Προς το περιεχόμενο

Νέο laptop..

noa6064

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες χρειάζομαι γνώμες..

Πρόκειται να πραγματοποιήσω μια αγορά φορητού υπολογιστή και θα ήθελα να ακούσω προτάσεις..

Το οικονομικό μπορεί να φτάσει και μέχρι 2000 ευρώ,αν και θα προτιμούσα να μη δώσω τόσα,παρά μόνο αν είναι για το τέλειο μηχάνημα..

Εχετε άποψη πάνω στο θέμα;;;

Δημοσ.

palikari mou einai apla ta pragmata.Otan leme laptop enooume 15,4 othoni e?e loipon an einai na pareis apo ellada des edw:

http://geizhals.at/deutschland/a217240.html

mi psarwneis 256 ein h mnimi 128 shared kai 128 dedicated

http://geizhals.at/deutschland/a217241.html

ayto erxetai telh genari kai einai TO ergaleio.

Episis pare kamia dell na pareis prosfores gia nea laptop.

yparxei ki ayto vevaia:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905535

poly kalo alla oxi san ta proigoumena vevaia..

Kales agores

Δημοσ.

κοίτα nick...οι sony είναι πολύ καλοί laptops μόνο που εγώ προσωπικά δεν θα έδινα 1350-1500 euros για να πάρω ένα φορητό με επεξεργαστή 1,66 ή 1,83 (αρκετά χαμηλό σε σχέση με άλλους laptops στα ίδια λεφτά, π.χ toshiba a100 192), κάρτα γραφικών 7600 120mb ή ακόμα χειρότερα 7400 256mb shared, και στις περισσότερες περιπτώσεις σκληρό στις 4200 στροφές (τραγικά αργός). Δε λέω λοιπόν, οι sony μπορεί να εντυπωσιάζουν από άποψη design και ποιότητα εικόνας (οθόνη) αλλά από χαρακτηριστικά μάλλον είναι φτωχοί...επειδή λοιπόν ο φίλος noa ανέφερε οτι μπορεί να διέθετε και 2000euros για ένα πολύ καλό μηχάνημα εγώ θα πρότεινα τον ΙΒΜ, ο οποίος παρόλο lenovo είναι thinkpad, έχει duo 2 2.00gh επεξεργαστή, 2gb ram, οθόνη 1900χ1200, πάρα πολυ καλή κάρτα, αυτονομία 4 ώρες και 3 χρόνια εγγύηση...νομίζω πως σκίζει...δεν ξέρω ποιές είναι οι απόψεις σας...

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια ο ΙΒΜ μου βγαίνει πολύ εκτός προϋπολογισμού,αλλά ο ΗΡ νομίζω είναι μια από καλύτερες επιλογές που θα μπορούσα να κάνω,αν εξαιρέσει κανείς το μικρό σκληρό δίσκο..

Δημοσ.
Να πω την αλήθεια ο ΙΒΜ μου βγαίνει πολύ εκτός προϋπολογισμού,αλλά ο ΗΡ νομίζω είναι μια από καλύτερες επιλογές που θα μπορούσα να κάνω,αν εξαιρέσει κανείς το μικρό σκληρό δίσκο..

Ο σκληρος δισκος που εχει ο συγκεκριμενος hp ειναι το μεγαλο του ατου.

Μη μασας απο την χωρητικοτητα, ειναι μακρα καλυτερος απο του σκληρους των αλλων φορητων

γιατι ειναι ο μονος στις 7200 στροφες, ειναι δηλαδη αρκετα πιο γρηγορος απο τους υπολοιπους.

Δημοσ.

Το είδα αυτό και πολύ μου άρεσε..

Ομως το να δώσω τώρα ΟΛΑ τα χρήματα έχω και να χρειαστώ μετά από λίγο καιρό και εξωτερικό σκληρό δεν είναι λίγο βλακεία;

Δημοσ.
Το είδα αυτό και πολύ μου άρεσε..

Ομως το να δώσω τώρα ΟΛΑ τα χρήματα έχω και να χρειαστώ μετά από λίγο καιρό και εξωτερικό σκληρό δεν είναι λίγο βλακεία;

...οτι και να γίνει τον εξωτερικό σου θα τον αγοράσεις...το θέμα είναι το πότε...εγώ που έχω laptop με 100άρη σκληρό χρειάστηκα να αγοράσω εξωτερικό σκληρό μετά από 1 χρόνο...έδωσα 100euros για 250gb και καθάρισα...σε ένα χρόνο από τωρα ο αντίστοιχος 250gb θα έχει γύρω στα 60euros...think about it...

Δημοσ.

Ειναι τεραστιο πλεονεκτημα ενας φορητος να εχει 7200 σκληρο!

Ειναι αισθητα πιο γηργορος σε ολες τις δουλειες ο φορητος αν εχει σκληρο 7200.

Ουσιαστικα θα εχει αποκριση σαν σταθερου.

Για αυτο αλλωστε ειναι και πολυ ακριβοτεροι οι 7200 για φορητους.

Ενας 80GB 7200 κανει περιπου οσο ενας 160GB 5400rpm.

Τωρα λιγα GB λιγοτερα δεν εγινε και τιποτα.

Θα παρεις καποια στιγμη εξωτερικο σκληρο ετσι και αλλιως.

Δημοσ.

Ρε παιδια τι του λετε του ανθρωπου??????????

Καταρχην δεν των ρωτησατε τι θελει να δουλεψει στο λαπτοπ του...

Καταδευτερων στον hp πληρωνεις κυριως την καρτα γραφικων Mobility FireGL V5200 που θα του ειναι παντελως αχρηστη εαν δεν δουλευει σχεδιαστικα προγραμματα.

Αλλιως βρισκεις ισαξιο μηχανημα που θα καλυπτει πολυ καλυτερα τις αναγκες του με -500 ευρω.

Δημοσ.
Ρε παιδια τι του λετε του ανθρωπου??????????

Καταρχην δεν των ρωτησατε τι θελει να δουλεψει στο λαπτοπ του...

Καταδευτερων στον hp πληρωνεις κυριως την καρτα γραφικων Mobility FireGL V5200 που θα του ειναι παντελως αχρηστη εαν δεν δουλευει σχεδιαστικα προγραμματα.

Αλλιως βρισκεις ισαξιο μηχανημα που θα καλυπτει πολυ καλυτερα τις αναγκες του με -500 ευρω.

Μπα δυσκολα να βρεις!

Γιατι αυτο εχει 3 χρονια εγγυηση(πολυ σημαντικο),σκληρο 7200(πολυ σημαντικο και δυσευρετο),

καλη αναλυση οθονης(και οχι 1280x800 που δε χωραει τιποτα),απο τα πιο ελαφρια και λεπτα 15.4 laptop που κυκλοφορουν,

περιβλημα μαγνησιου και οχι πλαστικο, πολυ μεγαλη αυτονομια,

πληκτρολογιο με numpad ξεχωριστο(δηλαδη σαν πληκτρολογιο σταθερου),

Touch pad και PointStick ταυτοχρονα

και φυσικα κορυφαια χαρακτηριστικα

(cpu,μνημη,gigabit ethernet κλπ)

Οσο για την καρτα γραφικων Mobility FireGL V5200 ειναι ουσιαστικα μια mobility ati x1600 pro .

Δημοσ.

Το τι ειναι σημαντικο κ το τι οχι ο καθενας κρινει για τον εαυτο του συμφωνα με τις αναγκες του κ τα χρηματα που διαθετει...

Οποτε το ερωτημα παραμενει...

Σε τι θα χρησιμοποιησεις noa6064 το φορητο?

Δημοσ.

τι εφαρμογες θα δουλευεις κυριος με τον φορητο που θελεις να αγορασεις

Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη για την καθυστέρηση,αλλά έλειπα εκτός για 2 μέρες και δεν είχα net.

Οικιακή χρήση θα κάνω,με μια μικρή τάση προς τα παιχνίδια.

Τπτ το extreme από προγράμματα.

Ίσως και καμιά επεξεργασία ήχου.

Αυτά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...