LL_NEO Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Καθώς και μια ασφάλεια ζωής, ένα πιεσόμετρο και μια ντουζίνα χάπια βιάγκρα. Ζηλεύεις κουφάλα επειδή ξέρεις ότι στην ηλικία του θα είσαι με το ένα πόδι στον τάφο, ενώ αυτός έχει ακόμα six pack
Freddie Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Ρε ο Rocky ειναι Legend. Αν και βέβαια στο έργο έχει σκατογεράσει αρκετά. Απο την άλλη βέβαια Rocky είναι αυτός, the Italian Stallion δεν μασάει και πολύ
mindtrapper Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Ζηλεύεις κουφάλα επειδή ξέρεις ότι στην ηλικία του θα είσαι με το ένα πόδι στον τάφο, ενώ αυτός έχει ακόμα six pack ^ True story δυστυχώς
blueviper Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Ζηλεύεις κουφάλα επειδή ξέρεις ότι στην ηλικία του θα είσαι με το ένα πόδι στον τάφο, ενώ αυτός έχει ακόμα six pack Δεν ανησυχώ...θα πουλήσω την ψυχή μου στο διάολο όπως ο Μητσοτάκης και θα 'χω τον απέθαντο. Στην τελική αυτή είναι μάχη που αξίζει το σεβασμό μου...ρίχνει ο άλλος 2-3 τρία μπουνίδια στον αέρα και κάτι έγινε. Ξύπνα κάθε πρωί με τη στραβοχυμένη μούρη της Μαρίκας παραδίπλα και τα ξαναλέμε.
fits13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Re pedes exei vrei kaneis gr subs gia tin tainia? an nai poy?
blueviper Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δεν έχουν βγει ακόμα, αλλά δε χρειάζονται κι όλας. Καταρχάς η άρθρωση του Επιβήτορα είναι ζηλευτή και τ' ακούς όλα καμπάνα. Κατά δεύτερον η ιστορία λίγη σημασία έχει...όλα τα λεφτά αφορούν την τελική "μάχη", οπότε εύκολα μπορείς να αντιληφθείς πως απλώς αναπαράγονται φράσεις τύπου "απίστευτο", "ποιος το περίμενε", "φόρτσα Rocky", "δεν του χρειάζεται η μασέλα, αφού δεν έχει δόντια", "Άντριαν τα καταφέραμε..." κοκ. @kapas Μην κάνεις βρε σα Ρουβίτσα...για το Rocky μιλάμε, όχι για την ηπατίτιδα β και τα πάσχοντα παιδάκια. Relax!
Parasight Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Oles oi tainies exoun kapoia dosi paramithiou gia auto legontai tainies!!!!! Κοίτα να δεις που εγώ τόσα χρόνια νόμιζα ότι τις λενε ταινίες επειδή τα καρέ είναι τυπωμένα πάνω σε ταινία που γυρίζει με τα ρολλά!
tsabukalis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 αχαχαχαχα, πολύ γέλασα με το topic, πώς και δεν έγινε locked ακόμα
runner1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά...ΕΛΕΟΣ!Εσείς οι 2 που δεν γουστάρετε τον ηθοποιό ή την ιδέα της 6ης ταινίας το είπατε 1000 φορές!ΟΚ το καταλάβαμε όλοι!ΔΕΝ την έχω δει την ταινία αλλά είμαι περίεργος να δω τι είναι!Με το να ειρωνεύεστε και να καταστρέφετε ένα topic χωρίς να υπάρχει λόγος είναι ότι χειρότερο!
blueviper Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Έχεις δίκιο...είχα ξεχάσει τον θεμελιώδη κανόνα του forum που λέει πως όποιος θίξει τον Stallion, θα τιμωρείται με τη υποχρεωτική θέαση όλων των σοβαρών απόπειρων του Sly. Plus θα τον κυνηγάει η δαιμονική μασέλα του. Δε θυμάμαι πουθενά να αναφέρεται πως σε ένα thread δικαιούνται άποψεις μονάχα οι αγαπητικοί. Όσα προανέφερα, εν είδει σάτιρας, χιούμορ και χαβαλέ, αφήνουν σαφείς αιχμές για την ηλικία του σε συνδυασμό με τα κατορθώματά του επί σκηνής. Sorry αν σου χαλάω τις φαντασιώσεις, but that's my opinion. @runner1 Η καταστροφή ενός topic έρχεται συνήθως διά μέσου της καθύβρισης των συμμετεχόντων κι όχι της κατάθεσης της αποστροφής σου για το θέμα της συζήτησης...κι ως προς αυτό δεν αναλαμβάνω καμία πρώτη ευθύνη. Αλήθεια, δε σου κάνει εντύπωση που κάποιος δεν αντέχει να του θίξουν το είδωλο κι αντιδρά σαν ερωτοχτυπημένος που την είπαν στη γκόμενά του; Τι διάολο...έγινε ιερό κι όσιο κι ο Sly και δεν ανεχόμαστε ούτε την πλακίτσα εις βάρος του...?!
runner1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 blueviper: Έκανες 1-2-3 φορές πλάκα αλλά ΟΚ!Αφού βλέπεις ότι ενοχλεί κάποιους εσύ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ!Μπορεί να το έκανες για πλάκα στο πρώτο post αλλά μετά το παράχεσες!Αφού θίχτηκε ΟΚ!Είναι φαν,του αρέσει ή δεν ξέρω κι εγώ τι!Δεν με ενδιαφέρει!Σημασία έχει ότι με το να κοντράρει ο ένας τον άλλον για θέμα κουλό τελείως και να "βρίζετε" έμμεσα τους άλλους (και μην μου πεις ότι δεν έγινε αυτό) καταστρέφετε τζάμπα το topic που σκοπό έχει να πούμε την γνώμη μας για την ταινία,για ερμηνείες,σενάριο κ.α. πληροφορίες!Είπατε και οι 2 την αποψή σας...οκ!ΤΕΛΟΣ! Αν σου φαίνονται αυτά που λέω παράξενα τι να πω!
blueviper Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Έκανες 1-2-3 φορές πλάκα αλλά ΟΚ!Αφού βλέπεις ότι ενοχλεί κάποιους εσύ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ! Μπορεί να το έκανες για πλάκα στο πρώτο post αλλά μετά το παράχεσες!Αφού θίχτηκε ΟΚ! Και θα συνεχίσω να ειρωνεύομαι το Rocky, το Batman, τους 7 νάνους και τη μάγισσα Κλο Κλο, αν κι όταν μου κάνει κέφι, από τη στιγμή που δεν προσβάλλω το συνομιλητή μου. Αν πάλι κάποιος ταυτίζεται με έναν εκ των παραπάνω κι αντιδρά σαν τις προαναφερθείσες Ρουβίτσες, ποσώς με νοιάζει. Δεν το 'πιασα δηλαδή...αν οποιοσδήποτε δικαιούται να καταθέτει τον έρωτά του για τον Επιβήτορα, απαγορεύεται στον όποιον άλλο να κάνει πλάκα με τον ήρωά του; Θέλει να τον έχει στο προσκέφαλό του εικόνισμα; Μαγκιά του...λίγο με νοιάζει κι όλας. Τα "εσύ μη μιλάς" και τα "αν δε γουστάρεις μη γράφεις" δεν ενστερνίζομαι, γιατί αποδεικνύουν ανικανότητα να ανεχτείς κι εκείνους που απλώς δεν πάνε το λεγάμενο. Θίξαμε τις αξίες της 7ης τέχνης και θα πρέπει να κυκλοφορούμε και με bodyguard το άλλο μεγαθήριο τον Κόστνερ.
runner1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Το παίζεις τρελός ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ;Τα topics δεν είναι για να κοροϊδεύουμε κάποιους που γουστάρουν κάποια πράγματα!Είτε το πιστεύεις είτε όχι ΕΒΡΙΣΕΣ ΕΜΜΕΣΑ!Δηλαδή εσένα αν σου έλεγαν ότι μου θυμίζεις Ρουβίτσα ή δεν ξέρω κι εγώ τι αυτό δεν είναι προσβολή;;;Για να πεις ότι έβρισες κάποιον πρέπει μέσα στα θέματα να περιλαμβάνονται λέξεις όπως μ*****ς κ.α.;ΕΛΕΟΣ ρε συ!Μην τρελαθούμε τελείως! Αυτή την στιγμή το topic το έχεις σκίσει!Εντάξει,κορόιδεψες ότι ήθελες να κοροϊδέψεις από την ταινία,οκ τέρμα!Αλλά περιορίσου ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ! Εγώ προσωπικά χέστηκ@ για το τι θα πεις για τον κάθε ηθοποιό!Άποψή σου είναι αλλά πες τα σωστά!
blueviper Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Προφανώς είτε δεν υπέπεσε στην αντίληψή σου, είτε διαθέτεις μνήμη χρυσόψαρου, πως ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον kapas με νύξεις κι έμμεσες αναφορές, όταν άμεσα μου καταλόγισε πως λέω μ@λ@κίες (επακριβής γραφή). Το δε post σβήστηκε μαζί με άλλα. Δεν ξεκίνησα λοιπόν τίποτα απέναντι σε κάποιον, πριν ασχοληθεί ο ίδιος μαζί μου. Θυμάμαι αρκετά καλά πως μέχρι τη στιγμή που μου απευθύνθηκε κατά αυτόν τον τρόπο, η ενασχόλησή μου αφορούσε το ραμολιμέντο. Ήμουν λοιπόν εντός των πλαισίων που έθεσες κι ο ίδιος, τουτέστιν "περιοριζόμουν στην ταινία". Αν δε στα μετέφεραν καλά ή σου διέφυγαν ορισμένες λεπτομέρειες, καλύτερα να μην γνωμοδοτείς απόλυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.