c0nFuSeR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 PC για ενα φιλο. οσο το δυνατον φτηνοτερο μπορουσα ωστε να παιζει κανα παιχνιδακι.. για την καρτα γραφικων τι λετε? επισης για οθονη παιζει κατι καλυτερο?
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Καλό μου φαίνεται το σύστημα και πολύ προσεγμένες επιλογές. Την LG1718 την έχω και εγώ είναι πολύ καλή για τα χρήματα που κοστίζει... έχει και zero pixel εγγύηση. Εφόσον θα έχει μόνο 1 dvd ας κοιτάξει και το LG GSA-H10 που είναι και καλύτερο στο διάβασμα των CD-DVD και πιο αθόρυβο.Εχει και εγγύηση 2 ετών. Αλλά και το NEC είναι καλή επιλογή.
dimokritos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 mipos na megalones kai ligo to trofodotiko? einai poli mikro.
@topos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Βαλε το herilchi windmill 385w,δεν ειναι μονο τα 20 βατ επιπλεον,εχει και 12αρι πιο ησυχο ανεμιστηρα...Και καρτα γραφ θα ελεγα εαν δεν μπορεις να φτασεις σε μια 7600gt πηγαινε σε μια 7600 gs ιδια χρηματα με την χ1600 δυο "κλικ" πανω σε επιδοσεις.
c0nFuSeR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 to trofodotiko adexei mou xoun pei. dokimasmena.
Password Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 καλημέρα, αν ο φίλος σου βάλει 1 δίσκο ακόμα το μηχάνημα θα ζορίζετε. καλό είναι να δόση ένα 50αρι ευρώ ακόμα και να είναι οκ.
vagos789 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Κοιτα,τα προϊοντα της LG δεν πιστευω (χωρις ομως να ειμαι και σιγουρος) οτι περνανε σοβαρο ποιοτικο ελεγχο ή μαλλον δεν περνανε καθολου για να μειωθει το κοστος παραγωγης και ο χρονος παραδοσης,εξ'ου και οι εγγυησεις που βαζουν τον καταναλωτη μετα να ασχολειται να δηλωνει βλαβες κτλ (εαν δεν εχει χασει την αποδειξη,εαν δεν βαριεται,εαν δεν το χαλασε ο ιδιος κτλ) Προσωπικα δεν θα αγοραζα ουτε χαρτοπετσετα LG.
Password Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 έχω 3 χρόνια μια LG σε δεύτερο μηχάνημα.. και δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα ποτέ..! πιστεύω πώς η lg είναι πάρα πολύ καλές για τα λεφτά τους ( και όχι μόνο)
Forensick Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Απολυτα ικανοποιημενος απο LG , μην το σκεφτεσαι καν.
tolis86 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 εγω λεω πως δινοντας 100 ευρο παραπανω περνει: 1.το windmill της HEC 385. πολυ καλο' σε σεπρονακοο σε μια γνωστη μου που το εβαλα με μια 6800 το καλοκαιρι και δουλεβει μια χαρα και ησυχα. 2. μια 7600GS λογω του οτι ειναι λιγοτερο ενεργοβορες και τραβανε τρελο κλοκαρισμα. 3. μια 19αρα γιατι να μη τη παρει? 4. τα 2.1 της creative που αν ειναι ιδια με τα δικα μου(P380) ή και καλητερα θα μεινει πολυυυ ευχαριστημενος. κατα τα αλλα πολυ καλη συνθεση! το κουτακι φενεται καλο φτηνο λαυρακι...
N1ghtW0lf Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Κοιτα,τα προϊοντα της LG δεν πιστευω (χωρις ομως να ειμαι και σιγουρος) οτι περνανε σοβαρο ποιοτικο ελεγχο ή μαλλον δεν περνανε καθολου για να μειωθει το κοστος παραγωγης και ο χρονος παραδοσης,εξ'ου και οι εγγυησεις που βαζουν τον καταναλωτη μετα να ασχολειται να δηλωνει βλαβες κτλ (εαν δεν εχει χασει την αποδειξη,εαν δεν βαριεται,εαν δεν το χαλασε ο ιδιος κτλ)Προσωπικα δεν θα αγοραζα ουτε χαρτοπετσετα LG. de sumfwnw mazi sou file mou, h LG einai apo tis korufaies etairies gia o8ones. Exw 6 xronia mia LG-Flatron 795Plus CRT kai einai apsogh ola ta xronia, den exw akousei pote, MA POTE, na exei kapoios problhma me LG o8onh. Gia DVD-R(W) h' kinhta den kserw...alla stis o8ones skizoun! Sto 8ema mas, kai egw pisteyw pws 8a eprepe na baleis mia ligo kaluterh karta grafikwn opws sou eipan oi prohgoumenoi, px 7600GS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.