Προς το περιεχόμενο

Rocky Balboa!

LA002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άγνωστο! Σε σινεμά στην Κόρινθο που ρώτησα γιατί είδα αφίσα, δε μου είπαν τπτ συγκεκριμένο. Φλεβάρη ίσως.

Last week είδα μία ακόμα αφίσα στο Αστόρια ODEON στο Ηράκλειο. Βάσει εμπειρίας από το συγκεκριμένο σινεμά, μετά την αφίσα η πρεμιέρα παίζει 2-4 weeks. Άρα πάμε για τέλη Γενάρη, αρχές Φλεβάρη λογικά.

With a grain of salt τα παραπάνω.

Δημοσ.
Το εργάκι παλευότανε για Rocky 6. Απλά σοκαρίστηκα με την ομιλία του Stallone. Παίδες πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα απο ότι λέει. Καθαρά δική του διάλεκτο. Μου θύμισε την σκηνή απο South Park μου δηλώνει κάτι ο Stallone στις κάμερες και λέει "Οθααδδρερεδδδσδσσσ δεδωωψδςςς" και δίπλα ο μεταφραστής του "ο κύριος Stallone θα ήθελε να ευχαριστήσει....":mrgreen:

Στην έστειλε ο θείος?

Δημοσ.

Τι σημαίνει ανεπίσημα 15 Μαρτίου? Δεν κατάλαβα. Είναι off the record ή απλά μια υπόθεση?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tην είδε κανείς την ταινία, παιδιά;

Μέχρι ενός σημείου μπορεί κανείς να την πει από αξιοπρεπή μέχρι καλή, αλλά είναι εντελώς προβλέψιμη... Πάντως, οι σκηνές του αγώνα κλασικές. Πάντα θέλει κανείς να κερδίσει ο Ρόκι! :mrgreen:

Δημοσ.

λοιπον παιδια ειδα την ταινια...κ μπορω να πω πως ο stallone αξιζει ενα μεγαλο μπραβο για αυτην την προσπαθεια του!!!ειναι 61 κ ομως εχει κυλιακους!η ταινια κατα τα αλα ειναι πολυ καλη ...ειναι περισσοτερο της σειρας rocky1!! εχει παιξει στους κινηματογραφους τα χριστουγεννα!αλα συνεχιζει να παιζει ακομη...σε μερικους...π.χ στη λαρισα!!!

Δημοσ.

Thn eida kiego. kalh tha thn xarakthriza. Den mou arese pou o agonas diarkh toso ligo kai genikos poio poly gia thn zoh tou roky elege h teneia para gia kati allo. Gia tous fan tou rocky omos meta apo tosa xronia eine mourlia na to doun ena apogeyma sto dvdaki tous

Δημοσ.
Για μερικά δισεκατομμύρια κασέ, φτιάχνω κοιλιακούς και στα 80 μου...κάνω και ραχιαίους με λίγα έξτρα. :P

φιλε μου ενταξει δεν λεω το χρημα ειναι ενα κινητρο για να τα κανεις ολα αυτα αλα...μην ξεχνας τα 61 του!!!δεν το εκανε κανενας αυτο, παρολο που γνωριζει ο καθενας (ηθοποιος) για το τι ταλιρο θα παρει!!!δεν ειναι ευκολο.....για πες καποιον που στα 61 του βγαζει μπλουζα κ δειχνει σωμα μπροστα στο φακο.....οχι πες μου!!!!!!!

Δημοσ.

Το τελευταίο tango του Σλάι ήταν η εν λόγω ταινία και το γνώριζε πολύ καλά. Δεν πέρασε ποτέ σαν αξιόλογος ηθοποιός κι όσες φορές αποπειράθηκε να ξεφύγει ενός μάτσο χαρακτήρα, απέτυχε οικτρά και σε πωλήσεις και σε κριτικές. Ο Rocky ήταν το παιδί του κι ήταν διατεθειμένος να κάνει τα πάντα αρκεί να τον αναβιώσει και να ενισχύσει την υστεροφημία του...πέρα φυσικά από το πορτοφόλι του.

Αν δε βάσταγαν ακόμα τα πόδια του, κοιλιακούς δε θα έκανε. Κι ο Arnie άλλωστε 59 χρονών είναι...λες να έχει πρόβλημα να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής με εξειδικευμένους και πανάκριβους γυμναστές για να στρώσει μερικούς κοιλιακούς και να εμφανιστεί σε μια ταινία με ατέλειωτα εφέ, επεξεργασία και όσο μοντάζ χρειάζεται για να αποφύγουμε τις ατέλειες και να αναδείξουμε πόσο καλά κρατιέται; Ούτως ή άλλως το εγχείρημα που επεδίωξε να παρουσιάσει, δεν στέκει ούτε σε παράλληλο σύμπαν.

Δημοσ.

ε οχι κ αποτυχημενος!!!ηπαμε...μη λεμε κ οτι θελουμε!!!2 ειναι οι πιο διασημοι ....αυτος κ ο αρνι εχουν αφησει εποχη!!!τελος παντων!!!δεν μ ανεφερς ομως καποιον αλον που να το εκανε αυτο!!!σημασια εχει οτι το ατομο εκανε κατι ξεχωριστο.....κ οσο για τα εφε που λες ξεχνατο!!!τον εχω δει σε φοτο απο παπαρατσι κ οντος καταφερε να εχει αυτο το σωμα στα 61 του!!πιστεψε με δυσκολα το κανεις αυτο!!!κ πραγματικα ειναι κατορθωμα γιατι μπορουσε πολυ απλα να επαιζε τον προπονητη!!!δεν το εκανε ομως!!να σε ενημερωσω πως το ατομο αυτο εκδιδει κ μηνιαιο περιοδικο με ασκησεις γυμναστικης στην αμερικη!!να θυμασε τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...