Προς το περιεχόμενο

COMPAQ PRESARIO 705EA

tharch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ DRIVERS ΓΙΑ ΤΟΝ COMPAQ PRESARIO 705EΑ ΓΙΑ WINDOWS 98 KAI WINDOWS ME GR.

ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ:<p>ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

https://ranger.s3graphics.com/380drv

ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ARCHIVE / ARCHIVE

ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ twister130014w9xwishld.zip (4.9MB - 2001 Dec 3)

ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ WIN98 ΚΑΙ ΣΕ WIN ME GR<p>ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ

http://www.compaq.com/support/files/desktops/us/download/10831.html

ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ US(Global) (sp18945.exe - 24.0MB)

ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ WIN98SE/2000/ME/XP)

ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ WIN98 ΚΑΙ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ WINME GR ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ DESKTOPS ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ NOTEBOOKS. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ)<p>ΓΙΑ MODEM

http://www.conexant.com/default.sph/SaServletEngine.class/Web/driverdownload/driverdownload.jsp

ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HSF Generic Modem Drivers (1,668KB)

ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ WIN98 ΚΑΙ ΣΕ WIN ME GR<p>

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΙΑ:

ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΩΝ CD.

(ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΤΟΣΗΙΒΑ SD-R2002 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ DVD-CD-CDRW ΜΕ 6Χ-24Χ-4Χ-4Χ).

ΕΧΩ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ CD ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ LASERLOCK (OXI ME TON COMPAQ, ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ).

ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.

Ο COMPAQ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ CD ΜΕΣΑ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (;;;!!!)

ΕΚΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΔΟΚΙΜΗ:

ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ FIRMWARE ΤΟΥ DVD ΑΠΟ 1Q35 ΣΕ XQ24 (REGION FREE).

(ΤΑ FIRMWARE ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ INSOMNIA - THANKS INSOMNIA).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ...<p>ΕΠΙΛΟΓΟΣ:

1) ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ DRIVERS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΓΙΑ WIN98

2) AN EXEI KANEIΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ "ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΩ" ΤΟ DVD ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ

ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ<p>ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ.<p>Υ.Γ. ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ Stavie (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)<p>---ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΗ---

Δημοσ.

ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ:

ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ DRIVERS ΚΑΙ ΣΕ WINDOWS 98 SE ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. smile.gif" border="0

Δημοσ.

Δοκίμασα τους drivers και σε Windows98 SE Ελληνικά και δουλεύουν.<p>Μένει να βρω drivers για την SoundMax για Windows98. Αν γνωρίζει κάποιος, ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Eyxaristw pou me 8ymh8hkes... tongue.gif" border="0 <p>Oso gia thn karta hxou, sto eixa grapsei: AN 8ymamai kala, ekana Windows Update kai mou brhke updated driver gia to hardware ths kartas hxou. Den 3erw ti kai pws, alla meta apo to update EIXA HXO! Alla sou eipa kai to drawback: den 8a mporeis na exeis ton hxo full hardware accelerated otan blepeis VCD/DVD/... - oxi oti exei diafora sto frame rate. Gia paixnidia kai mousikh den yparxei problhma.

Δημοσ.

Νομίζω πως η SoundMAX είναι κάρτα ADI. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για τον Presario 2701US που έχω εγώ. Φαίνεται σαν SoundMAX στο System αλλά στο site ο driver ονομάζεται "Notebooks ADI Audio Driver". Είναι όντως αυτός. Τον δοκίμασα μετά από format.

Δημοσ.

10-2-2002

Νεότερα από τις δοκιμές με τον Compaq Presario 705EA<p>1ον

Είπα ότι δοκίμασα τους παραπάνω drivers (βλέπε προηγούμενο post) σε Win98se Ελληνικά

και ότι δούλεψαν μια χαρά.

Βιάστηκα...

Στην εικόνα δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά στον ήχο συμβαίνει το εξής:

o Media Player ακούγεται σα δίσκος που πηδάει η βελόνα κι αυτό συμβαίνει είτε παίζει αρχείο ήχου

είτε παίζει αρχεία βίντεο. Π.χ. ένα αρχείο βίντεο ή ήχου διάρκειας ενός (1) λεπτού, το τελειώνει σε δέκα δευτερόλεπτα (με πηδηματάκια!).

Εγκατέστησα τον MediaPlayer7, μήπως τυχόν λυθεί το πρόβλημα, αλλά τίποτα... Προφανώς φταίει ο driver της κάρτας ήχου.

Εγκατέστησα τελικά τα WinME GR και όλα (εικόνα, ήχος) δουλεύουν κανονικά.<p>2ον

Εγκατέστησα το PowerDVD και ο ήχος της ταινίας (του DVD) δεν ακούγεται κανονικά. Ακούγεται με αντήχηση.

Έψαξα να βρω αν έχει κάπου ενεργοποιημένη αντήχηση, αλλά δε βρήκα τίποτα...

Εγκατέστησα το WinDVD (αυτό που πάει πακέτο μαζί με τον Compaq) και τώρα τα DVD ακούγονται (και βλέπονται) άψογα.<p>3ον

Εγκατέστησα το EasyCDCreator 4. Δεν μπορεί να λειτουργήσει. Λέει ότι δεν αναγνωρίζει

το συγκεκριμένο CD Writer (TOSHIBA DVD-ROM SD-R2002 Combo).

To DirectCD 2.5 (που πηγαίνει πακέτο με το EasyCDCreator 4)δεν μου επέτρεπε ούτε καν να το εγκαταστήσω. Έβγαζε μήνυμα ότι το συγκεκριμένο CD Writrer δεν υποστηρίζει φορμά DirectCD. <p>Εγκατέστησα το EasyCDCreator 5 με DirectCD 5 (Roxio). Όλα δουλεύουν κανονικά. Γράφει και απλά CD και DirectCD. Τι να πει κανείς..... Μυστήρια πράγματα... Ή μήπως υπάρχει εξήγηση;<p>4ον (Ερώτημα)

Αντέγραψα ένα CD του ΟΤΕ (προστασία LaserLock) με το CloneCD (Η αντιγραφή δεν έγινε με τον Compaq, έγινε με άλλον υπολογιστή, γιατί ο Compaq δεν υποστηρίζει το CloneCD). <p>O Compaq το αντίγραφο ούτε καν το βλέπει ότι είναι μέσα στο Drive.

Το πρωτότυπο το παίζει κανονικά.<p>Το εν λόγω αντίγραφο όμως, παίζει κανονικά σε άλλους υπολογιστές...

Το δοκίμασα σε 5 διαφορετικούς υπολογιστές και δουλεύει μια χαρά...<p>Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

ʼλλαξα firmaware στο CD του Compaq. Το έκανα και region free. Τίποτα. Τα ίδια...

Please help!

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by tharch:

<strong>3ον

Εγκατέστησα το EasyCDCreator 4. Δεν μπορεί να λειτουργήσει. Λέει ότι δεν αναγνωρίζει

το συγκεκριμένο CD Writer (TOSHIBA DVD-ROM SD-R2002 Combo).

To DirectCD 2.5 (που πηγαίνει πακέτο με το EasyCDCreator 4)δεν μου επέτρεπε ούτε καν να το εγκαταστήσω. Έβγαζε μήνυμα ότι το συγκεκριμένο CD Writrer δεν υποστηρίζει φορμά DirectCD. <p>Εγκατέστησα το EasyCDCreator 5 με DirectCD 5 (Roxio). Όλα δουλεύουν κανονικά. Γράφει και απλά CD και DirectCD. Τι να πει κανείς..... Μυστήρια πράγματα... Ή μήπως υπάρχει εξήγηση;

</strong><hr></blockquote><p>Την εξήγηση την έδωσες ήδη μόνος σου (ή μάλλον, στην έδωσε το Easy CD Creator μόνο του, λέγοντας πως δεν υποστηρίζει το drive σου). Είναι φυσιολογικό και πολύ συνηθισμένο, οι παλαιότερες εκδόσεις των προγραμμάτων εγγραφής να μην αναγνωρίζουν τα νέα Drives. Στο site της Roxio (πρώην adaptec) υπάρχει αναλυτικότατη λίστα με τα drive που υποστηρίζονται από τις διάφορες εκδόσεις των προγραμμάτων της, και διάφορα updates για τη λύση τέτοιων προβλημάτων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...