46+2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Έχω ακουσει ότι για μεγάλο χρηματικό αντίτιμο από δισκογραφική παίζει επανασύνδεση. Οι Audioslave μάλλον διαλύονται και η επανένωση θα ειναι με Zack De La Rocha. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό?
hugelacky Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Χαχαχα... δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο, ο τυπάς έφυγε στα βουνά και εντάχθηκε (για λίγο) στους Zapatistas, θα γυρίσει για τα φράγκα??? :???: Που το άκουσες??
Philcore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Ισχύει,εν μέρει.Η δισκογραφική πρόσφερε χρήματα(8ψήφιο)αριθμό αλλά απορίφθηκε αμέσως και από τον Zack De La Rocha και από τον Tom Morello.Οι δυό τους τελευταία φορά είχαν συναντηθεί το καλοκαίρι προσπαθώντας να ενισχύσουν τον αγώνα των South Central Farmers στο Los Angeles,ο καθένας με τον δικό του τρόπο(κάπου έχω και τις φωτο αλλά δεν θυμάμαι που).Όπως δήλωσε ο Morello,οι σχέσεις τους παραμένουν καλές.
Godfath3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Το αν κλείσει η συμφωνία (μέσω προσφοράς) πιστεύω ειναί αντιστρόφως ανάλογη με το ποσό που θα προσφερθεί :-P Γιαυτό ας αφαιρέσουν ένα μηδενικό
Oberon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 μπα δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. To τέλος των R.A.T.M. δόθηκε, δεν υπάρχει γυρισμός! Μακάρι, αλλά πολύ δύσκολο...
46+2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ένας φιλος ειπε οτι αν κατεβει απο τα βουνα δεν παιζει να μεινει ζωντανος... ειναι κι αυτο μια σκεψη.. Μούφα μαλλον αυτη η φημη , ε? Αλλά πλακα πλακα αρκετες τρελες φημες εχουν αποδειχτει αληθεια!!! Αν γινοταν παντως κατι τετοιο θα ταξιδευα παντου για να το δω!!
Dr_Slump Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Εμένα γιατί μου τη σπάνε τα reunions; Μάλλον γιατί πάντα βγαίνει χάλια μουσική από αυτά.
hugelacky Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Eγώ πάντως ανεξαρτήτως ηχητικού αποτελέσματος σε περίπτωση ενδεχόμενου νέου δίσκου, θα ξενέρωνα τρελά αν οι Rage Against The Machine έκαναν reunion για τα φράγκα.
Dr_Slump Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Οι συγκεκριμένοι ναι, δεν θα έπρεπε. Αλλά γενικά δεν παίζει να κάνεις reuinion και να βγάλεις καλή μουσική (ειδικά όταν είναι για οικονομοκεντρικό συμφέρον), οπότε όπως και να έχει είμαι κατά. Ξαναζεσταμένο φαγητό. Υπάρχουν καταπληκτικά συγκροτήματα στο myspace για κάθε γούστο. Ας μην κολλάμε στα ίδια και τα ίδια.
46+2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δεν νομίζω ότι θα ενώνονταν για το χρήμα. Μια προσφορά απο εταιρεία δεν μεταφράζεται πάντα σε δολλαρια, μπορεί να είναι και η αφορμή για καποιο νέο μουσικο ταξιδι.(πολυ ρομαντικο ακούστηκε αυτο..χαχα!)
hugelacky Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Οι συγκεκριμένοι ναι, δεν θα έπρεπε. Αλλά γενικά δεν παίζει να κάνεις reuinion και να βγάλεις καλή μουσική (ειδικά όταν είναι για οικονομοκεντρικό συμφέρον), οπότε όπως και να έχει είμαι κατά. Ξαναζεσταμένο φαγητό.Υπάρχουν καταπληκτικά συγκροτήματα στο myspace για κάθε γούστο. Ας μην κολλάμε στα ίδια και τα ίδια. Οι RATM ηταν μοναδικοί σε αυτό που έκαναν, θα συμφωνήσω σε όλα όσα λες! Δεν νομίζω ότι θα ενώνονταν για το χρήμα. Μια προσφορά απο εταιρεία δεν μεταφράζεται πάντα σε δολλαρια, μπορεί να είναι και η αφορμή για καποιο νέο μουσικο ταξιδι.(πολυ ρομαντικο ακούστηκε αυτο..χαχα!)Μπααα, δεν παίζει αυτό...
681983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 εγω παντως ειχα διαβασει πριν κανα τριμηνο στο περιοδικο pop + rock (το ελληνικο)οτι η sony τοθς προσφερε τρελλα λεφτα και οτι δεχτηκαν.ειμαι μεγαλος οπαδος τους και θα με ξενερωνε πιθανο reunion αλλα απο την αλλη θα ηθελα νακουσω καινουρια μουσικη απο αυτους.Εξάλλου οι audioslave ειναι μετριοτατοι κι ο zac δεν εχει βγαλει τιποτα απο τοτε που εφυγε απο το συγκροτημα
681983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 μηπως ξερει κανεις πως ακριβως διαλυθήκανε και γιατι?εχω διαβασει καπου οτι ηταν να παρουν ενα βραβειο απο το mtv και ο zac δεν ηθελε ενω οι αλλοι ανεβηκαν να το παρουν κι εκεινος σηκωθηκε κι εφυγε.ειναι αληθεια?παντως κανεις δεν αναπληρωσε το κενο τους ουτε μουσικα ουτε στιχουργικα.ειδικα στιχουργικα ελαχιστοι βγηκαν να τα πουν τοσο ωραια οσο εκεινοι
blueviper Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Απ' τη Wikipedia: Musician Saul Williams has suggested that de la Rocha left the band because he did not want Renegades to be released, and the rest of the band wanted to put it out against his wishes. Those three members sought out separate management of their own and managed to secure the immediate release of the album. On October 18, 2000, de la Rocha released the following statement: I feel that it is now necessary to leave Rage because our decision-making process has completely failed. It is no longer meeting the aspirations of all four of us collectively as a band, and from my perspective, has undermined our artistic and political ideal. I am extremely proud of our work, both as activists and musicians, as well as indebted and grateful to every person who has expressed solidarity and shared this incredible experience with us.
billyyo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Απ' ότι φαίνεται θα παίξουν ξανά μαζί για μία συναυλία!!! Κοιτάξτε εδώ http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=9304 :D :cool: :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.