Προς το περιεχόμενο

Rocky Balboa!

LA002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρε άντρας...και χωρίς μπότοξ, να 'χει γίνει η μούρη του σαν το ανθρωπάκι της Μισελέν! :D

Αν κι η κόρη του δεν πολυμετράει...η Σαμίου ήταν καλύτερη.

@Alt3rnative

Νομίζεις πως μ' αρέσει; Ελλείψει άλλου έχω αναλάβει τον άχαρο αυτό ρόλο. Όταν αρχίσει να κράζει άλλος, θα το βουλώσω στάνταρ.

Δημοσ.

Mia kai anafer8hke to botox... h suma8htria tou Stallone, Dolly roflsd9.gif (palioseires tou 1946 kai oi 2),

katen8ousiasthke me thn tainia kai edwse boobs... thumbs up ston episth8io filo ths!

Meta apo auth th barushmanth dhlwsh, mporoun orismenoi na pnigoun apo to farmaki tous tonguevt7.gif

btw... opws blepw twra th Dolly, 8a mporouse aneta na pai3ei sto Dune, xwris epipros8eto make-up! huhsw5.gif

Δημοσ.

Ε, μη μαλώνετε αλλιώς δεν έχει παγωτό το βράδυ.

Το Ρόκυ είναι θρυλική ταινία. Οι τέσσερις που ακολούθησαν μου άρεσαν επίσης, αλλά πιστεύω ότι η πρώτη είναι κλάσεις ανώτερη.

Το έκτο μέρος έχει δεκτεί γενικά πολύ καλές κριτικές από κοινό και κριτικούς. Στο IMDB έχει βαθμολογία από το κοινό 7.9/10 με πάνω από 10.000 βαθμολογήσεις, πολύ καλή βαθμολογία για IMDB. Στην opening week του απέφερε 6 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αναμενόταν ότι δεν θα αποφέρει πάνω από 2.

Όσον αφορά την ίδια τη ταινία, ο Sly την εμπνεύστηκε από το comeback του boxer George Foreman το 1987. Ο Foreman επέστρεψε στο ring στα 40 του και κέρδισε πολλούς αγώνες μέχρι το 1997, οπότε και αποσύρθηκε για δεύτερη φορά. Στη ταινία εμφανίζονται παλιοί γνώριμοι όπως ο Burt Young (Paulie), ενώ τον Rocky JR. υποδύεται ο Millo Ventimiglia, γνωστός από την νέα επιτυχημένη σειρά "Heroes". Οι πιο γκέη από σας θα τον γνωρίζουν και από το Gilmore Girls.

Εγώ πάντως θα τη δω τη ταινία στο σινεμά. Δεν με ενδιαφέρουν τα κίνητρα του Sly, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ότι μου άρεσε το πρώτο Ρόκυ και ότι το έκτο φαίνεται να άρεσε σε πολύ κόσμο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πριν αρχίσουμε να μοιράζουμε warnings και bans χρονιάρες μέρες, κλειδώνεται εδώ το topic προσωρινά, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Καλή Χρονιά. :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ παιδιά την είδα πάντως.

Δεν ήταν άσχημη.Είχα πάει προετοιμασμένος για να αναπολήσω τα...παλιά!Έτσι κι έγινε!

Καλή σκηνοθεσία,σενάριο αν αναλογιστούμε ποιος τα έκανε όλα αυτά (Σταλόνε)!

Ήταν απλώς μια καλή ταινία.Σε σινεμά δεν ξέρω αν θα πήγαινα να την δω (χλωμό) αλλά σε DVD είναι ότι πρέπει.

Δημοσ.

Δηλαδή έχει βγει η ταινία; Και αν όχι ξέρει κανείς πότε βγαίνει... Εμένα προσωπικά μου άρεσαν πολύ τα Ροκυ, δεν παίζει να μην τη δω.

Δημοσ.

Στην Αμερική έχει βγει από τις 22/12.Εγώ την "έχω" εδώ και αρκετές μέρες απλώς προχθές μπόρεσα να την δω.

Δημοσ.
δεν παίζει να μην τη δω.

Την δεις δεν τη δεις, δε χάνεις τίποτα. Έχω δει πολλές ταινίες και πολύ σπάνια δεν αντέχω να δω το τέλος. Το Ρόκυ είναι μία από αυτές τις ταινίες.

Κρίμα, την περίμενα να είναι πολύ καλύτερη. Ίσως το Ρόκυ 8 να μου αρέσει.

υγ: Τα παλιά ήτανε παρα πολύ καλα και μου αρέσανε αρκετά, για τότε.

Δημοσ.
Τότε λύστε μας την απορία ... νικάει στο τέλος!!??

Δεν νικάει στο τέλος.Απλώς μας δείχνει ότι έφτασε και άντεξε ως τον τελευταίο γύρο.Ο σκοπός του δεν ήταν να κερδίσει τον αγώνα αλλά να "κερδίσει" για μία ακόμη φορά τον κόσμο και να επιβεβαιώσει ότι δεν έφτασε στην θέση που ήταν τυχαία.Δύσκολο να κερδίσεις κάποιον 20 χρόνια και...μικρότερο σου (περισσότερη ταχύτητα,αντοχή κ.α.) όταν εσύ έχεις να κάνεις τόοοοοσα πολλά χρόνια προπόνηση!Προσωπικά....αν κέρδιζε στο τέλος θα ξενέρωνα απίστευτα!

Δημοσ.

την ειδα τη ταινια.Ειναι απλά διασκεδαστική αν και κανει μεγαλη κοιλιά...

κατι σαν το παρα 5 δηλαδη.. που εχει φαει 2 χρονια και ακομα κυνηγανε το κακο.Ετσι και εδω... το τραβάμε το τραβαμε για να πιασει 1:30-2 ώρες η ταινια κτλ κτλ.

Παντως δε λεει πολλά.

Οσοι ειναι φαν να τη δουν οι αλλοι μαλλον θα ξενερώσουν πολυ!

Δημοσ.

Το εργάκι παλευότανε για Rocky 6. Απλά σοκαρίστηκα με την ομιλία του Stallone. Παίδες πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα απο ότι λέει. Καθαρά δική του διάλεκτο. Μου θύμισε την σκηνή απο South Park μου δηλώνει κάτι ο Stallone στις κάμερες και λέει "Οθααδδρερεδδδσδσσσ δεδωωψδςςς" και δίπλα ο μεταφραστής του "ο κύριος Stallone θα ήθελε να ευχαριστήσει....":mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...