problems. We are working on it. επειδη δεν χρησιμοποιω συχνα το rapidshare, και δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο, μηπως ξερετε ποσο καιρο παιρνει μεχρι να φτιαξουν τον server και να ειναι online κανονικα? Ευχαριστω, εκ των προτερων.
accipio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Πού να ξέρουμε, μάντεις είμαστε; Κάνε λίγη υπομονή και θα διορθωθεί.
x_vagos_x Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μα λίγο πιο μετά υπάρχει και το σχετικό θέμα "Οδηγός Rapidshare"... Δεν μπορούσες να του ρίξεις μια μιατιά ή να ρωτήσεις εκεί...;
panagioths Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μου έχει τύχει και εμένα πολλές φορές... Κάτι θα κάνουν με τις συστοιχίες δίσκων τους ή με το αποθηκευτικό τμήμα στο οποίο βρίσκεται το αρχείο που θέλεις. Κάνε υπομονή και δοκίμασε σε μερικές ώρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.